Xgimi projektor Aura 4K Laser TV

2 999 €

Järelmaksuga ostes alates 102,22 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Kaasaskantav Android projektor
  • Android TV 10.0: juurdepääs 5000+ rakendusele
  • Tipptasemel heli & nutikas ekraani kohandamine
  • WiFi & Bluetooth ühendus
  • USB, HDMI, kõrvaklapipesa & kaugjuhtimispult
XGIMI Aura 4K Laser TV on ruumisäästlik stiilne laserprojektor Sinu koju. Lihtsamalt öeldes muudab AURA kodukinokogemuse revolutsiooniliseks.
  • Parim 4K kogemus: täiustatud ALPD-tehnoloogia pakub hämmastavalt karge 4K UHD ja elutruud värvid unustamatuteks filmiõhtuteks.
  • Sobib igasse kodukaunistusse: sellel on XGIMI auhinnatud elegantne ehitus, mis muudab iga ruumi tippklassi teatriks.
  • Erakordne heledus: täis eredat 2400 ANSI luumenit, et valgustada sisu suurepäraselt igal kellaajal.
  • Kinoheli : Harman Kardoni heli koos 2 tweeteri ja 2 15 W wooferiga avab rikkaliku heli.
  • Android TV: naudi lihtsat juurdepääsu 5000+ rakendusele, nagu Disney+, HBO Max ja YouTube, hõlpsasti kasutatava Android TV kaudu.

Hingematvalt tõetruu ja värvikas pilt
Sõltumata projitseeritavast sisust pakub XGIMI Aura 4K projektor kõige selgemat ja tõetruumat visuaalset kogemust. Intelligentne projektsiooni reguleerimise tehnoloogia, MEMC liikumiskompensatsiooni tehnoloogia ja HDR10+ sisu kuvamistehnoloogia aitavad sellel projektoril tagada parima maksimaalse kontrastsuse suhte, nii et ekraanile projitseeritav sisu on palju heledam, teravam ja tumedad alad silmapaistvamad kui kunagi varem. Naudi kõige realistlikumat pilti koos uskumatu värvisügavuse ja detailidega kõiges, mida projitseerite, ning ka tänu 3D-sisu kuvamise loomulikule toele!

Kõigi aegade parim 4K kogemus
Tõeline 4K UHD koos 8,3 miljoni üksiku piksliga ekraanil, ALPD-tehnoloogia ja HDR10 on kaunilt ühendatud, et pakkuda vapustavalt teravaid pilte ja erksaid, elutruid värve, mis näivad ekraanilt hüppavat. AURA abil näed iga filmi nii, nagu režissöör seda ette kujutas.

Mitte tüüpiline helisüsteem
Kaks tweeterit ja kaks bassikõlarit, kumbki 15 W, tagavad teravaid kõrgeid helisid, dünaamilisi keskmisi helisid ja rikkalikku bassi. Ava rikkalik, ruumi täitev helikogemus, mis täidab kõrvad sügavate individuaalsete helidega, et saaksid rohkem kuulda ja tunda.

Tehnoloogia sujuvaks pildistamiseks
XGIMI Aura 4K projektoris on 4K UHD eraldusvõime 8,3 miljoni piksliga, ALDP ja HDR10 tehnoloogiad, mis pakuvad üliilusaid, kristallselgeid, suure heledusega ja erksaid pilte uskumatult vähese hägususega igal ajal. Sul ei jää nägemata lemmikfilm, -sari või mängudetaili. Selle projektori kasutataval tehnoloogial on spetsiaalne algoritm, mis hoiab ära ekraanile projitseeritud multimeediumisisu hägustumise. Kõik spordiülekanded, filmid ja lemmikmängud jäävad kaunilt teravaks.

3D Cinema Display
AURA ruumisäästlik seadistus säilitab Sinu kodu voolujoonelise ilme. Muuda mis tahes sein luksuslikuks 150-tolliseks kinoekraaniks ja naudi vapustavat 3D-sisu hiilgavas 4K-s, mis on projitseeritud mis tahes nurga alt.

Suurepärane pildi jõudlus kõikjal
XGIMI Aura 4K paistab igas ruumis täielikult silma tänu 2400 ANSI-luumenilise LED-lambi suurepärasele valgusvõimsusele ning DCI-P3 ja rec.709 rikkalikult tasakaalustatud värvisügavustele, mis toetavad kuni 1,07 miljardit värvi. See projektor on valmis projitseeritud kujutise ellu äratama ainulaadse täiustatud laserallikaga.

Virtuaalne maailm on alati peopesas
XGIMI Aura 4K projektoril on kogu süsteemi virtuaalne ruumiline paigutus, nii et see säilitab alati välimuse ja kohandub kodu mõõtmetega, nii et saad alati nautida tõelist tunnet sellest, mida projitseeritud ekraanil näed. See projektor toetab natiivset 3D-kujutist ja see on lihtsalt vaatamisväärsus! Muuda oma maja mis tahes sein uskumatult elegantseks 150-tolliseks projitseeritud ekraaniks ja naudi 3D-sisu 4K UHD eraldusvõimega mis tahes vaatenurgast.

Vastupidav ja keskkonnasõbralik
AURA laservalgusallika eluiga on 20 000 tundi, mis vähendab oluliselt kulusid ja keskkonnasaastet. Parima lasertehnoloogia abil saad võimsa seadme, mis võimaldab vaadata 4 tundi päevas üle 13 aasta.

Suurepärased viisid ühenduses püsimiseks
Laias valikus ühendusvõimalusi, sealhulgas 3 HDMI, 3 USB, 1 kõrvaklapid, kaheribaline 2.4 / 5G WiFi ja Bluetooth 5.0, on AURA kõigeks valmis.

Ohutu vaatamiskogemus
AURA kõrvaldab kahjuliku sinise valguse ja kasutab hajutatud peegelduskuvamist, et vaatajad ei peaks muretsema otsese valgusega kokkupuute tõttu silmade väsimise pärast, isegi kui AURAt kasutatakse pikema aja jooksul.

Arukas silmade kaitse
Täiustatud IR-anduritel töötav sisseehitatud automaatne valgushämardi tuvastab igasuguse kohaloleku ja muudab laseri hämaraks, kaitstes tõhusalt silmi kahjuliku kiirguse eest.

Laitmatu täiendus ruumile
AURA elegants ületab ekraani, aidates sellel sulanduda kodukaunistusega. See lopsakas keskosa on kujundatud XGIMI auhinnatud elegantse disainiga koos liibuva ülaosaga. See lisab Sinu kodule luksust ja muudab iga ruumi tippklassi kinosaaliks.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 399,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 229,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 259,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 399,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Kuva

Tüüp
Kodukino
Projektsioonisüsteem
DLP
Lahutusvõime
[4K UHD] 3840 × 2160
3D
Jah
Valgusvoog
2500 luumenit
Kuva suurus
80–150"
Maksimaalne kuva suurus
150"

Optika

Teravustamine
Autofookus
Lambi eluiga
20 000 tundi

Ühenduvus

Juhtmevaba võrk
WiFi
Bluetooth
Bluetooth 5.0
USB
USB-A
HDMI
Jah
Heli
Integreeritud kõlar
Kõrvaklapi väljund / mikrofoni sisend
Jah
Muud ühendused
3,5 mm pistik

Mälu

Sisemälu
2 GB

Audio & video

Müratase
32 dB

Toide

Toide
Vooluadapteri kaudu
Sisendvool (V)
100 – 240

Üldine

Värvus
Must

Mõõtmed & kaal

Kõrgus (mm)
139,5
Laius (mm)
606
Sügavus (mm)
401
Kaal (g)
11 000

Toote koodid

EAN
6935670500458
Tootja kood
XM03A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge