Survepesur Kärcher K 2 Full Control

Põhiinfo

K 2 Full Control kõrgsurvepesur on varustatud kahe sujuvalt liikuva rattaga, 4-meetri pikkuse voolikuga, pöördjoaotsakuga raskesti eemaldatava mustuse eemaldamiseks ja veefiltriga, mis kaitseb pumpa mustuseosakeste sissetungimise eest. Full Control C

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

K 2 Full Control kõrgsurvepesur on varustatud kahe sujuvalt liikuva rattaga, 4-meetri pikkuse voolikuga, pöördjoaotsakuga raskesti eemaldatava mustuse eemaldamiseks ja veefiltriga, mis kaitseb pumpa mustuseosakeste sissetungimise eest. Full Control Click Vario Power pihustustorul on PEHME, KESKMISE ja TUGEVA pesurežiimi seadistamise võimalus ning ka pesuaine režiim (MIX), mida saab lihtsalt reguleerida pöörates Vario Power pihustustoru. Sümbolid näitavad surveseadistuste ideaalseid rakendusalaseid. Kõrg survepesur on ettenähtud mitteigapäevaseks kasutamiseks koduses majapidamises kerge mustuse eemaldamiseks, sealhulgas jalgratastelt, aiatööriistadelt või aiamööblilt.

Full Control Click Vario Power pihustustoru ja mustuse eemaldaja.
Kolm surveastet ja puhastusvahendi reguleerimisvõimalus tagavad optimaalse seadistuse igale pinnale. Surve muutmiseks keerake pihustustoru Vario Power kuni kuvatakse soovitud surveaste. Sümbol näitab vastava pihustustoru surveseadistust.

Toed lisatarvikute, kõrgsurve pesupüstoli ja kaabli jaoks
Pihustustorud on alati kättesaadavad ja käeulatuses ning neid saab pärast puhastamise lõpetamist kompaktselt hoiustada. Juhtmekonksud võimvaldavad juhet korralikult seadme peal hoida.

Pesuaine kasutamine
Imivoolik pesuaine kasutamiseks. Kärcheri puhastusvahendid suurendavad seadme efektiivsust ning aitavad puhastatavat pinda kaitsta ja hooldada.


Tolmuimeja tüüp Survepesur
Tolmuimeja funktsioonid Pinna pesemine
Eriomadused teleskoopkäepide mugava tõmbekõrguse saavutamiseks, kõrgsurvevoolik on kergesti ja kiiresti klõpsuga ühendatav seadmega ja pesupüstoliga, Rõhk (bar/MPa): 20 - max. 110 / 2 - max. 11, Veevoolu hulk (l/h): max. 360, puhastatav pind: 20 m²/h
Komplektis Kõrgsurve pesupüstol G 120 Q, pihustustoru Vario Power Jet, pesutoru, kõrgsurvevoolik (4 m), A 3/4" aiavooliku ühendusadapter
Tootja Kärcher
Värv Kollane

Toote koodid

EAN
4054278158136
Tootja kood
1.673-400.0

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge