Kärcher juhtmevaba põrandapesumasin FC 5

Põhiinfo

  • Juhtmevaba põrandapesumasin
  • Kaks ühes funktsioon
  • 20 minutit tööaega ühe laadimisega
  • Sobib kõigi kõva pinnaga põrandate puhastamiseks
  • Lihtne kasutamine

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Juhtmevaba FC 5 põrandapesur võimaldab puhastada kõvakattega põrandaid lihtsalt. See on varustatud praktilise kaks-ühes funktsiooniga märja ja kuiva mustuse ning juuste kokkukorjamiseks ühes etapis. See tähendab, et saad pühkida ilma eelneva tolmuimemiseta ja ilma pideva juhtme sisse ja välja tõmbamiseta. Automaatselt niisutatav ja pöörlev mikrokiudrull kogub kokku mustuse ja samal ajal imetakse mustuse-vee segu pidevalt rullidelt ära. See praktiline isepuhastuv funktsioon tagab selle, et rullid jäävad värskeks ja kasutatavaks kogu aja jooksul - ja juhtmevaba FC 5 saavutab võrreldes tavapäraste puhastusmeetoditega 20% parema tulemuse. Kõikidel kõva pinnakattega põrandatel, nagu näiteks puit, kivi ja plastik, saab uuesti kõndida umbes 2 minuti pärast. Rullidel on automaatne ettepoole liikumise funktsioon ja pesurit on lihtne juhtida, mis teeb puhastamise oluliselt lihtsamaks. Rullide vahetamine ja puhastamine on väga kiire ja selle käigus ei toimu kokkupuudet mustusega.

Kaks-ühes funktsioon
Pühkimine ilma eelneva tolmuimemiseta ja märja ning niiske mustuse ning ka juuste kokkukogumine ühes etapis.

Võimas liitiumioonaku tagab umbes 20-minutilise tööaja
Liikumise maksimaalne mugavus – sõltumatus toite pistikupesast. Maksimaalse mugavuse tagamiseks puhastamise ajal puudub vajadus pidevaks toitevõrguga ühendamiseks/lahtiühendamiseks. Kolmeastmeline LCD ekraan toimib intuitiivse akutaseme näidikuna.

Isepuhastusfunktsioon harjastelt mustuse automaatse eemaldamise kaudu
Võrreldes tavapäraste puhastusmeetoditega annab Kärcher juhtmevaba põrandapesumasin FC 5 20% parema tulemuse. Põrandad kuivavad vähem kui 2 minutiga tänu madalale jääkniiskusele.
  • Puhta vee paagi maht: 400 ml
  • Musta vee paagi maht: 200 ml
  • Rullharja töölaius: 300 mm
  • Põranda kuivamise aeg: 2 min
  • Aku tööaeg: 20 minutit
  • Aku laadimisaeg: 4 tundi
  • Aku tüüp: Liitium-ioon aku
  • Mõõdud: 320 × 270 × 1220 mm
  • Kaal ilma lisatarvikuteta: 4,4 kg

Toote koodid

EAN
4054278438344

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge