Puudrid (926)

Dior kompaktpuuder Diorskin Forever Refill #2N
Dior kompaktpuuder Diorskin Forever Refill #2N

45 € -50%

Tavahind 89,99 €

Kuumakse al. 1,53 €

-2%
Laura Mercier puuder MediumDeep
Laura Mercier puuder MediumDeep

32 € -50%

Tavahind 63,99 €
-2%

Kas ka sinuga on juhtunud, et veedad hea väljanägemise nimel tunde peegli ees, kuid juba paari tunni pärast paned tähele, et meik hakkab maha valguma? Üks põhjus, miks see võib juhtuda on see, et sa ei kasutanud jumestust viimistledes puudrit

Puuder aitab rasust nahka

Rasune näonahk on üks põhjuseid, miks jumestuskreem korralikult näol ei püsi. Kahjuks on paljudel naistel rasuse nahaga probleeme. Väga tüüpiline on rasune nahk näo T-tsoonis. Jumestuskreemidel aitavad näol püsida puudrid. Tupsuta seda probleemsetesse piirkondadesse silmade alla, nina külgedele, laubale ja lõuale ning enneta probleemi. 

Puudrit on kõige parem näole kanda suure pintsliga. 

Meigikunstnikud kasutavad meigi näole kinnistamiseks tolmpuudrit, sest sellel on kauakestev efekt ning ta annab nahale portselani taolise jume.

Kompaktpuuder ei ole nii kauakestev, kuid populaarsem kiirema ja liikuvama elustiiliga naiste hulgas. Seda on mugavam kaasas kanda ja avalikus tualetis või isegi auto tagaistmel kiirelt peale kanda. Puuder aitab ka põsepunal, päikesepuudril ja valgustpeegeldaval puudril paremini peal püsida. 

Millised puudrid sobiva minu nahatüübile?

On olemas sära andvaid ja matistavaid puudreid. Portselannaha saavutamiseks sobib kõige paremini matt puuder. Särapuuder aga tagab nooruslikult õhetava tulemuse. 

Proovi valida oma nahatoonile kõige lähedasema värvitooniga puuder — siis jääb tulemus kõige ühtlasem ja loomulikum. 

Hooli oma nahast ja keskkonnast - vali Jane Iredale puuder

Jane Iredale toodab mineraalkosmeetikat, mis ei sisalda tehislikke värvi- ja lõhnaaineid. Jane Iredale tooted on nahasõbralikud. Lõhnatu ja säilitusaineteta Jane Iredale’i puuder on eriti kasulik tundlikule nahale. Nimelt tänu vähematele kemikaalidele vähendab see ka allergiliste reaktsioonide tekkimise võimalust. 

Paljudele naistele, kes on mineraalkosmeetikat proovinud, meeldib selle ilus läige, kergus ja hea katvus niivõrd, et nad ei pöördugi enam tagasi tavakosmeetika juurde. 

Oluline on ka fakt, et Jane Iredale kosmeetika on loomasõbralik. Nii võid kindel olla, et sinu puudri tootmisel pole seda testitud ühelgi loomal. Kuna see toode on vegan, sobib see imehästi ka kingituseks su veganist tuttavale.

Filtreeri

Tootevõrdlus

Sulge