Byomic Junior Telescope 40/400

34,99 €

Главная информация

Byomic Junior teleskoop 40/400 on kompaktne läätsteleskoop, mis on kasutusvalmis vaid ühe minutiga. See on suurepärane teleskoop algajale astronoomile, kes on uudishimulik imelise universumi maailma suhtes ja soovib seda avastada. Kuna Byomic Junior
Byomic Junior teleskoop 40/400 on kompaktne läätsteleskoop, mis on kasutusvalmis vaid ühe minutiga. See on suurepärane teleskoop algajale astronoomile, kes on uudishimulik imelise universumi maailma suhtes ja soovib seda avastada. Kuna Byomic Junior teleskoop on lihtne kokku panna, saavad lapsed sellega suurepäraselt lõbutseda. Asetage pöördprisma teleskoobile ja klõpsake seejärel kogu komplekt statiivile. Kui asetate ühe kahest okulaarist pöördprismale, on Byomic Junior teleskoop kasutamiseks valmis. Rakendus Byomic Junior teleskoop 40/400 Byomic Junior teleskoop 40/400 on teleskoop peamiselt noorele algajale astronoomile. See on kerge mudel, millel on vastupidav alumiiniumist statiiv. Teleskoop on varustatud kompassiga, mis aitab määrata taevakehade asukohta. Selle teleskoobi abil on noorel astronoomil käepärast tore eksemplar, mida ta saab kasutada, et vaadata, järelevalve all, planeete ja tähti, mis on meie universumis suhteliselt lähedal. Okulaarid Kaasas on kaks okulaari, millest ühel on fookuskaugus 20 mm ja teisel fookuskaugus 12,5 mm, mis võimaldavad vastavalt suurendusi 20x ja 32x. Soovitatav on alustada väikese suurendusega ja seejärel seda suurendada. Kui alustate kohe suure suurendusega (12,5 mm okulaar), ei ole tulemused tavaliselt rahuldavad. Kui kasutatakse okulaari suure fookuskaugusega ja seega madala suurendusega, püüab silm rohkem valgust, mis tagab selgema pildi kui madala fookuskaugusega kõrge suurenduse korral. Vaateotsija abil saab teleskoopi lihtsalt suunata konkreetse taevakeha suunas. Kui vaateotsija on samal tasemel teleskoobiga, saate vaateotsija kaudu vaadates jälgida taevakeha. Kui vaatate nüüd okulaari kaudu, saate sama pildi, ainult palju lähemalt. Teleskoobi seadistamiseks vaateotsijaga saate seda teha päeval, kasutades 200 meetri kaugusel olevat tänavavalgustit. Saate siis paigutada vaateotsija nii, et näete mõlemast okulaarist ja vaateotsijast vaadates sama objekti. 1x Byomic Junior teleskoop 40/400; 1x reguleeritav alumiiniumist statiiv; 2x okulaarid: 20 ja 12,5 mm; 1x vaateotsija; 1x täisvärviline pakend

Коды продуктов

EAN
8718127080370

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 7-10 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть