Byomic Beginners Microscope & Telescope in Case

79,99 €

Месячная оплата начиная с 2,39 €

Открыть калькулятор рассрочки

Калькулятор рассрочки Photopoint

Пожалуйста добавьте товары в корзину и выберите "рассрочка" как метод оплаты

Главная информация

Kõigile algajatele teadlastele on see ideaalne komplekt. Byomici algajate mikroskoobi- ja teleskoobikomplekt kohvris ei nõua valikut, millist osta! Selles mugavas kohvris saate nii päevaseks kasutamiseks mõeldud mikroskoobi kui ka pimedas kasutatava
Kõigile algajatele teadlastele on see ideaalne komplekt. Byomici algajate mikroskoobi- ja teleskoobikomplekt kohvris ei nõua valikut, millist osta! Selles mugavas kohvris saate nii päevaseks kasutamiseks mõeldud mikroskoobi kui ka pimedas kasutatava teleskoobi. Byomic 50/360 teleskoop Byomic 50/360 teleskoop on kasutusvalmis 1 minuti jooksul. Teil tuleb lihtsalt sisestada kaasasolev okulaar diagonaalsesse peeglisse. See teleskoop on ideaalne lastele. Selle teleskoobiga saavad lapsed alustada taevasse vaatlemist. Teleskoop talub lööke ja statiivil on välja pandud kõrgus 35 cm. Byomic 300x-1200x mikroskoop Byomici algajate mikroskoobi komplekt 300x-1200x võimaldab teil mänguliselt tutvust teha mikroskoopiamaailmaga. Mikroskoopiga kaasneb lausa 13 tarvikut, millega saate hõlpsalt oma proove teha. Komplektis on juba ettevalmistatud proovid, nii et saate kohe alustada.
Valgustamiseks kasutate 2 AA patareid (ei ole kaasas), mida asetate mikroskoobi jala sisse. Piisava ümbritseva valguse korral kasutate peeglit. Selle saab lihtsalt lambi keeramisega välja tuua. Byomici algajate mikroskoobi- ja teleskoobikomplekti kasutamine Byomici algajate mikroskoobi- ja teleskoobikomplekt on hea komplekt algajale vaatlejale. Komplekti abil saab proove lähemalt uurida ja avastada taevakehi. Komplekt on tugevas kohvris ja pakub kõiki vajalikke tarvikuid vaatluste tegemiseks. 1x Peegelteleskoop 50/360; Reguleeritav alumiiniumist statiiv okulaarihoidjaga; 2 okulaari: 20 ja 6 mm; 1x Nooremikroskoop 300x - 1200x; 1 x 10x okulaar; 1x Varulamp; Tarvikud: 1x skalpell, 1x pintsetid ja 1x nõel; 1x mõõteklaas 10 ml; 1x karp 7 katteklaasiga ja 5 püsiva ettevalmistusega; 1x karp 8 katteplaadiga ja 8 sildiga; Tugev kohver käepidemega

Коды продуктов

EAN
8718127080332

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 7-10 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть