Pesumasin Beko (6 kg)

Главная информация

Steam Cure Erakordne pesutulemus ilma puhastusaineid lisamata, ja lisaks ka kortsuvabad riided? Sellega saab hakkama Beko pesumasinates kasutatav aur ja tehnoloogia Steam Cure. Tänu sellele püsib kangas värske ja kerge ning plekid eemaldatakse lihtsa

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

Steam Cure
Erakordne pesutulemus ilma puhastusaineid lisamata, ja lisaks ka kortsuvabad riided? Sellega saab hakkama Beko pesumasinates kasutatav aur ja tehnoloogia Steam Cure. Tänu sellele püsib kangas värske ja kerge ning
plekid eemaldatakse lihtsamalt kui standardprogrammidega. Tsükli alguses ja lõpus lisatav aur jätab riided ideaalselt puhtaks ja pehmeks, sõltumata kangatüübist.

Tehnoloogia Steam Cure koos kangatüübile vastava pesuprogrammiga tagab alati suurepärased pesutulemused. Riided on justkui uued, pehmed, puudutades meeldivad ja kortsuvabad. Tegemist on mugava ja kiire lahendusega kiirustavatele inimestele, kes naudivad igapäevast mugavust.

Tsükli alguses lisatud aur pehmendab kangale kogunenud mustust ja lihtsustab selle eemaldamist järgmistes sammudes. See garanteerib ideaalselt puhtad ja värsked riided.
Viimases etapis lisatav aur taastab riiete õige kuju, pehmendab kangast ja eemaldab kortsud.

Home Whiz
Juhi enda pesumasinat üle Bluetoothi, kasutades selleks nutitelefoni või tahvelarvutit. Rakendus HomeWhiz võimaldab pesumasina eemalt käivitamist või seiskamist, meeldetuletuste seadmist ja pesutsüklite ajastamist. Loomulikult saab sellega ka lihtsalt pesupesemisel silma peal hoida.


Energiaklass A+++
Tsentrifuugimise tulemus C
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Kuivatiga pesumasin Ei
Lisapesuprogrammid Mini/Mini14', allalaaditav programm, Goretex
Süsteemid Invertermootor
Lisafunktsioonid Steamcure, fast+
Valmistatud Türgis
Displei Tekst/sümbolid
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Juhtpaneeli keel Inglisekeelne
Tootja Beko
Värvus valge

Общее

Тип холодильника
Отдельно стоящий
Стиральная машина с сушкой
Нет

Производительность

Класс энергии
A +++
Класс центрифуги
C

Дизайн

Цвет
Белый

Коды продуктов

EAN
8690842372032
Код производителя
WUE6532B0

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть