Integreeritav ahi Electrolux

Главная информация

Integreeritav ahi Electrolux EOB5351AOX

Toidutermomeetriga küpsetades saavutate parimad tulemused. Uks sulgub alati sujuvalt ja vaikselt.

• Lihatermomomeeter
• Sisselükatavad nupud
• LED-näidik
• 20% energiatõhusam kui A-klassi seade
• Jahe ahjuuks
• Programmide arv: 8
• 1 koogiplaat, 1 rasvakogumispann, 1 metallrest

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

Kiire teavitus toidu valmimise kohta
Parim moodus, kuidas teada saada, kas toit on saavutanud õige temperatuuri, on kasutada toidutermomeetrit – nii teevad ka professionaalid. Sõltumata valikutest ("väheküps", "poolküps" või "täisküps") – sensor teavitab teid, kui toit on valmis. Toiduvalmistamise jälgimine on lihtne!


Lihtne juhtimine – sisselükatavate nuppude ja viitkäivitusfunktsiooniga
Need lihtsad nupud võimaldavad toiduvalmistamisega kiirelt pihta hakata. Vajutage nuppe või kasutage sisselükatavaid nuppe, et valida temperatuur, lülitada sisse küpsetusrežiim või määrata viitkäivitus – nii nagu LED-ekraanil näha. Pärast ahju väljalülitamist kuvatakse ekraanil kellaaeg.


Kasutage ära kogu ahjuruum – kõik küpseb ühtlaselt
Selles ahjus pole oluline, kuhu te valmistatava roa asetate. Tänu oma eriti suurele õhujuhtimise süsteemiga ventilaatorile küpsevad road täielikult, sõltumata sellest, kus nad ahjus asuvad. See muudab toiduvalmistamise eriti lihtsaks, kui on vaja ära kasutada kogu olemasolevat ruumi.


Haarake ohjad – 20% energiatõhusam kui A-klassi seade
Sulgege soojus ahju ja olge energiasäästlik. See ahi on 20% energiatõhusam kui A-klassi energiamärgistusega seadmed. Ahjuõõnsus on hästi isoleeritud ning kuumus ei pääse välja. Tänu sellele säilitab ahi küpsetustemperatuuri, kasutades vähem energiat.


Sujuv ja vaikne – iga kord, kui ukse sulgete
Toiduvalmistamine ei ole alati tasane töö. Kuid isegi siis, kui teil on väga kiire ja kümme asja korraga käsil, mõjub ahjuukse pehme ja sujuv sulgumine rahustavalt. Pehme sulgemissüsteem VelvetClosing ® suleb ahjuukse õrnalt ja vaikselt.


Võite jälgida oma rooga, ilma et valgus teid pimestaks
Selle ahjuga saate oma toiduvalmistamisel lihtsasti silma peal hoida. Sellel on suurepärase paigutusega valgusti. Lamp asub kohe sisemuse ees ning valgustab ahju tagumise seina suunas. Tulemusena valgustab see toidu esimest külge ning annab varjudeta ning pimestamata protsessist selge ülevaate!


Ahju tüüp Elektriahi
Ahju energiaklass A-20%
Displei Jah
Elektrooniline taimer Jah
Varustus Lihatermomeeter
Tootja Electrolux
Värvus roostevaba teras
Värv Roostevaba
Ukse käelisus ülevalt alla avanev

Коды продуктов

EAN
7332543172986
Код производителя
EOB5351AOX

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть