Külmik Samsung (185cm)

Главная информация

Samsungi uus külmik on nutika disainiga, et tagada tõhus ruumikasutus. Elemendid, nagu lihtsa liugmehhanismiga riiul ja lõpuni väljatõmmatav sahtel, aitavad vähendada toiduainete hoiustamisele, korraldamisele ja väljavõtmisele kuluvat aega. Kõik elemendid on paindlikud ja erilise disainiga, et pakkuda mugavust paljudeks aastateks ning tänu energiasäästlikule digitaalsele inverterkompressorile on külmik vastupidav.

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

Lihtsa liugmehhanismiga riiul
Külmiku tagaosas oleva jogurtitopsi järele küünitades tuleb läbida tihti erinevatest toiduainetest koosnev takistusrada, sealhulgas peate pääsema mööda näiteks seitsmekihilisest tordist või kurgipurgist. Üks vale liigutus võib tuua kaasa rikutud glasuuri või klaasikillud põrandal. Lihtsa liugmehhanismiga riiul on paigaldatud rullikutele, et saaksite selle välja tõmmata ning toiduaineid tõhusalt korraldada, neile hõlpsasti juurde pääseda ja näha vaevata, mis on peidus tagaosas.

Digitaalne inverterkompressor ja kümneaastane garantii
Erinevalt tavalistest kompressoritest, millel on vaid kaks käivitamise ja peatamise skeemi, on Samsungi digitaalsel inverterkompressoril vastavalt niiskustasemele ja kasutusmustritele viis erinevat liikumistsüklit. See aitab säilitada ühtlasemat temperatuuri, vähendab pikema tööea tagamiseks kompressori kulumist ning minimeerib mürataset. Ühtlasi saate nautida väiksematest elektriarvetest ja kümneaastasest garantiist tulenevat meelerahu.

Lõpuni väljatõmmatav sahtel
Tavalistest sügavkülmikusahtlitest rohkem avanev sahtel muudab toiduainete korraldamise ja väljavõtmise lihtsamaks isegi mahukamate toiduainete puhul, nagu 10-liitrine jäätisenõu. Optimaalse ruumikasutuse tagamiseks saab sahtli lõpuni välja tõmmata ning see on disainitud viisil, mis võimaldab teil avada selle isegi siis, kui külmiku uks on ainult 90 kraadi ulatuses lahti.

Sügav ukseriiul
Ukseriiul, mis on sügavam kui tavaliste külmikute riiulid, pakub mugavust pere janukustutusvarude hoidmiseks. Nüüd saate hoida ukse sees suuri piima- ja mahlapakke ning kahte ritta seatud jookide purke ja pudeleid. Korraldate peo? Kasutage sügavat ukseriiulit kõrgete vee-, limonaadi- ja muude jookide pudelite jahedas hoidmiseks.

Ülemine LED
Tavalistest lampidest energiatõhusam ülemine LED valgustab eredamalt kui keskmine Samsungi LED-lamp. See valgustab suurepäraselt kogu külmiku sisemust, et näeksite selles paiknevaid toiduaineid selgelt. Leiate otsitava hõlpsamalt, et te ei peaks ust kaua lahti hoidma – nii säästate aega ja energiat.

Funktsioon True No Frost
Samsungi funktsioon True No Frost tagab ühtlase jahutuse, et vältida härmatist ja jää kogunemist. True No Frost aitab säilitada kõigi kiiresti riknevate toiduainete värskuse ja tervislikkuse ning on tänu ühtlase temperatuuri säilitamisele energiatõhusam, suurendades jahutussüsteemi vastupidavust.


Tootja Samsung
Värvus valge
Energiaklass A+
Kliimaklass SN, N, ST
Elektrooniline juhtimine Jah
Displei LED
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Automaatne
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Alumine
Külmiku liik Külmik
Sügavkülmal tärne [ * ] * * *
Valmistatud Poola
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Ukse käelisus Parema käega avanev

Общее

Тип холодильника
Отдельно стоящий
Оснащение удобства
Дисплей

Продуктивность

Класс климата
SN-N-ST

Спецификации холодильника

Метод размораживания
Автоматический
Display
LED

Дизайн

Регулировка дверного шарнира
Вращаемый дверной шарник
Правосторонний
Цвет
Белый

Коды продуктов

EAN
8806086725750
Код производителя
RB33J3000WW/EF

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть