Int.mikrolaineahi, Whirlpool, must

Дополнительная скидка
в 4% добавится в корзине
(при покупке мин. 10€)
389 €

Месячная оплата начиная с 13,26 €

Открыть калькулятор рассрочки

Калькулятор рассрочки Photopoint

Пожалуйста добавьте товары в корзину и выберите "рассрочка" как метод оплаты

Главная информация

DualCrisp DualCrisp võimaldab nautida toitu, millel on ületamatult krõbe koorik ja ometi imemaitsev mure sisemus. See on Whirlpooli ainulaadne tehnoloogia. See rakendab kahte väljastuspunkti, et mikrolained ümbritseks toitu täielikult ning et toit kü

DualCrisp
DualCrisp võimaldab nautida toitu, millel on ületamatult krõbe koorik ja ometi imemaitsev mure sisemus. See on Whirlpooli ainulaadne tehnoloogia. See rakendab kahte väljastuspunkti, et mikrolained ümbritseks toitu täielikult ning et toit küpseks ühtlaselt ka põhjast.

JetDefrost
Kiire sulatamine. Kasuta ainulaadset JetDefrost 3D süsteemi toidu mikrolaineahjus efektiivselt ja lihtsalt sulatamiseks.

Soojendamise funktsioon
Kiirem uuesti soojendamine. Nautige Reheat funktsiooniga ülessoojendatud toitu vaid minutitega.

Kiirstart
Silmapaistev ülessoojendamise kiirus. JetStart funktsioon tagab täiendava kuumuse ahjus kuni 30 sekundiks, kindlustades nii ideaalse temperatuuri suure vedelikusisaldusega toidu nagu selgete suppide või jookide uuesti kuumutamiseks.

6TH Sense tehnoloogia
Enesekindel toiduvalmistamine. Mikrolaineahju 6th SENSE tehnoloogia seadistab toidu valmistamisel automaatselt aja-, temperatuuri- ja võimsussätted.

Kiirmenüü
Kasutusvalmis sätted. Jet Menu sisaldab eelprogrammeeritud sätteid külmutatud valmistoidu kiireks kuumutamiseks. Vali vaid toidu tüüp, sisesta selle kaal ja mikrolaineahi teeb kõik muu.

Kvartsgrill
Ideaalne küpsetuskogemus. Kvartsgrill kuumutab ja küpsetab toitu traditsioonilisest infrapunagrillist kiiremini. Kvartsgrill on ressursitõhus, vähendab energiakulu ja see on ka täielikult isepuhastuv.

3D tehnoloogia
Perfektselt valmistatud. Revolutsiooniline 3D tehnoloogia tagab kuumuse ühtlase jaotumise ahjus täielikult 3-mõõtmelist kuumuse jaotamise süsteemi rakendades, et saaksid alati nautida ühtlaselt küpsenud toitu vaid ühtainust nuppu puudutades.

Lapselukk
Ohutus ennekõike. Sellel Whirlpooli mikrolaineahjul on lasteluku süsteem, et väikelapsed ei saaks kogemata seadet kasutada.

Crisp
Võrreldamatu krõbedus. Selle Whirlpooli mikrolaineahju Crisp funktsioon ja eriotstarbeline pann võimaldavad küpsetada alati kõige krõbedama pitsa või piruka (tavalise või lahtise).

31 L mahutavus
Rohkem ruumi Sinu kulinaarsetele meistriteostele. Sellel Whirlpooli mikrolaineahjul on silmapaistev 31-liitrine mahutavus tagamaks, et Sul on kogu ruum, mida vajad uute retseptide katsetamiseks.


Tootja Whirlpool
Kell Jah
Grill Jah
Lapselukk Jah
Displei Jah
Mehaaniline taimer Ei
Elektrooniline taimer Ei
Juhtimismeetod Elektrooniline
Värv Must
Paigaldusmeetod Integreeritav
Ukse käelisus ülevalt alla avanev

Дополнительные гарантии и страховки:

  • Дополнительная гарантия + страховка (2 + 1 год) - 69,99 €
  • Дополнительная гарантия (2 года) - 49,99 €
  • Страховка (1 год) - 59,99 €
  • Страховка (2 года) - 99,99 €

Подходящую дополнительную гарантию и страховку можно выбрать в корзине.


Общее

Тип холодильника
Встроенный
Тип операции
Электронный

Спецификации

Display
Да
Оснащение удобства
Часы
Программа гриля
Дисплей
Безопасность
Детский замок

Коды продуктов

Вес брутто
28.26 kg
EAN
8003437395000
Код производителя
AMW730/NB

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 2-4 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть