Integreeritav ahi Hansa

Главная информация

Auruga puhastamine Tänu emaili ülisiledale struktuurile on puhastamine kiire, lihtne ja tõhus. Vala lihtsalt pool liitrit vett küpsetusplaadile, pane plaat ahju, seadista temperatuur 50 °C peale ja ahi harilikule režiimile ning kas seadista taimer 30

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

Auruga puhastamine
Tänu emaili ülisiledale struktuurile on puhastamine kiire, lihtne ja tõhus. Vala lihtsalt pool liitrit vett küpsetusplaadile, pane plaat ahju, seadista temperatuur 50 °C peale ja ahi harilikule režiimile ning kas seadista taimer 30 minutile või vala vesi sisse ja aktiveeri ekraanil puhastusfunktsioon. Kui aur on tunginud ahjuseinal olevasse mustusesse ja selle pehmeks teinud, saad selle niiske lapi või käsnaga ära pühkida, jättes maha särava ja puhta pinna.

Süsteem Click&Go
Ahjus olevad Click&Go juhikud on täielikult väljatõmmatavad ja lisaks ka tõkestiga ning nüüd saad nad ühe klõpsuga mis tahes küpsetustasemele kinnitada. Koos universaalsete külgrestidega moodustavad need ideaalselt paindliku komplekti.

Funktsioon CoolDoor3
Tänu kolme klaasikihiga ukses olevale refleksklaasile oleme ukse välispinna temperatuuri oluliselt vähendanud. Ahju esipaneel on märksa jahedam ja seetõttu ka turvalisem.

Kuuma õhu ringlus
Ümar ventilaatori taha peidetud kuumutuselement. Uus kuuma õhu funktsioon jaotab kuumust paremini ja hoiab õhu pidevalt ringluses, elimineerides kuumad kohad.

Retseptid uksel
Ahjuukse siseküljel olevad retseptid on praktiline abimees, mis on alati Sinu käeulatuses. Retseptid sisaldavad teavet toidutüüpide, temperatuuri, tasemete ja küpsetusaegade kohta.

Suur temperatuurivahemik
Temperatuurivahemikku 30 kuni 280 kraadi saab kasutada universaalselt. Madalad temperatuurid sobivad ideaalselt taina aeglaseks kergitamiseks või madalatemperatuuriliseks küpsetamiseks. Kõrged temperatuurid on mõeldud liha või pitsa valmistamiseks.

Valgustatud käepide
Dekoratiivne element ja praktiline allikas seadme töö kohta info saamiseks. Valgustatud ahjukäepide on suurepärane kombinatsioon moodsast kujundusest ja funktsionaalsusest.

Lapselukk
Ei lase lastel seadet sisse lülitada, tänu millele väldite nii laste kui ka enda ärapõletamist. Tänu lapselukule ei saa lapsed muuta töötava seadme sätteid.

Teleskoopilised tõkestiga juhikud
Teleskoopilised tõkestiga juhikud põletusohu minimeerimiseks.

Kiire eelkuumutus
Seda funktsiooni saab kasutada võimalikult lühikese aja jooksul soovitud temperatuuri saavutamiseks. Ahi kuumutatakse 4 minuti jooksul temperatuurile 150 °C, 20% standardsest kuumutusajast kiiremini. Nüüd saad keskenduda küpsetamisele, selle asemel et oodata, millal ahi õige temperatuuri saavutab. Toitude soojendamine on samuti kiirem ja lihtsam.

Kergesti puhastatav uksesüsteem
Uue uksestruktuuriga on klaasi ahjust lihtne eemaldada, ilma et peaksid kogu ukse ära võtma. Kahe klambri kasutamine ukse peal tähendab, et Sul pole vaja tööriistu kasutada ja saad klaasi ise eemaldada. Nüüd on ahju puhtana hoidmine lihtne.

Sulatamine
See eriline funktsioon sobib ideaalselt erinevate toitude, nt liha, kala, leib ja koogid, sulatamiseks. Alati saadaval, teie käeulatuses.

Ty/Tty-programmimoodul – intuitiivne taimer
Juhtpaneel, mis kombineerib puutetundliku ekraani traditsiooniliste nuppudega, on intuitiivne ja väga lihtne kasutada. Algupärase ja stiilse taustavalgusega saab sellest unikaalne ja atraktiivne disainielement. Tänu juhtpaneelile on võimalik soojendusrežiime lihtsalt ja mugavalt valida ja reguleerida ning see muudab ahju käsitsemise veelgi lihtsamaks. Juhtpaneel on samuti varustatud lapselukuga, kiire eelkuumutusfunktsiooni ja temperatuurianduriga.


Ahju energiaklass A
Ahju tüüp Elektriahi
Kiirkuumutus Jah
Teleskoopsiinid 1 tasand
Tootja Hansa
Eriomadused auruga puhastamine, Süsteem Click&Go , valgustatud käepide, kolmekordse klaasiga uks, Ty/Tty-programmimoodul – intuitiivne taimer
Värvus must
Värv Must

Коды продуктов

EAN
5906006554217
Код производителя
BOES694610

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть