Integreeritav induktsioonpliidiplaat Bosch

Главная информация

DirectSelect DirectSelecti intuitiivne juhtpaneel võimaldab kiiresti ja mugavalt soovitud keeduala ning võimsusastme valida. CombiZone Kas tahad kogu sünnipäevaseltskonnale hautist valmistada või induktsioonpliidil eilset ahjurooga soojendada? Combi

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

DirectSelect
DirectSelecti intuitiivne juhtpaneel võimaldab kiiresti ja mugavalt soovitud keeduala ning võimsusastme valida.

CombiZone
Kas tahad kogu sünnipäevaseltskonnale hautist valmistada või induktsioonpliidil eilset ahjurooga soojendada? CombiZone tuleb appi ja laseb sul kaks pliidiplaati üheks liita, muutes nii ka suuremate nõude kasutamise lihtsaks ja mugavaks.

PerfectFry (4 sammu)
Praadimisel on õige temperatuur ülioluline. Liiga kõrgel kuumusel võib isuäratav praelõik liiga kiiresti läbi küpseda või hoopis kõrbema minna. PerfectFry-andur jälgib pidevalt panni temperatuuri, et toidu põhja kõrbemist vältida. Vali nelja eelseadistatud temperatuuri vahel, et saavutada iga kord täiuslik tulemus.

PowerBoost (induktsioon)
Kui tahad kiireid ja lihtsaid toite veelgi kiiremini valmis saada, on PowerBoost just Sulle mõeldud. See praktiline funktsioon suurendab pliidi võimsust veelgi kiiremaks kuumutamiseks. Kui tahad näiteks induktsioonpliidil suurt kogust vett keeta, saad seda nüüd teha peaaegu 35% kiiremini kui kõige suuremal tavavõimsusel.

Induktsioontehnoloogia
Induktsioonpliidiplaadid kuumutavad ainult vajalikku – panni või poti põhja. Mida see tähendab? Turvalisemat ja mugavamat kasutamist. Madalam temperatuur kaitseb nii suuremaid kui ka väiksemaid käsi põletuste eest. Lisaks sellele suudab induktsioonpliidiplaat ajada kaks liitrit vett keema kaks korda kiiremini kui tavaline klaaskeraamiline pliit ning säästab seeläbi rohkelt energiat.


Tootja Bosch
Pliidiplaadi juhtimine Pliidiplaadilt juhitav
Pliidiplaadi tüüp Induktsioon
Läbimõõt 19/21 cm
Tüüp Induktsioon
Läbimõõt 18 cm
Tüüp Induktsioon
Läbimõõt 19/21 cm
Tüüp Induktsioon
Läbimõõt 14,5 cm
Tüüp Induktsioon
Eriomadused CombiZone, PerfectFry, QuickStart, ReStart, kõigi keedualade väljalülitustaimer, integreeritud andur reguleerib automaatselt temperatuuri, et takistada kõrvetamist, puhastamise kaitsefunktsioon, energiakulu näit
Värv Must
Servad Roostevaba raam

Коды продуктов

EAN
4242005088768
Код производителя
PVS775FC5E

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть