Külmik Bosch / kõrgus: 201 cm

Главная информация

• VitaFresh Box: niiskuse regulaatoriga, puu- ja köögiviljad säilivad kauem värskena • LowFrost-süsteem: jääd tekib vähem ja seadet on vaja harvem sulatada - säästab igas mõttes energiat • VarioZone: rohkem paindlikkust tänu rohkete kasutusviisidega klaasriiulitele ja sahtlitele sügavkülmiku sektsioonis

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

BigBox
Eriti suur külmutuskast. Sisekõrgus 26 cm – see annab piisavalt ruumi suurematele toidupakkidele või külmunud pakkide üksteise otsa kuhjamiseks.

SuperFreezing
Seda funktsiooni võite kasutada siis, kui külmutada on tarvis suures koguses toitu. See langetab teatud ajaks kambris olevat temperatuuri ning lülitub seejärel automaatselt tagasi tavatemperatuurile. Parimate tulemuste saavutamiseks lülitage see sisse enne kauplusesse minemist.

LED valgustus
Suurepärane, ühtlane valgus, mis aitab selgemalt näha kogu külmiku sisemusse, tagades nõnda külmikuruumi võimalikult tõhusa kasutuse. Elegantselt üles integreeritud või külmikulaeka küljel asuvat valgust ei blokeeri tõenäoliselt ükski toiduaine, tagades ühtlase valgustatuse iga kord, kui külmikuukse avad.

Green Technology inside
Boschi oma "Green Technology inside"-märk toodetel näitab, et need tooted on eriti energia- ja ressursisäästlikud ning pakuvad tänu murrangulistele uutele tehnoloogiatele tipptasemel tööjõudlust. Ja nagu kõik Boschi tooted, on need valmistatud vastupidavuse kriteeriumidest lähtudes. See märk tähistab meie toodete energiatõhusust ja vastupidavust lihtsalt tänu sellele, et neil on "Green Technology inside".


Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Külmiku liik Külmik
Sügavkülmal tärne [ * ] * * *
Energiaklass A++
Kliimaklass SN-T
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Manuaalne
Lisafunktsioonid VarioZone
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Alumine
Elektrooniline juhtimine Jah
Tootja Bosch
Värvus Roostevaba teras
Ukse käelisus Parema käega avanev

Общее

Тип холодильника
Отдельно стоящий

Продуктивность

Класс климата
SN-T

Спецификации холодильника

Метод размораживания
Автоматический
Мануальный

Дизайн

Регулировка дверного шарнира
Вращаемый дверной шарник
Правосторонний
Цвет
Серебристый

Коды продуктов

EAN
4242002798950
Код производителя
KGV39UL30

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть