Electrolux, 6 nõudekomplekti, valge - Lauapealne nõudepesumasin

Главная информация

Väikesemõõtmeline suutlikus Saage tuttavaks kõige võimekama ja kompaktsema nõudepesumasinaga. Väikeste mõõtudega on see igasse kööki paigaldatav. Siiski, sel on muljetavaldavad võimed ja seda saab käsitleda viie standardseadega. Vabadus hiljem käivi

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

Väikesemõõtmeline suutlikus
Saage tuttavaks kõige võimekama ja kompaktsema nõudepesumasinaga. Väikeste mõõtudega on see igasse kööki paigaldatav. Siiski, sel on muljetavaldavad võimed ja seda saab käsitleda viie standardseadega.

Vabadus hiljem käivitada
Nautige vabadust ja paindlikkust käivitada oma nõudepesumasin millal ise soovite. Tänu programmiseadetele saab nõudepesumasina käivitada kuni 24 tundi peale täitmist ning soovitud programmi valimist.

Nõudepesumasin annab oma vajadustest teada
Selle nõudepesumasinaga ei pea te kontrollima soola ja loputusvahendi taset. Mugav LED-märgutuli süttib, kui tase on liiga madal. Sel viisil olete alati informeeritud, kui ained on lõppemas, ja pesutulemused on alati suurepärased.

Igakordse perfektse pesutulemuse saamiseks laske nõudemasinal valikud teha

On suhteliselt vältimatu, et iga nõudepesumasina pesukord erineb nõude valiku poolest ja vajab erinevat puhastusintensiivsust. Parima tulemuse saamiseks on oluline valida õiged seadistused. Selle nõudepesumasina puhul valige lihtsalt automaatprogramm ja võite olla täiesti kindel, et iga kord on teil kasutusel õiged seadistused.


Tootja Electrolux
Displei Jah
Kuivatusklass A
Energiaklass F
Komplektide arv 6
Paigaldusmeetod Lauapealne
Kuivatussüsteem kuivatus jääkkuumusega
Söögiriistade sahtel Ei
Energiamääruse number 2019/2017

Коды продуктов

EAN
7332543765249
Код производителя
ESF2400OW

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть