Mikrolaineahi grilliga Samsung (28L)

Главная информация

Märkimisväärselt väiksem ajakulu toiduvalmistamisel HotBlast™ ühendab endas uue tehnoloogia, mis võimaldab grilliga mikrolaineahjul valmistada „ahjus küpsetatud“ toitu ligi poole kiiremini kui traditsioonilises ahjus. Kiirelt ja võimsalt puhub kuum aur toidu suunas 60 ühesugusest õhuaugust. See kuum ja võimas õhuvoog tuleb ventilaatorist, mis on traditsiooniliste ahjude omast 1,6 korda võimsam.

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

Õli pole vaja lisada
Mikrolaineahi võimaldab nautida praetud toite ilma fritüürita. SLIM FRY™ tehnoloogias kasutatakse kuuma õhu ringlust, et toit oleks väljast krõbe ja seest maitseküllaselt niiske ainult tilgakese õli kasutamisega. Tänu ainult mikrolaine, grilli ja konvektsioonküttekehade kasutamisele saad vältida rasvaseid panne ja kuuma õli pritsmeid ning nautida vähema rasvaga valmistatud toite.

Jogurt igal ajal
Valmista tainas või jogurt taina ja jogurti funktsiooni abil, milles kasutatakse kõrgtasemel käärimistehnoloogiat, et seada täpselt õige temperatuur. Nii on sul rohkem võimalusi pakkuda perele maitsvaid ja värskeid eineid.

Parim keraamiline sisekate
Unusta küürimine ja kriibitud pinnad. Keraamilise sisepinnaga Samsungi mikrolaineahju sile pind on hõlpsalt puhastatav ning aja jooksul ei muuda õli- või rasvajäägid selle värvi. Roostevabast terasest ja epoksüsisudega võrreldes on nutiahju sisemus antibakteriaalne ja kriimustamiskindel, tagades suurepärase kvaliteedi pikaks ajaks.

Energiasääst ooteajal
Samsungi mikrolaineahju ECO-režiim tagab madalaima energiakulu ooterežiimis, mis kajastub majapidamiskulude säästuna sinu igakuisel elektriarvel.


Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Juhtimismeetod Elektrooniline
Lisafunktsioonid taigna ja jogurti funktsioon, Slim fry, keraamiline sisepind, Hotblast
Kell Jah
Grill Jah
Lapselukk Jah
Displei LED
Tootja Samsung

Общее

Тип холодильника
Отдельно стоящий
Тип операции
Электронный

Спецификации

Display
LED
Оснащение удобства
Часы
Программа гриля
Дисплей
Безопасность
Детский замок

Коды продуктов

EAN
8806088685847
Код производителя
MC28M6055CK

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть