Sügavkülmik Liebherr (262 L)

Главная информация

• Energiaklass: A+++ • LED sisevalgustus • Jäämasin valmistab kuni 1,3 kg jääd päevas • Vaikselt sulguv uks • Automaatne sügavkülma sulatus • Näpujäljekindel roostevaba teras • VarioSpace • NoForst • FrostSafe

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

NoFrost
Sulatusvaba süsteem ventilaatoriga, mis takistab jää ja härmatise teket külmutusseadme sisepindadele. NoFrost tehnoloogia pakub pikaajalisemat ja ohutut toidusäilitamist, hoides sisepinnad stabiilselt jäävabad.

LED valgustus
Energiasäästlikud, võimsad, pika tööeaga ja keskkonnasõbralikud LED-valgustid on integreeritud külmkambri alaossa, mis valgustab sahtlite sisu, kui need on avatud. LED-valgustid süttivad niipea kui uks on avatud.

VarioSpace
Külmkambri riiulid on eemaldatavad, et mahutada suuremaid toiduaineid.

SoftSystem
Liebherri SoftSystem uksemehhanism on vaikne ja mugav, kuid samas väga tugeva konstruktsiooniga ning on seejuures turvaline kasutada. Ilmselt oled kogenud olukorda, kus lükkad sahtliukse liiga suure hooga kinni, misjärel kostub vali pauk ning sa soovid, et oleksid selle pisut vaiksemalt sulgenud. Või hullemgi veel – sa kuuled raginat või kolinat ning mõistatad, mis nüüd siis katki läks. Sel hetkel mõtled sa vaid, kas on olemas sahtleid või uksi, mis sulguksid vaiksemalt.

Ice Maker
Liebherri automaatse IceMaker'iga on kvaliteetsed jääkuubikud alati omast käest võtta. Kas külm jook ainult endale või tervele seltskonnale - suurest sahtlitäiest jääkuubikutest jagub kõigile. Integreeritud veefilter tagab hea veekvaliteedi värskete jääkuubikute valmistamisel. Veefiltri vahetamise kohta kuvab elektroonika vastava teate.

FrostSafe
FrostSafe sahtlites ei haju külm õhk nii kiiresti, kui sügavkülm on avatud. Läbipaistva esiküljega sahtlid tagavad ülevaate külmutatud asjadest.


Tootja Liebherr
Värvus must
Energiaklass A+++
Kliimaklass SN-T
Lisafunktsioonid lapselukk, LED valgustus
Displei Puutetundlik
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Automaatne
Vahetatav uksepoolsus Jah
NoFrost Jah
Külmiku liik Sügavkülmik
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Ukse käelisus Vasaku käega avanev
Veeühendus Veevõrk

Коды продуктов

EAN
4016803181606
Код производителя
SGNPBS4365-20

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть