Ilmastikukindel kuppelkaamera EZVIZ C8C

Главная информация

EZVIZ C8C on koduvalve kaamera. Kaamera tööle panekuks on teil vaja ainult Wi-Fi ühendust, EZVIZ rakendust ja vooluvõrku. Kaameraga tuleb kaasa tasuta EZVIZ rakendus, mille abil on võimalik jälgida kaamera pilte reaalajas või järelsalvestusi. Rakendu

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

EZVIZ C8C on koduvalve kaamera. Kaamera tööle panekuks on teil vaja ainult Wi-Fi ühendust, EZVIZ rakendust ja vooluvõrku. Kaameraga tuleb kaasa tasuta EZVIZ rakendus, mille abil on võimalik jälgida kaamera pilte reaalajas või järelsalvestusi. Rakenduse eeliseks on see, et teie ei pea midagi lisaks tegema, kui tahate jälgida enda kaameraid kodust eemal olles. Kaamerasse on ka sisseehitatud infrapuna valgustus, mis võimaldab näha pimedas kuni 30 meetrit, lisaks on värviline öine nägemine. Kaamera on eemalt juhitav ehk panoraamimise ja kallutamise võimaldusega.

Murra nähtavuse piire.
C8C on EZVIZi esimene välitingimustes kasutamiseks mõeldud WiFi panoraamimise ja kallutamise (Pan/Tilt) võimalusega kaamera – tohutu suur läbimurre, mis kombineerib endas maitseka disaini ja kõikehõlmava funktsionaalsuse. Jäädvustades rohkem detaile kui tavalised välikaamerad, tagab see töökindel kaamera kogu ümbruse välise kaitse.

Parem päev algab parema nähtavusega.
Selle panoraamimise ja kallutamise võimalusega kaamera abil on kogu Teid ümbritsev ala kaetud. 352° horisontaalse liikuvuse ja 95° vertikaalse liikuvusega C8C annab lihtsasti ülevaate kõigest, mis Teid ümbritseb. Ja EZVIZ rakendusega on see kõik Teie nutitelefonis või mobiilseadmes.

Näe kõiki üksikasju selgelt.
Kaamera jäädvustav 1080p kõrglahutusega videot ja pilte, salvestades iga hetke terava selgusega.

Inimeste tuvastamine tehisintellektiga.
Targem kui kunagi varem! Lihtsa liikumisanduri täiendusena tuvastab sisseehitatud tehisintellekti algoritm nutikalt inimkujude liikumise reaalajas. Kui inimesed sisenevad Teie kohandatud katvuspiirkonda, saate automaatselt teavituse.

Kolm erinevat öörežiimi täidavad kõiksugused vajadused.
01 – Täisvärvides öörežiim
Teie pimedas nägemine on nüüd valgustatud ja ilmekalt taastatud täisvärvides tänu kahele sisseehitatud punktvalgustile ja professionaalsetele optilistele läätsedele.
02 – Mustvalge öörežiim
Kui Te ei vaja täiendavat valgustust, lülitage kaamera lihtsalt mustvalgesse öörežiimi EZVIZ rakenduses ja näete endiselt 30 meetri (100 jala) kaugusele.
03 – Nutikas öörežiim
Selles režiimis vahetud C8C inimese liikumist tuvastades automaatselt mustvalgelt režiimilt värvirežiimile. Turvavideo salvestatakse täisvärvides, et saaksite kõik vajalikud detailid. See on ju päris nutikas!

Strobovalgus paremaks kaitseks.
Kahe aktiivseks kaitseks mõeldud punktvalgustiga kaamera võimaldab tuld rakendusest manuaalselt vilgutada või häälestada see vilkuma mööduva inimese tuvastamisel.

Elegantne ja vastupidav disain.
Jätke hüvasti kobakate kaameratega. Sel kaameral on uudne ümar ja kompaktne disain lihtsa musta ja valge kestaga. See on piisavalt stiilne kaunistamaks Teie elu, kuid piisavalt lihtne sobitumaks kõikjale. Lisaks hoiab ilmastikukindel disain seadme töös ilma ükskõik millisest ilmast tingitud katkestusteta, olgu selleks tuul, vihm või lumi.

Kuula, mis toimub.
Sisseehitatud mürasummutusega mikrofon korjab üles selge heli ja võimaldab kuulda ja näha, mis Teie aias toimub – ükskõik, kus Te olete.

Erinevad kasutuskohad välitingimustes
Aiad | Poed | Tänavad | Talud jne

H.265 videotehnoloogia
C8C kasutab kõrgetasemelist H.265 videotihendustehnoloogiat ja saavutab sellega parema kvaliteedi kasutades vaid poolt varasema videotihendustehnoloogia (H.264) ribalaiustest ja poole vähem salvestusruumi.

Kaitseme Teie andmeid ja privaatsust
Teie andmete ja privaatsuse kaitse on meie peamine prioriteet. Andmevahetus kaamera ja EZVIZ Pilve vahel on otsast otsani krüpteeritud. Ainult Teil on andmete dekrüpteerimiseks vajalikud võtmed.

Kaks võimalust salvestamiseks
Tänu kahele salvestusvariandile, saate valida, kuhu oma lindistused salvestada. Kaamera saab tagavaravariandina salvestada isegi kahte kohta korraga juhuks, kui kaamera saab kahjustada või võrk on maas.
*Pilveteenus on kättesaadav ainult valitud turgudel. Palun tehke kättesaadavus kindlaks enne ostu sooritamist.

Turvalisus Teie käeulatuses.
EZVIZ rakendusega saate jäädvustada, salvestada, kaitsta ja jagada seda, mis on Teile oluline. Pilt reaalajas, võtab vastu heli, kohesed teavitused, videote ajalugu ja kuni 8x suum, ning ühildub targa koduga.

Google Assistant / Amazon Alexa / IFTTT
EZVIZ DB1 saab ühendada ka Google Assistant, Amazon Alexa ja IFTTT, et oma elu mugavamaks muuta.
Vaata reaalajas EZVIZ kaamerapilti läbi Amazon Echo Show või Amazon Fire TV


Tootja EZVIZ
Integreeritud mikrofon Jah
LAN (võrguliides, RJ45) Jah
WiFi Jah
Toide Võrgutoide
Värv Valge
Kaitseaste IP65
Toetab mälukaarte Micro-SD
Google Home Jah
IFTTT Jah
Seadistamine rakenduse abil Jah
Integreeritud kõlar Jah
Integreeritud valgustus Jah
Inimese tuvastus Jah
Liikumise tuvastamine Jah
Kahesuunaline kõne Jah
Pimedas nägemine Jah
Otsepilt Jah

Функции камеры безопасности

Погодная устойчивость
Да
IP65

Коды продуктов

EAN
6941545603575
Код производителя
CS-C8C

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

Почтовый автомат Omniva

Выберите местом получения любой подходящий вам почтовый автомат Omniva. Когда посылка прибудет в автомат, вы получите уведомление в виде SMS с уникальным кодом. Приходите к автомату, введите код и возьмите посылку. Все настолько просто. Почтовые автоматы Omniva находятся вне зданий, так что вы сможете получить посылку в любое удобное для вас время.

Ближайший почтовый автомат можете выбрать в корзине интернет-магазина Photopoint из списка, находящегося в списке способов доставки. Все расположения почтовых автоматов Omniva можете посмотреть тут.

Почтовый автомат SmartPOST

Что если вам ближе и удобнее дойти до почтового автомата SmartPOST? Если так, то выберите в интернет-магазине Photopointi в корзине именно этот вариант. Как только посылка прибудет на место, вы получите SMS с уникальным кодом. Идите на место, введите код и получите посылку. Быстро и просто.

Расположение почтовых автоматов SmartPOST можно посмотреть тут.

Пункт выдачи посылок DPD Pakipood

Обязательно обратите внимание где находятся пункты приемки-выдачи посылок DPD Pakipood. Они есть даже в некоторых небольших деревнях. Выберите в корзине подходящий для вас DPD Pakipood. Как только посылка прибудет на место, вы получите SMS с оповещением. Отправляйтесь на место, покажите удостоверение личности и заберите посылку.

Расположение пунктов DPD Pakipood можно посмотреть тут.

Почтовый автомат SmartPOST в Финляндии

Закажите товар себе в Финляндию или отправьте туда другу. Почтовые автоматы SmartPOST Finland работают так же просто, как и автоматы в Эстонии. Выберите себе в интернет-магазине в корзине подходящий автомат SmartPOST Finland. Как только посылка прибудет на место, вы получите SMS с уникальным кодом. Отправляйтесь на место, введите код и берите посылку.

Расположение почтовых автоматов SmartPOST Finland можно посмотреть тут.


Пункт выдачи посылок Matkahuolto в Финляндии

Закажите товар в Финляндию себе или другу. Выбери на странице Photopoint, в разделе "корзина" удобный для тебя пункт выдачи Matkahuolto и оформи заказ. Как только посылка прибудет в выбранной тобой пункт, ты получишь SMS оповещение или оповещение на е-мейл. Посылку можно получить на основе документа удостоверяющего личность.

Пункты выдачи посылок Matkahuolto смотри здесь.




На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть