Delkin mälukaart CFexpress 80GB Black Type A

269 €

Järelmaksuga ostes alates 9,17 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • CFexpress Type A mälukaart
  • 80 GB mahutavus
  • 880 MB/s lugemiskiirus
  • 730 MB/s kirjutamiskiirus
  • Profitasemel kiirus ja vastupidavus

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Delkin BLACK CFexpress Type A mälukaart pakub vastupidavust, usaldusväärsust ja võimekust – täpselt seda, mida professionaalsed foto- ja videograafid ühelt mälukaardilt ootavad.

Tehnoloogiliselt edasijõudnud salvestuskiirus
PCIe 3.0 Gen3 liides ja VPG 400 standard (Video Performance Guarantee) võimaldavad kuni 730 MB/s kirjutamiskiirust. Veatu kvaliteet on tagatud – salvesta kõrge bitikiirusega kasvõi 8K, 6K või 4K videot. Mälukaart toetab ka RAW formaadis sarivõtete tegemist – Sa ei pea enam väärtuslikest hetkedest ilma jääma. Minimaalne kirjutamiskiirus 400 MB/s tagab, et andmed talletuvad kaardile kiiresti ja turvaliselt, jäädvustades kõik täpselt nii, nagu soovisid.

Sujuv töövoog
Mälukaart on võimeline andmeid lugema kiirusega kuni 880 MB/s. BLACK CFexpress tagab kiireima ja tõhusaima andmeedastuse kaardilt arvutisse, et pääseksid kohe oma failidele ligi ning saaksid järeltöötlust varem alustada. See on täiuslik foto- ja videograafidele, kes vajavad tihti kiiret kaardi tühjendamist, et saaks uuesti jäädvustama hakata.

Ühilduvuse osas testitud
Iga BLACK CFexpress Type A kaart on läbinud põhjaliku testimise, et tagada täielik funktsionaalsus ja jõudlus tippklassi kaameratega – näiteks Sony a1, Sony a7S III, Sony a7 IV, Sony FX3 ja Sony FX6 mudelitega. Delkin BLACK CFexpress mälukaart on loodud vastama tänapäeva video- ja fotograafiatööstuse laiaulatuslikele nõudmistele ning saad seda usaldada – kiire ja töökindel jäädvustamine on tagatud.

Vastupidav disain & eluaegne garantii
CFexpress Type A mälukaart on suurepärane valik, kui pildistad sageli erinevates tingimustes. Mälukaart on vastupidav põrutusele, röntgenkiirtele, UV-kiirgusele ning see talub ka ekstreemsemaid temperatuure. Lisaks eluaegse garantii poliitikale on Delkin BLACK CFexpress mälukaartidel esmaklassiline 48-tunnine asendusgarantii.
  • PCIe 3.0 Gen3 liides
  • 8K, 6K & 4K videod
  • Ülikiire andmeedastus kuni 880 MB/s
  • Kuni 730 MB/s kirjutamiskiirus
  • Vastupidav disain ka ekstreemsematesse oludesse

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Tehnilised andmed

Mälukaardi platvorm
CompactFlash
Mälukaardi tüüp
CFexpress
Mälukaardi formaat
CFexpress Type A
Siiniliides
PCI Express 3.0
Maht
80 GB
Kirjutamiskiirus
730 MB/s
Lugemiskiirus
880 MB/s
Säilitustemperatuur
-40 – 85 °C
Ühilduvus
CFexpress Type A pesaga seadmed
Mõõdud
20 × 28 × 2,8 mm

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.05 kg
Netokaal
0.05 kg
Pakendi laius
10 cm
Pakendi kõrgus
14 cm
Pakendi pikkus
1 cm

Toote koodid

EAN
814373023593
Tootja kood
DCFXABLK80
KN kood
8523511000

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Tellides toote Photopointi veebipoest jõuab see sinuni 1-3 tööpäeva jooksul.

Seda toodet saad vaadata ja osta ka allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Ülemiste keskus: Suur-Sõjamäe 4, Tallinn

NB! Ülal nähtav kaupluste laoseis ei ole reaalajas ja ei arvesta broneeringutega. Kontrolli täpset saadavust kauplusest.
Veebipoest tellides võidakse toode tarnida ka mujalt kui konkreetsest kauplusest. Veebikaubamajast esinduskauplusesse tellitud kaubale kehtib tarneaeg vastavalt tootelehel märgitule. Tellimusele saate järele minna alles pärast vastavasisulise SMS ja e-maili teavituse saamist.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge