Silmapliiatsid (1543)

Pupa silmapliiats Multiplay #52 butter
Pupa silmapliiats Multiplay #52 butter

10,50 € -50%

Tavahind 20,99 €
Lõpumüük
Lõpumüük

Sobivate toonide leidmine ning nende oskuslik hajutamine on jumestamise juures ülioluline. Kuid ka jooned mängivad hea meigi tegemisel tähtsat rolli. 

Silmapliiatsid, kulmupliiatsid ja lainerid aitavad piiritleda silmi ning kulme esile tõsta. Korras kulmud on märk sellest, et naine hoolitseb oma välimuse eest. Ilusasti tõmmatud silmapliiatsi- või lainerijoon muudab sul pilgu hetkega võluvalt võrgutavaks. 

Raami oma nägu kulmupliiatsiga

Kulmude korrashoidmine nõuab üksjagu hoolt. Kui soovid lisaks ilusalongile ka kodus oma kulme kontrolli all hoida, saad seda teha kõige lihtsamal viisil kulmupliiatsit kasutades. 

Photopointi veebipoes on müügil erinevaid kulmupliiatseid. Nii neid, mida peab teritama, kui ka neid, mis teritamist ei vaja. Väga mugavad on ka veekindlad kulmupliiatsid -- neid kasutades võid kindel olla, et kulmuvärv ei lähe laiali

Kulmupliiatsi värvitooni valides võta enda omast kas üks toon tumedam või heledam kulmuvärv. Tumedam toob kulmud näos paremini esile. Heledam kulmuvärv tagab õrnema ja tagasihoidlikuma tulemuse. 

Kuidas joonistada endale ideaalsed kulmud?

Kulmupliiatsi käsitlemine on imelihtne. Kõigepealt terita pliiats, et kulmujoon tuleks võimalikult täpne. Siis kammi kulmud ja joonista neile piirjooned. Edasi värvi kulmud piirjoonte seest ära. Rõhuta kulmude üla- ja alaosa valge pliiatsi või heleda peitekreemiga.

Kuidas kasutada silmalainerit nagu proff?

Kindlasti oled näinud palju fotosid naistest, kelle silmi raamivad ideaalsed lainerijooned. Kui sa just igapäevaselt lainerijoone tõmbamist ei harjuta, ei pruugi soovitud tulemuse saavutamine olla teps mitte kerge.

Üks hea nipp, kuidas kasutada silmalainereid, on töötada lau kallal jupp jupi haaval. Liigu aeglaselt ja lühikeste pintsli- või pliiatsitõmmetega meelekohtade suunas — nii tuleb tulemus kõige puhtam. Ära muretse kui kena lainerijoon esimese proovimisega kohe välja ei tule, selle harjutamine võtabki aega.

Silmapliiatsid lisavad draamat

Kui soovid kellegi tähelepanu võita või lihtsalt vastupandamatult kaunis välja näha, siis pole midagi lihtsamat kui hankida endale silmapliiats. Silmapliiats aitab silmi rõhutada ning nende kaunist kuju esile tuua. Silmapliiatsit võid välimuse värskendamiseks kasutada igapäevaselt või õhtul välja minnes selleks, et lisada väljanägemisele kübeke draamat. 

Filtreeri

Tootevõrdlus

Sulge