Garmin aktiivsusmonitor Vivosport S/M, slate

Põhiinfo

  • Integreeritud GPS & pulsianduriga aktiivsusmonitor
  • Loendab samme, kaloreid, vahemaad, intensiivseid minuteid
  • VO2max mõõtmine & stressitaseme jälgimine
  • Nutitelefoni märguanded otse randmel
  • Aku kestab terve nädala

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Nutikas aktiivsusmonitor integreeritud GPSi ja randmepõhise pulsianduriga
  • Treeni siseruumides või kasuta integreeritud GPSi välitreeningute salvestamiseks ja kaardile joonistamiseks
  • VO2 max mõõtmine ja keha treenituse järgne vanuse hindamine
  • Stressi jälgimine kogu päeva kestel aitab hoida silma peal võimalikel stressiallikatel
  • Alati aktiivne värviline Garmin Chroma ekraan ning õhuke disain
  • Nutifunktsioonid nagu LiveTrack ning nutiteavitused otse randmel
  • Aku kestab kuni 7 päeva nutikella režiimis ja kuni 8 tundi GPS režiimis

Vivosport on oma tagasihoidliku disaini ent võimsa funktsioonipagasiga kui kameeleon – see sobib igasse olukorda. Integreetitud GPSi abil joonistab see Sinu välitreeningud kaardile ning siseruumides treenimiseks pakub see mitmeid treeningrežiime. Samuti on selle väikse võru sees peidus rohkelt nutikaid funktsioone - stressi jälgimine terve päeva kestel, treenituse jälgimine VO2max'i abil ning automaatne treeningute üles laadimine Garmin Connect keskkonda.

Spordi nii toas kui õues
Tänu integreeritud GPS vastuvõtjale jälgib Vivosport Sinu kiirust, läbitud vahemaad ning treeningmarsruuti kaardil – seda nii joostes, kõndides kui rattaga sõites. Samuti on vivosport varustatud eellaetud treeningutega, mille hulgas nii jõutreeninguid kui kardiotreeninguid, et saaksid treenida lihtsalt ja mugavalt.

Treenituse ja stressitaseme jälgimine
Garmin Elevate pulsiandur mõõdab Sinu pulssi 24/7 otse randmelt. Pulsisagedusest kogutud info kaudu oskab vivosport hinnata kasutaja VO2max taset ja keha vanust treenituse järgi - need on kaks head treenituse näitajat, mida saab regulaarse treenimisega parandada. Samuti mõõdab vivosport südametöö muutlikkust, mille kaudu arvutab see Sinu stressitaseme, mille kaudu näitab, millal põhjustavad füüsilised või emotsionaalsed müõjutajad Sinu stressitaseme tõusu ning aitab leida võimalusi pingete maandamiseks.

Õhuke disain, universaalne stiil
Vaatamata vivosport aktiivsusmonitori õhukesele profiilile mahutab see rohkelt funktsioone ja treeningrežiime. Vivosport sobib igasse keskkonda, iga riietusega ning seda ei pea päeva jooksul kordagi käe pealt ära võtma - ei duši all ega isegi ujudes. Võru alati aktiivne Garmin Chroma värviline puuteekraan on kiirelt reageeriv ning piisavalt selge ja loetav isegi otseses päikesevalguses.

Alati ühenduses
Nutitelefoniga ühendatuna saad vivosporti kaudu otse randmelt jälgida telefoni potsatavaid nutiteavitusi ning kasutada erinevaid nutikaid funktsioone. SMSid, sotsiaalmeedia uuendused, e-mailid, Find my phone funktsioon, muusika juhtnupud ning palju muud on vivosporti kaudu mugavalt otse randmel saadaval. Garmin LiveTrack funktsiooni abil saad oma sõpradele edastada infot oma treeningust ning automaatse sünkroonimisega saad kõik lõpetatud trennid automaatselt Garmin Connect keskkonda üles laadida.

Jaga ja võistle
Andmete Garmin Connect keskkonda sünkroniseerimine tähendab palju muud kui lihtsalt andmete varundamist. Garmin Connect on põhjalik veebikeskkond, kus kasutajad saavad teineteisega võistelda ning ühineda väljakutsetega, julgustada teineteist edasi pürgima ja jagada oma progressi läbi sotsiaalmeedia.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Elastic aktiivsusmonitorid

Ühendused
Bluetooth
ANT+

Ekraan

Ekraani tüüp
Memory-in-Pixel LCD
Ekraani suurus
19,3 × 9,7 mm
Ekraani lahutusvõime
144 × 72
Puutetundlik
Jah
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Mõõdetavad parameetrid
Läbitud vahemaa
Pulsisagedus
Põletatud kalorid
Päevane aktiivus
Sammud
Uneaeg
Passiivsus
Märguanded
E-mail
Kalender
Kõned
SMS
Sotsiaalmeedia
Äratus

Sensorid

Asendisensor
Ei
Kiirendusmõõtja
Jah
Kõrgusmõõtur
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
GPS
GPS
Kompass
Ei

Mälu

Mälumaht
7 treeningut
14 päeva

Ühenduvus

Bluetooth
Bluetooth 4.0
Bluetooth protokollid
LE
Muud ühendused
ANT+
Nutiseadme rakendus
Garmin Connect
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android
Apple iOS

Toide

Aku kestvus
Kuni 7 päeva
8 tundi (GPS)
Laadimine
Laadimiskaabliga

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
21
Kõrgus (mm)
10,9
Rihma pikkus
122 – 188 mm
Kaal (g)
24,1

Üldine

Värvus
Must
Hall
Rihma materjal
Silikoon
Ilmastikukindlus
Veekindel
Komplekti sisu
Aktiivsusmonitor
Laadimiskaabel

Toote koodid

EAN
753759180683
Tootja kood
010-01789-20

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge