Garmin Fenix 5 GPS, must/hõbedane

Põhiinfo

  • Integreeritud pulsianduriga multisport GPS-kell
  • 1,2-tolline värviline Chroma ekraan
  • 3-teljeline magnetkompass, altimeeter, baromeeter
  • GPS & GLONASS vastuvõtja
  • Veekindel – sobib ka ujumiseks

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

  • Premium klassi kompaktne (47 mm) multisport GPS kell koos Elevate™ randmepõhise pulsianduriga
  • roostevabaterasest EXO-Antenni raam, sepistatud terasest tagakülg ning safiir lääts tagavad vastupidavuse kõige raskemates tingimustes
  • Eelseadistatud tegevuste profiilid sportimiseks ja seiklemiseks
  • Treeningute statistika ja arengu ülevaade nupuvajutuse kaugusel
  • Ühenduse võimalused: Bluetooth’ kaudu otse telefoniga nutiteavituste (meilid, SMS, kalendri jm. meeldetuletused) kuvamiseks kella ekraanil, Bluetooth ühendus andmete automaatseks üleslaadimiseks Garmin Connect™ online keskkonda ja erinevate äppide allalaadimiseks Connect IQ™ poest.
  • Välitingimustes kasutamiseks on olemas GPS ja GLONASS satelliidi vastuvõtja, baromeetriline kõrgusemõõtja, 3-teljeline güroskoobiga kompass 
Tõsistele sportlastele loodud õhem ja kergem - kompaktne kuid täisfunktsionaalne fēnix 5 aitab sind püstitatud eesmärkideni. Kanna seda igal pool - treeningul, võistlusel, matkal ja ka kontoris. Sul pole midagi häbeneda.

Vastupidav ja elegantne
Fenix 5’e PVD kattega roostevaba terasest klaasi raam ja nupud ning tugevdatud kellakorpus tagavad erilise vastupidavuse. Kõik kellad on 100 meetri sügavuse veekindlusega. GPS ja GLONASS satelliitide vastuvõtt tagab kindlema asukoha määrangu kui pelgalt GPS üksi. Võid arvestada korraliku aku kestvusega (sõltub mudelist ja seadistustest) ning kindla loetavusega kõrg-resolutsiooniga ekraanga (Garmin Chroma Display™ with LED backlighting), mis oskab arvestada kõiki välisvalgustuse olukordi ka. otsene päikesepaiste. fenix 5 rahuldab nii sportlase/seikleja vajadusi kui ka esteetidi ilumeeli.

Suurepärane loetavus
Alati aktiivne, kõrgresolutsiooniline ja täisvärviline Garmin Chroma Display™ tagab selge loetavuse igal ajal ka. otsese päikesepaiste all.

Pulsimõõtmine randmelt
Garmini Elevate randmelt pulsi mõõtmise tehnoloogia vabastab su pulsivöö kandmisest. Sammulugemise-ja unejälgimise tugi koostöös pulsilugemisega annavavad korraliku aktiivsuse ülevaate.

Loo kell, mis sobib sinu stiiliga
Lai QuickFit kellarihmade valik võimaldab luua hetke tegevuse ja stiiliga ühtiva kella – vali, kinnita õige rihm ja mine.

Sinu suutlikkuse hindamine
fenix 5 spordikell sisaldab endas detailseid treeningfunktsioone, et aidata jälgida oma vormi ja võimekust³. Täiustatud andmed Treeningu Staatuse ja Treeningu Efekti kohta näitavad tehtud treeningu aeroobseid ja anaeroobseid kasusid - sedasi näed tehtud trennide tasuvust ning isegi võrrelda oma tulemusi teiste eakaaslastega. VO2 max hindaja kasutab jooksukiirust, pulssi ja pulsi kõikumist, et hinnata maksimaalset hapniku hulka, mida keha suudab minutis tarbida. Ning ka teistel spordialadel on juures taastumise nõustaja, taastumise taimer ning taastumise kontroll. Lisaks ka võistluse ennustaja, mis pakub välja ideaalse finišeerimise aja toetudes maksimaalsele VO2näitajale.

Parandatud jooksudünaamika mõõtmine
Saad veelgi täpsemat tagasisidet oma jooksutreeningu kohta. Garmini treeningfunktsioonid annavad kasutajalt täpset füsioloogilist tagasisidet ning ka täpseid andmeid jooksudünaamika kohta¹, mis aitavad arendada nii üldist võimekust kui ka vormi. Seal hulgas:
  • Võimekuse olukord: Peale 6-20 minutilist jooksu võrdleb fenix 5 sinu reaalajas olukorda keskmise treeningtasemega
  • Piimhappe lävi: Läbi jooksu tempo ja pulsi analüüsi arvutab fenix 5 punkti, kust alates hakkavad lihased kiiresti väsima.
  • Kadents - sammude arv minutis
  • Sammupikkus - mõõdab sinu sammu pikkust reaalajas

Golf, sõudmine, ujumine, suusatmine ja palju veel
Peale ulatuslikele jooksufunktsioonidele, pakuvad fenix 5 kellad ka laialdast informatsiooni ujumistreeningu, suusatamise, golfi mängimise ja sõudmisalade kohta, seal hulgas ka püsti aerutamine (SUP) ja harilik sõudmine. Ujumisel loeb seade distantsi, kiirust, tõmmete arvu ja veel enam. Suusa/Laua režiim annab tagasisidena kiiruse, distantsi, vertikaalse languse ja automaatse sõitude loendi (koos automaatse pausiga liftijärjekorras seistes) ning veelgi enam otse randmelt. Sõudmisspordialade jaoks mõeldud režiim loeb tõmbeid, tõmbe kiirust ja isegi tõmbe distantsi. Golfi režiimis saab teada distantsid endast eespool, tagapool ning ka green'i sees kõigi radade kohta, mis on Garmin Connect keskkonnast alla laetud - ühtlasi on lisatud statistika jälgimine (fairway'd, löögid jne), Green'i vaade, automaatne löögi tuvastamine ja automaatne mõõtmine.

Avasta maailma oma enda teid pidi
fenix 5 sari võimaldab ulatuslikku navigeerimist ja teekonna jälgimist, et püsida soovitud rajal. Selleks kasutab kell GPS ühendust koos ABC (altimeeter, baromeeter ja kompass) sensoritega. Sisse-ehitatud altimeeter annab kõrgusinfo, et täpselt mõõta tõuse ja languseid samas, kui baromeeter aitab ette näha ilma muutuseid näidates lühiajalisi õhurõhu trende ja muutuseid. 3-teljeline elektrooniline kompass aitab hoida õiget suunda nii liikudes kui ka paigal seistes. Lisaks on kellale sisse ehitatud güroskoop, mis aitab parendada asukoha täpsust (ja aku eluiga) UltraTrac™ režiimis ning termomeeter aitamaks jälgida muutuvaid ilmaolusid.

Lai ühenduste valik
Kõik fenix 5 seeria mudelid toetavad nutiteavitusi, kui on ühendatud sobiva nutiseadme külge. Võta vastu e-kirju, sõnumeid, kõnesid ja muid teavitusi otse oma randmelt - ükskõik, kas oled matkamas, golfiväljakul või lihtsalt töölaua äärest eemal. Samuti toetab kell automaatset treening- ja aktiivsusandmete üleslaadimist Garmin Connect online-keskkonda, sõprade saavutuste jälgimist ja võimalust oma tulemusi sotsiaalmeedias jagada - kõike seda läbi Garmin Connect keskkonna ning Garmin Connect™ mobiilirakenduse.

Rohkelt rakendusi
Tee fenix 5’st isiklik ese laadides tasuta uusi võimalusi alla otse Connect IQ keskkonnast. Muuda kella sihverplaadi vaateid, lisa uusi andmeväljasid või hangi rakendusi, et näha vajalikku informatsiooni vaid hetkega.

Garmin teeb pidevat koostööd tipptasemel ettevõtete ja arendajatega, et lisada veelgi enam väärtust Sinu fenix multisport kellale. Suured tegijad, nagu Uber, Strava, AccuWeather ning ka paljud teised pakuvad rakendusi ja arendusi võimaldamaks personaalselt sobitada fenix 5 iga kasutaja jaoks paremini kui kunagi varem.

Sinu enda isikupära omal käel
Saad alla laadida tasuta Garmin Face-It™ sihverplaadi rakendus, et muuta fenix 5 isikupäraseks enda soovitud pildiga oma nutitelefonist. Ainult lae alla rakendus, vali telefonist sobiv pilt, vali meeldivaim kella stiil ja sea see oma sihverplaadi vaateks. See võib olla nii maaliline vaade viimasest matkast kui ka pilt oma armsast kutsikast, Garminiga saad oma kella isikupärastada nii, et see oleks unikaalne.

Elastic spordikellad

Ühendused
Bluetooth
ANT+

Ekraan

Ekraani diagonaal
1,2"
Ekraani lahutusvõime
240 × 240
Puutetundlik
Ei
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Multi-sport
Jooksmine
Rattasõit
Ujumine
Kardio
Jõusaal
Kõndimine
Ringtreening
Suusatamine
Lumelauasõit
Linttrenažöör
Jooga
Maastikujooks
Matkamine
Golf
Mõõdetavad parameetrid
Sammud
Päevane aktiivus
Uneaeg
Põletatud kalorid
Läbitud vahemaa
Kiirus
Pulsisagedus
Tempo
Treeningu kestus
Trepiastmed
VO2 max
Harjutuste kordused
Muu
Automaatne ring
Leia mu telefon
Muusika juhtimine
Automaatne sünkronisatsioon
Jah
Märguanded
Äratus
E-mail
Ilmateade
Kalender
Kõned
Passiivsus
Rakendused
SMS
Sotsiaalmeedia

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Kõrgusmõõtur
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
GPS
GPS
GLONASS
Kompass
Jah

Mälu

Sisemälu
64 MB

Ühenduvus

Bluetooth
Bluetooth 4.0
ANT+
Jah
Nutiseadme rakendus
Garmin Connect

Toide

Aku kestvus
Kaks nädalat nutikella režiimis
Kuni 24 tundi (GPS)
60 tundi UltraTrac režiimis

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
47
Kõrgus (mm)
47
Sügavus (mm)
15,5
Kaal (g)
85

Üldine

Värvus
Must
Rihma materjal
Silikoon
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 100 m sügavusel)
Komplekti sisu
Spordikell
Laadimiskaabel
Kasutusjuhend

Toote koodid

EAN
753759214739
Tootja kood
010-01688-03

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge