fenix 6X Pro Solar,Ti,,Carbon Gray DLC w/Black Band,GPS,EMEA

Põhiinfo

KASUTA OMA KÄEKELLA JA NÄITA, MIDA SUUDAD SAAVUTADA Ületa piire ja avasta uusi väljakutseid – fēnix 6X kõrgekvaliteedilistes nutikellades on treeningu ajal saadaval kaardid, muusika, tempo intelligentse planeerimise funktsioon ja palju muud. Pulsi

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


KASUTA OMA KÄEKELLA JA NÄITA, MIDA SUUDAD SAAVUTADA

Ületa piire ja avasta uusi väljakutseid – fēnix 6X kõrgekvaliteedilistes nutikellades on treeningu ajal saadaval kaardid, muusika, tempo intelligentse planeerimise funktsioon ja palju muud.






Pulsisagedus käekellas1 ja pulssoksümeetria2 andurid tagavad ülevaate sinu treeningtegevuse kohta

Aku kasutusaeg ei hoia sind enam tagasi. Nutikella režiimis on võimalik kasutada käekella pärast laadimist kuni 21 päeva

Dünaamiline PacePro™funktsioon aitab sul erinevates maastikutingimustes nutikamalt joosta

2000 suusakuurordi eellaaditud kaardid üle maailma

Mõõda jooksmise ja rattasõidu sooritusvõimet viisil, mis tundus enne võimatuna

Sünkrooni oma lemmikud voogedastusteenused ja kuula muusikat ilma telefonita





AKU KASUTUSAEG

Sisemise taaslaetava liitiumakuga on aku kasutusaeg nutikella režiimis kuni 21 päeva, GPS-režiimis koos muusikaga 15 tundi ja aku säästmise režiimis kuni 80 päeva.



DISAINILT KVALITEETNE

Modernus ir tvirtas laikrodis su dideliu 1.4″ ekranu – 36 % didesniu nei ankstesniuose „fēnix“ modeliuose. Atsparumas karščiui, smūgiams ir vandeniui patikrintas pagal JAV karinius standartus.



KVALITEETSED MATERJALID

Sobita kelladisain oma elustiiliga ning lisa teemandilaadse süsinikkattega titaanist või ainult titaanist kellakorpusele QuickFit kellarihmad. Igal Sapphire'i käekellal on kriimustuskindel safiirlääts ning selle tootesarja käekellad on toodetud vastupidavatest materjalidest.





Push performance to a whole new level.



SPORDIRAKENDUSED

Kasuta metsarajal ja staadionil jooksmiseks, ujumiseks, rattasõiduks, matkamiseks, aerutamiseks, suusatamiseks, golfi mängimiseks ja paljuks muuks eellaaditud tegevusprofiile.





MÄESUUSATAMISE SISEND

See profiil eristab suusatamist ja ronimist, seejärel näitab tõusule või laskumisele omaseid mõõteandmeid.





XC SKI DYNAMICS

When paired with the HRM-Pro™ chest strap (sold separately), the ski power metric helps measure the actual exercise load of cross-country workouts.





ANIMEERITUD TREENINGUD

Kellal on lihtsasti jälgitavad animeeritud kardio-, koormus-, jooga- ja Pilatese treeninguid. Vali eelsalvestatud animeeritud treeningute seast või lae neid oma kellale Garmini Connect™ rakendust kasutades.





TOITEHALDUR

Vaata, kuidas erinevad sätted ja andurid mõjutavad sinu kella aku kasutusaega, et saaksid kiiresti teha aku kasutusaega pikendavaid muudatusi.





PULSISAGEDUS RANDMELT

Jälgi pulsisageduse andmeid1 ning teateid selle kohta, kas pulsisagedus on puhkamise ajal liiga kõrge või liiga madal. Hinda oma südametööd tegevuste ajal ning isegi vee all.





BODY BATTERY™ ENERGIAMONITOR

Jälgi oma keha energiataset, kasutades selleks pulsisageduse vaheldumise näitajaid, stressi-, une- ja muid andmeid ning saad teada, millal olla aktiivne ning millal peaksid puhkama.





SOORITUSE MÕÕTEANDMED

Vaata täiustatud treeningandmeid, mis hõlmavad jooksudünaamikat1, kuumuse ja kõrgusega kohandatud maksimaalse hapnikutarbimisvõime skaalat, taastumisnõustajat ja palju muud.





TAASTUMISAEG

Pärast iga treeningut kuvatav taastumisaeg näitab, millal oled uue pingelise treeningu jaoks valmis. See näitaja võtab arvesse ka treeningu intensiivsust ja selliseid tegureid nagu stress, päevane aktiivsus ja uni.





IGAPÄEVASED TREENINGSOOVITUSED

Vaata igapäevaseid treeningsoovitusi, mis põhinevad sinu treeningkoormusel ja treenitustasemel, ning treeni oma füüsilisest vormist lähtuvalt.





PACEPRO™ TEHNOLOOGIA

Ainulaadne PacePro funktsioon mis aitab rajal tempot säilitada ja esitab jooksu ajal kallakutega arvestavaid soovitusi.





GOLFIRAJAD

Juurdepääs täisvärvides CourseView kaartidele enam kui 42000 golfirajaga ümber maailma ning lisaks ka PlaysLike Distance'i funktsioon.





VEDELIKUTASEME JÄLGIMINE

Piisav vedeliku tarbimine on sinu heaolu jaoks oluline. Pane kirja oma päevane vedelikutarbimine, et seda oleks piisavalt ning vaata, kui püsiv see päevast päeva on.





Valluta uued kõrgused. Käekell on sinuga igal pool kaasas.



CLIMBPRO FUNKTSIOON

Kasuta ClimbPro tõusumõõdikut allalaetud marsruutidel ning näed reaalajas teavet praeguste ja järgmiste tõusude kohta, sh kallete, vahemaa ja tõusude teavet.





MULTI-GNSS-I TUGI

Ligipääs mitmetele globaalsetele satelliitnavigatsioonisüsteemidele (GPS, GLONASS ja Galileo), et jälgida keerulisemas keskkonnas kui ainult GPS-iga.





ABC-ANDURID

Navigeeri oma järgmisel matkal ABC anduritega - altimeeter kõrguse mõõtmiseks, baromeeter ilma jälgimiseks ja kolmeteljeline elektrooniline kompass suuna jaoks.





PULSSOKSÜMEETRIA ANDUR

Kõrgusega kohanemise või une jälgimiseks kasutab pulssoksümeetria2 andur valguskiiri, et sinu randmelt mõõta, kuidas su keha hapniku omandab.





HINGAMISE JÄLGIMINE

Jälgi oma hingamist päeva jooksul, magades ning hingamis- ja joogaharjutuste ajal.





EKSPEDITSIOONIREŽIIM

Reisi kaugele kella laadimata. Ekspeditsioonirežiim, väga madala energiakasutusega GPS referents, kestab nädalaid.





TOPO- JA SUUSAKAARDID

Kasutage oma seiklustel topograafilisi kaarte. Vaadake 2000'e ülemaailmse suusakeskuse nimesi ja raskustasemeid.





RINGREISI TEEKOND

Sisesta soovitud teekonna vahemaa ning sulle esitatakse soovitatud teekonnad, mille läbimise lõpuks jõuad alguspunkti tagasi. Trendline™-i populaarsed teekonnad aitavad sul parimad kohalikud rajad üles leida.





PÖÖRDEST PÖÖRDENI NAVIGEERIMINE

Järgi teekonda pöördest pöördeni navigeerimise abil See annab eesolevat pöördest varakult teada.





Oled ühenduses mitmel viisil.



NUTITEAVITUSED

Võta käekellas vastu e-kirju, sõnumeid ja teavitusi, kui see on seotud ühilduva seadmega.





GARMIN PAY

Läbi kassajärjekorrad kiirelt, kasutades Garmin Pay viipemakse lahendust. kindlate teenusepakkujatega.





OHUTUS- JA JÄLGIMISFUNKTSIOONID

Kui sa ei tunne end turvaliselt või on sinu kell tuvastanud juhtumi, saadavad abiteenus ja juhtumituvastus3 sinu asukoha hädaabikontaktidele.





CONNECT IQ™ POOD

Laadi Connect IQ poes alla eri sihverplaate, lisa andmeväljasid ja hangi rakendusi ja vidinaid.





MUUSIKARAKENDUSED

Salvesta käekella kuni 2000 muusikapala või kasuta juurdepääsu voogedastusrakendustele oma kontolt ühilduvate teenuste jaoks.




1 Tegevuse jälgimise ja vormisoleku näitajate täpsus.

2 Tegemist ei ole meditsiiniseadmega ning see ei ole ette nähtud ühegi meditsiinilise seisundi diagnoosimiseks ega jälgimiseks; vt Garmin.com/ataccuracy. Pulssoksümeetria ei ole kõigis riikides saadaval.

3 Kui on seotud ühilduva nutitelefoniga. Ohutus- ja jälgimisfunktsioonide nõuded leiad aadressilt Garmin.com/safety.

VISA on ettevõtte Visa International Service Association registreeritud kaubamärk.

SPOTIFY ja Spotify logo on ettevõttele Spotify AB kuuluvad registreeritud kaubamärgid. Amazon Music ja kõik sellega seotud logod ja kaubamärgid on ettevõttele Amazon.com, Inc. või selle sidusettevõtetele kuuluvad kaubamärgid. Sõnamärk Bluetooth® ja logod on ettevõttele Bluetooth SIG, Inc. kuuluvad registreeritud kaubamärgid ja Garmin kasutab neid litsentsi alusel.




Toote koodid

EAN
753759232641
Tootja kood
010-02157-21

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge