Polar Unite S-L, plum

Põhiinfo

  • Integreeritud pulsianduriga spordikell
  • Energiasäästlik värviline puutetundlik ekraan
  • Aktiivsuse jälgimine, spordiprofiilid & nutiteavitused
  • GPS ühendatud nutitelefoni kaudu
  • Aku kestab kuni 5 päeva järjest

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Polar Unite S-L, plum
Polar Unite on väga hea kell neile, kes tahavad eelkõige spordikella ja teevad trenniga alles algust. Eriti heaks teevad selle kella nutikas une jälgimine, trennisoovitused ja soodne hind. (ajakiri [digi], jaanuar 2021)

Pulsianduri ja unejälgimisega spordikell
Polar Unite on veekindel spordikell, mis loeb otse randmelt pulssi ning saab GPS info telefoni kaudu. See multifunktsionaalne kell aitab Sul ühtaegu paremini magada, nutikamalt treenida ja leida oma elus tasakaalu – kõik ikka selleks, et saavutada parem vorm.

Leia tasakaal tänu paremale unele ja põhjalikumale taastumisele
Parem uni tagab parema taastumise ning tasakaalus elu. Kui kõik pusletükid on omal kohal, saad oma potentsiaali hõlpsamini avastada.

Valmistu päevaks öösel
Öist taastumist jälgimiv Nightly Recharge™ funktsioon annab sulle iga päev tagasisidet selle kohta, kui hästi öösel stressist ja treeningust taastusid. See aitab Sul päeval kestel paremaid valikuid teha.

Uneanalüüs
Uuri Sleep Plus Stages™ funktsiooniga oma unefaase ja saa üksikasjalikku teavet unenäitajate kohta. Lihtsalt mõistetavad uneandmed aitavad Sul teha vajalikke muudatusi unekvaliteedi parandamiseks.

Hinga ja keskendu
Lõdvesta keha ja rahusta meeli Serene™ hingamisharjutustega. Igapäevane hingamisharjutuste tegemine aitab hallata stressitaset ja magada paremini.

Sinu süda on kõige tähtsam: kuula seda ja treeni nutikamalt
Pulsijälgimine on füüsilise võimekuse parandamise alus. Kui sinu südame löögisagedus on jaotatud südame löögisageduse tsoonidesse ja randmel selgelt visualiseeritud, tead alati täpselt, kui kõvasti pingutad.

Ei mingeid oletusi
Kui jälgid oma treeninguid Polar Unite'i abil ja treenid vahelduva intensiivsusega, tead iga treeningukorra mõju ja võid olla kindel, et saad igast treeningust maksimaalselt kasu.

Igapäevased kohandatud treeningud FitSpark™ treeningujuhistega
Naudi just sinu vajaduste järgi kohandatud treeninguid, mis vastavad sinu igapäevasele taastumisele ja valmisolekule. FitSpark teeb kindlaks, millised treeningud sulle iga päev kõige paremini sobivad ja pakub valikuvõimalusi.

Avasta parim treeninguplatvorm
Polar Flow’ rakendus ja veebiteenus on sinu automaatne treeningulogi, une- ja aktiivsusandmete kodu ja koht edusammude jälgimiseks.

Ülikerge ja kohandatav
Polar Unite'i ülikerge ja viimistletud disain on optimeeritud ööpäevaringseks kasutamiseks. Saad seda ööpäev läbi mugavalt kanda ja tänu mitmetele randmerihmadele oma stiiliga sobitada.

Lisa oma elule värvi vahetatavate randmerihmade ja kellakuva värvikujundustega
Vali ülistiilsete randmerihma värvide ja materjalide seast oma lemmikud ning kombineeri need Polar Unite'i sobivate kellakuva värvikujundustega.

Standardseid 20 mm vahetatavaid randmerihmu on nii lihtne kasutada, et saad oma stiili vahetada nii sageli, kui soovid.

Kaunis, ent lihtne disain

Elastic spordikellad

Ühendused
Bluetooth

Ekraan

Ekraani lahutusvõime
240 × 204
Puutetundlik
Jah
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Multi-sport
Kohandatavad spordiprofiilid
Mõõdetavad parameetrid
Kiirus
Läbitud vahemaa
Päevane aktiivus
Põletatud kalorid
Sammud
Tempo
Treeningu kestus
Uneaeg
Passiivsus
Pulsisagedus
Märguanded
Äratus
E-mail
Kõned
Passiivsus
Rakendused
Sotsiaalmeedia
SMS

Sensorid

Kiirendusmõõtja
Jah
Kõrgusmõõtur
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
Valgussensor
Jah
GPS
Nutitelefoni kaudu

Ühenduvus

Bluetooth
Bluetooth 4.0
Bluetooth protokollid
LE
Nutiseadme rakendus
Polar Flow
Sobivad operatsioonisüsteemid
Mac OS 10.9 või uuem
Windows 10 / 8 / 7

Toide

Vooluallikas
Integreeritud liitium-polümeer aku
Aku mahutavus
174 mAh
Aku kestvus
4 päeva
50 tundi treeningut
Laadimine
Laadimiskaabliga

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
43,4
Kõrgus (mm)
43,4
Sügavus (mm)
10,4
Rihma pikkus
130 – 210 mm
Rihma laius (mm)
20
Kaal (g)
32

Üldine

Värvus
Lilla
Rihma materjal
Silikoon
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 30 m sügavusel)
Komplekti sisu
Spordikell
Laadimiskaabel
Kasutusjuhend

Toote koodid

EAN
725882055206
Tootja kood
90083110

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge