Optiline pulsivöö Polar Verity Sense hall

Põhiinfo

OPTILINE SÜDAME LÖÖGISAGEDUSE ANDUR Polar Verity Sense on optiline südame löögisageduse monitor, mis tagab sulle maksimaalse liikumisvabaduse ning pakub treeningute vaatamiseks ja salvestamiseks mitmeid võimalusi. Bluetooth®, ANT+ ja sisemälu võimald

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

OPTILINE SÜDAME LÖÖGISAGEDUSE ANDUR

Polar Verity Sense on optiline südame löögisageduse monitor, mis tagab sulle maksimaalse liikumisvabaduse ning pakub treeningute vaatamiseks ja salvestamiseks mitmeid võimalusi. Bluetooth®, ANT+ ja sisemälu võimaldavad sul ühendada Polar Verity Sense'i spordikella või rakendusega ning vaadata treeningu kulgu reaalajas või salvestada treeningu sisemällu ja vaadata andmeid hiljem.

KESKENDU TEGEVUSELE JA JÄLGI OMA ARENGUT

Kui sinu jaoks on kõige tähtsam vabadus, on parim valik Polar Verity Sense.

Kinnita lihtsalt Polar Verity Sense oma randmele ja võid asuda liikuma. Saad ikkagi vaadata kõiki andmeid just siis, kui sulle sobib.

ÜHENDA JA JÄLGI OMA TREENINGUT REAALAJAS

Kui ühendad Polar Verity Sense'i treeninguks oma telefoni või kellaga, tead treeningu igal hetkel oma seisundit ja saad vajaduse korral intensiivsust reguleerida.

SALVESTA TREENINGUD SISEMÄLU ABIL

Polar Verity Sense'i sisemälu salvestab sinu treeningu siis, kui soovid olla vaba kui lind ja kuulata lihtsalt oma keha.

KASUTA ERALDI VÕI TELEFONIGA

…või spordikella, jõusaaliseadmete või veloergomeetriga oma spordiklubis. Tänu kahele samaaegsele Bluetooth-ühendusele ja ANT+ leviedastusele on saadaolevate kasutusvõimaluste arv tõepoolest hämmastav.

ANT+ Bluetooth

SAAD KÕIK ANDMED KA BASSEINIS

Polar Verity Sense jälgib ujumisrežiimis sinu südame löögisagedust, tempot ja distantsi. See asub mugavalt sinu meelekoha vastas tänu uuenduslikule ujumisprillide rihma klambrile, mis sobib kokku enamike saadaolevate ujumisprillidega.

KANNA RANDMEL, MEELEKOHAL VÕI JUST SEAL, KUS ON SINU SPORDIALA JAOKS SOBIV

Jälgi südame löögisagedust ülimugavalt oma õla- ja küünarvarrelt ning ujudes oma meelekohalt, kuid see pole kõik. Sa ei pea piirduma nende valikuvõimalustega.

Saad anduri lihtsalt ja leidlikult käerihma ja hoidiku küljest eemaldada ning kanda seda liibuvate riiete all ükskõik kus. Veendu lihtsalt, et optiline südame löögisageduse andur asuks kindlalt naha vastas. Seega on Polar Verity Sense olenemata sinu spordialast 100% kohanemisvõimeline.

POLAR VERITY SENSE TEEB HÜPPE JÄRGMISELE TASEMELE, VÕRDLUS POLAR OH1 ANDURIGA:

PAREM AKU TÖÖIGA

+8 TUNDI

Polar Verity Sense kuni 20 tundi
Polar OH1 kuni 12 tundi

LAIEM LEVIULATUS

+75 MEETRIT

Polar Verity Sense 150 m
Polar OH1 75 m

SUUREM MÄLU

+12 MB

Polar Verity Sense 16 MB
Polar OH1 4 MB

VAATA, KUIDAS SINU ANDMED ELLU ÄRKAVAD

Tutvu Polar Flow'ga, parima treeninguplatvormiga, mis puhub elu sisse kõigile sinu andmetele. Ulatuslikud treeningu analüüsitööriistad, automaatne treeningupäevik, edenemisaruanded ja palju muud – Polar Flow aitab sul saavutada kõik seatud treeningueesmärgid.

SÜNKROONI OMA ANDMED TEISTE TEENUSTEGA

Polar Flow saab kõik treeninguandmed automaatselt sünkroonida ka teiste rakendustega, nt Strava või TrainingPeaks.

OLULISEMAD FUNKTSIOONID

Optiline südame löögisageduse jälgimine

Polar Verity Sense jälgib sinu südame löögisagedust Polari kvaliteetse kuue LED-iga optilise südame löögisageduse jälgimise lahenduse abil.

Mitu ühenduvuse võimalust

Saad kasutada Polar Verity Sense'i oma südame löögisageduse reaalajas edastamiseks paljudesse treeningurakendustesse, Bluetoothi ühilduvusega spordi- ja nutikelladesse, ANT+ ühilduvusega rattakompuutritesse ning Bluetoothi ja ANT+ ühilduvusega jõusaaliseadmetesse.

Sisemälu

Polar Verity Sense'i sisemälu võimaldab salvestada kuni 600 tundi treeninguandmeid. Saad oma andmed analüüsimiseks sünkroonida Polar Flow'ga.

Mugav tekstiilist käerihm

Polar Verity Sense'i käerihm asetseb kindlalt, mugavalt ja diskreetselt sinu käe ümber. Rihm on valmistatud pehmest tekstiilmaterjalist ja on masinas pestav. Anduri hoidik on eemaldatav.

Ujumisprillide rihma klamber

Kinnita klamber oma ujumisprillide külge ja naudi ülimugavat südame löögisageduse jälgimist. Polar Verity Sense püsib kindlalt vastu su meelekohta.

Leviulatus

Kui hoiad Polar Verity Sense'i selle hoidikus, on leviulatus kuni 150 m. Ilma hoidikuta on leviulatus kuni 40 m.

Südame löögisageduse jälgimise režiim

Saada oma südame löögisagedus ükskõik millisesse Bluetoothi ja ANT+ tehnoloogiaga ühilduvasse rakendusse, kella või jõusaaliseadmesse ning jälgi südame löögisagedust reaalajas.

Salvestamisrežiim

Salvesta oma treening sisemällu ja sünkrooni treeninguandmed hiljem Polar Flow rakendusega. Saad vaadata südame löögisagedust, treeningu kestust, südame löögisageduse tsoonide visualiseeringut, treeningu kasu ja põletatud kaloreid.

Ujumisrežiim

Aseta Polar Verity Sense ujumisprillide rihma klambrisse vastu oma meelekohta ning salvesta basseinujumistreening. Saad vaadata südame löögisagedust, tempot ja distantsi.

POLAR FLOW

Planeeri oma treeningut

Planeeri kogu oma treening alates üksikutest treeningukordadest kuni kogu treeninguhooaja kavandamiseni.

Analüüsi oma tulemusi

Ulatuslikud treeningu analüüsitööriistad avavad sinu soorituse tegeliku sisu.

Jaga treeneriga

Tasuta teenuse Polar Flow for Coach kaudu saad oma treeninguandmeid treeneriga jagada.

Ole sotsiaalne

Jaga saavutusi, liitu rühmadega ja lase Polar Flow kogukonnal end oma eesmärkide suunas liikumisel aidata.

ÜHENDUVUS

Liitu veebipõhiste spordikogukondadega
  • Strava
  • TrainingPeaks
  • MyFitnessPal
  • Endomondo

TEHNILISED NÄITAJAD

Kaal

Andur 5 g, hoidik 3 g, käerihm + hoidik 12 g, ujumisprillide rihma klamber 2 g, laadija 4 g

Kõrgus

‎9,6 mm

Diameeter

‎30,0 mm

Käerihm

Suurus M–XXL, masinas pestav

Ujumisprillide rihma klamber

Sobib kokku enamike ujumisprillidega.

Ühilduvus

iOS-i mobiilsideseadmed, kus on iOS 12 või uuem versioon; Bluetooth 4.0 toega Androidi mobiilsideseadmed ja Android 6 või uuemad versioonid. Lisateavet leiad ‎.

Värskendused

Polar Flow rakenduse kaudu

Mälu

‎16 MB, 600 tundi treeninguaega

Aku tööiga

Kuni 20 tundi treeninguaega

Leviulatus

Kuni 150 m. Kui kasutad Polar Verity Sense'i ilma käerihmata, aseta see kindlalt oma naha vastu ja hoia seda parima võimaliku leviulatuse tagamiseks hoidikus.

Ühenduvus

Bluetooth Low Energy, kaks samaaegset ühendust. ANT+.

Veekindlus

Veekindel – 50 m

Anduritehnoloogiad

Optiline südame löögisageduse mõõtmine, kiirendusmõõtur, güroskoop, magnetomeeter.

KARBIS

POLAR VERITY SENSE

  • Polar Verity Sense'i optiline südame löögisageduse andur
  • Käerihm
  • USB-laadija
  • Ujumisprillide rihma klamber
  • Hoiukott
  • Alustusjuhend
  • Teavitus

KAS VAJAD ABI? ALUSTA SIIT.

Toote koodid

Tootja kood
MEOHGRYVERITY

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge