Garmin fenix 7S, silver/graphite

519 € Säästad 26% 699 €

Järelmaksuga ostes alates 17,69 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Vastupidav 1,2" puuteekraaniga multispordikell
  • Üle 30 treeningrežiimi, GPS & pulsiandur
  • Tervisejälgimine, nutiteavitused, muusika & viipemaksed
  • Kaardid, ABC-andurid & navigatsioonifunktsioonid
  • Aku kestab kuni 11 päeva
Saa kõiges paremaks. Seitse päeva nädalas.
Garmin fēnix 7S multispordikell ühendab Garmini fitness- ja seikluskellade parimad omadused koos tipptasemel disaini ja jõudlusega, mis kuulub Su randmele kõigil seitsmel nädalapäeval.
  • See on Sinu keha. Tunne seda paremini randmepõhise pulsisageduse ja Pulse Ox vere hapnikusisalduse mõõtmise abil.
  • Jooksmine ja sõitmine – see on see, mida Sina teed. Sinu statistika jälgimine – see on see, mida Garmin teeb.
  • Maailm on Sulle avastamiseks. Navigatsiooniandurid aitavad Sul tagasiteed leida.
  • Pole tähtis, kuhu lähed, tekstisõnumid ja märguanded leiavad alati tee sinuni.
  • Jätka oma lemmikmuusika kuulamist otse randmelt – ilma telefonita, mis Sind koormaks.
  • Pikenda aku eluiga viimase piirini. Võid jätta laadimiste vahele tervelt kuni 11 päeva.

Vastupidavast disainist tulenev jõudlus
Täiustatud ülimalt vastupidav disain, mille pärliks on ere 1,2-tolline ekraan ja 42 mm kiudtugevdatud polümeerist korpus. Kella on testitud USA sõjaliste standardite järgi termo-, põrutus- ja veekindluse osas.

Puuteekraan ja nupud
Usaldusväärsed nupud, mis töötavad igas keskkonnas, on sobitatud tundliku puuteekraaniga, mis tagab kiire juurdepääsu kõikidele valikutele ja funktsioonidele.

Aku kasutusaeg
Sisemise taaslaetava liitiumakuga on aku kasutusaeg nutikella režiimis kuni 11 päeva, GPS-režiimis 37 tundi ning aku säästmise režiimis kuni 38 päeva.

Kvaliteetsed materjalid
Vii kella välimus kokku oma elustiiliga selle stiilse roostevabast terasest raamiga.

Muuda pingutus virgutuseks

Sisseehitatud spordirakendused
Kasuta metsarajal ja staadionil jooksmiseks, ujumiseks, jooksmiseks, rattasõiduks, matkamiseks, aerutamiseks, suusatamiseks, golfi mängimiseks, surfamiseks, siseruumides mägironimiseks ja paljuks muuks eelsalvestatud spordiprofiile.

Murdmaasuusatamine ja lumelauasõit
Need tegevusprofiilid eristavad nüüd laskumist ja tõusmist automaatselt. Seega võid selle esimesel jooksul käivitada ja jätta nutikella sind terveks päevaks jälgima.

Murdmaasuusatamise dünaamika
Seo kell HRM-Pro™-ga (ei kuulu komplekti), et mõõta murdmaasuusatamise tegelikku treeningkoormust.

Surfifunktsioonid
Kas oled lainete püüdmiseks valmis? See fēnix kell töötab Surfline Sessions™ funktsiooniga, mis loob video igast poolt Surfline® kaamera ees vallutatud lainest. Nii saad neid hiljem Surfline Sessionsi tellimusega vaadata ja näha, kuidas sul läks.

MTB dünaamika
Jälgi iga mägijalgrattasõidu üksikasju. Kell salvestab detailset mägijalgratta meetrikat, mis hindab sõiduraja raskusastet ning laskumise sujumist, tagades sulle andmed, mida järgmise soorituse ajal ületada.

HIIT-treeningud
See tegevusprofiil jälgib Sinu kõrge intensiivsusega intervalltreeninguid, sealhulgas AMRAP, EMOM, Tabata ja kohandatud treeninguid. Määra ringide arv, trenni-/puhkeintervallid ja veel muudki.

Igapäevased soovituslikud treeningud
Vaata kogu nädala igapäevaseid treeningusoovitusi, mida kohandatakse pärast iga jooksu või sõitu, et need sobiksid sinu sooritusvõime ja taastumisega. Samuti saad vaadata oma nutitelefoni rakenduse Garmin Connect™ kalendrist eesootavaid võistlusi.

Visuaalne võistlusennustaja
Sinu jooksuajaloo ja üldise vormisoleku põhjal annab see funktsioon hinnangu, milline võiks olla Sinu plaanitud vahemaa jaoks sobiv tempo. Trendiandmed näitavad, kuidas treening Sind aja jooksul mõjutab.

PacePro™ tehnoloogia
PacePro funktsioon on esimene omasuguste seas, mis aitab tänu kõrguse infot kasutades tempot hoida.

ClimbPro funktsioon
Kasuta allalaaditud radadel ClimbPro tõusuplaanijat, et näha reaalajas teavet oma praeguste ja eelseisvate tõusude kohta, sealhulgas kaldeid, vahemaad ja kõrguse tõusu – aga ka laskumisi ja tasapindu.

Kallakule vastavalt kohandatud tempo
Võhma peab jätkuma kuni võiduka lõpuni. Pärast andmeväljade seadistamisest saad oma jooksu tempot eri maastikel varieerida ja oma plaani järgida.

Soorituse mõõteandmed
Vaata täiustatud treeningandmeid, mis hõlmavad jooksmise dünaamikat, kuumuse ja kõrgusega reguleeritud VO2 max-i, rajajooksu reguleerimist, taastumisnõustajat ja palju muud.

Võhm reaalajas
Kasuta oma pingutuse jälgimiseks ja haldamiseks vastupidavuse reaalajaandmeid ning väldi ülepingutust jooksu või rattasõidu alguses.

Taastumisaeg
Pärast iga treeningut kuvatav taastumisaeg näitab, millal oled uue pingelise treeningu jaoks valmis. See näitaja võtab arvesse ka treeningu intensiivsust ja selliseid tegureid nagu stress, päevane aktiivsus ja uni.

Võidujooksuvidin
Valmistu oma järgmiseks võistluseks treeningusoovituste, isikupärastatud igapäevaste soovitatud treeningute ning raja andmete, ilmainfo ja sooritusvõime põhjal prognoositud lõpetamisaja abil

Jooksuvõimsus randmelt
Vaata, kui palju võimsus joostes teele avaldad, et saaksid oma energiat paremini jaotada ja treeninguid täiustada. Lisatarvikuid ei ole vaja.

Randmepõhine jooksudünaamika
See nutikell mõõdab olulisi jooksuandmeid, nagu rütm, sammu pikkus, kokkupuuteaeg maapinnaga jne.

HRV-olek
Mõista oma üldist terviseseisundit, treeninguid ja taastumist paremini magamise ajal mõõdetud näitaja pulsisageduse vaheldumist, mis põhineb meie Firstbeat Analytics™-i meeskonna välja töötatud tehnoloogial.

Treenitustase
Kasutades uusi näitajaid, nagu pulsisageduse olek, hiljutine treeninguajalugu ja sooritusnäitaja ning ülevaade üldisest pingutusest ja ka sellest, kas treenid tõhusalt, oled heas vormis või kurnatud.

Treeninguvalmidus
Kohe kui ärkad, saad oma unekvaliteedil, taastumisel, treeningukoormusel jpm põhineva valmisolekuskoori, et saaksid otsustada, kas oled sel päeval pingutuseks valmis või peaksid rahulikult võtma.

Vastupidavusskoor
See funktsioon mõõdab sinu vastupidavust pikemate jõupingutuste ajal ja ühendab su sportlike tegevuste treeningandmed, et aidata sul mõista, kuidas treening sinu üldist vastupidavust mõjutab. Dünaamilised mõõteandmed kasutavad sinu maksimaalset hapnikutarbimist, lühi- ja pikaajalist treeningkoormust ning muid tegureid, et jälgida sinu treeningu võtmeaspekte muu kui ainult maksimaalse hapnikutarbimise põhjal.

Mäeskoor
See funktsioon mõõdab sinu jooksuvõimet mäest üles jooksmise ajal ja hindab sinu edenemist aja jooksul maksimaalse hapnikutarbimise ning treeningajaloo põhjal. See mõõdab sinu jooksuvõimet järskudel tõusudel ja vastupidavust jooksmise ajal pikkadel tõusudel ning väljastab andmed aja jooksul kogunenud tulemuste põhjal.

Liigu mööda käidud või käimata radu

Outdoor Maps+
Valikuline Outdoor Maps+ tagab juurdepääsu täiustatud kaartidele (saadaval ainult USA-s) satelliidipiltidele (saadaval ülemaailmselt); laadige see oma käekella.

Nextfork™ kaardijuhised
Piisab vaid pilgust kellale, et rajal hõlpsalt navigeerida. Vaata vahemaad raja järgmise ristmikuni ja järgmise raja nime.

ABC-andurid
Navigeeri oma järgmisel rajal ABC-anduritega, mille hulgas on altimeeter kõrguse mõõtmiseks, baromeeter ilma jälgimiseks ja kolmeteljeline elektrooniline kompass.

Golfiradade kaardid
Juurdepääs täisvärvides CourseView kaartidele enam kui 42000 golfirajaga ümber maailma ning lisaks ka PlaysLike Distance'i funktsioon.

SkiView™ kaardid
Suusata nõlvadel eellaaditud SkiView kaartidega ja vaata nõlvade nimesid ja raskusastet rohkem kui 2000 suusakuurordi kohta kogu maailmas.

Mitme kontinendi topoaktiivsed kaardid
Laadi alla Topoactive Kaardid kogu maailmast, et hoida oma avastusi õigel teel. Kasuta sisseehitatud Wi-Fi®-ühendust kaartide ja tarkvara hõlpsaks laadimiseks ja värskendamiseks ilma arvutit kasutamata.

Eespool
Saad ühe pilguga teada valitud POI kontrollpunktidest. Vaata jõudlusmõõdikuid, vaheaegu ja vahemaad/kõrgust – pluss kokkuvõtet peamistest eesolevatest rajapunktidest.

Toitehaldur
Vaata, kuidas erinevad sätted ja andurid mõjutavad sinu kella aku kasutusaega, et saaksid kiiresti teha aku kasutusaega pikendavaid muudatusi.

Tunne oma keha paremini ööpäevaringse heaolu jälgimise abil

Hommikune raport
Vaata ärgates ülevaadet oma uneajast, taastumine ja treeningplaanidest ning ka pulsisageduse olekut, treeningvalmidus ja ilmateadet. Võid esitatavat teavet kohandada oma soovi järgi.

Ajavööndi nõustaja
Aita vähendada lennuväsimust, milleks kasuta järgmisel pikal reisil juhiseid valguse käes viibimiseks, uneajaks ja treenimiseks. Sisesta reisi üksikasjad nutitelefonirakenduse Garmin Connect™ kalendrisse ja jälgi, kuidas su kehakell uue sihtkohaga kohaneb.

Pulsisagedus randmelt
Optiline pulsisageduse Pulsisageduse muutlikkus tehnoloogia mõõdab tegevuse intensiivsust ja pulsisageduse kõikuvust, et arvutada välja sinu stressitase. Lisaks võimaldab jälgida veealust tegevust pulsisageduse rihmata.

Pulssoksümeetria andur
Kõrgusega kohanemise või une jälgimiseks kasutab pulssoksümeetria andur valguskiiri, et Sinu randmelt mõõta, kuidas Su keha hapniku omandab.

Uneaja skoor ja põhjalik unejälgimine
Saad oma kerge, sügava ja REM-une faaside täieliku ülevaate. Lisaks jälgib kell ka uinakuid. Vaata seda kõike spetsiaalsel vidinal, mis sisaldab sinu uneaja skoor ja statistikat.

Body Battery™ energiamonitor
Jälgi oma keha energiataset, kasutades selleks pulsisageduse vaheldumise näitajaid, stressi-, une- ja muid andmeid ning saad teada, millal olla aktiivne ning millal peaksid puhkama.

Hingamise jälgimine
Jälgi oma hingamist päeva jooksul, magades ning hingamis- ja joogaharjutuste ajal.

Health Snapshot™
Salvesta kaheminutiline sessioon, et salvestada põhilisi statistilisi näitajaid, sealhulgas pulsisagedus, pulsisageduse vaheldumine, pulssoksümeetria, hingamine ja stress. Seejärel loo nende andmete aruanne ja jaga seda oma ühilduva nutitelefoni rakenduse Garmin Connect™ abil.

Menstruaaltsükli jälgimine
Jälgi oma menstruaaltsüklit või rasedust rakendusega Garmin Connect™. Logi sümptomeid, vaata treeningu- ja toitumisteavet ning muudki.

Vedelikutaseme jälgimine
Jälgi igapäevast vedeliku tarbimist ja pea meeles selle tähtsust. Kui eesmärk on täidetud, siis näed ka hinnangulist higistamise taset peale treeningut, ja eesmärk kohaneb vastavalt.

Ole liikvel olles oma eluga ühenduses

Nutiteavitused
Võta käekellas vastu e-kirju, sõnumeid ja teavitusi, kui see on seotud ühilduva seadmega. Android seadmega ühendatult kuvab kell ka sõnumis sisalduvaid pilte otse kella ekraanil.

Muusikarakendused
Laadi alla muusikapalasid ja esitusloendeid oma Spotify®, Deezer või Amazon Music kontodelt (vajalik võib olla tellimus). Kasuta telefonita kuulamiseks juhtmeta kõrvaklappe (ei kuulu komplekti).

Garmin Pay™ viipemaksed
Läbi kassajärjekorrad kiirelt, kasutades Garmin Pay viipemakse lahendust. kindlate teenusepakkujatega.

Ohutus- ja jälgimisfunktsioonid
Kui Su kell ja telefon on omavahel seotud, saad oma reaalajas asukohta kontaktidele käsitsi või – mõningate valitud välitegevuste puhul – ka automaatselt sisseehitatud juhtumituvastusfunktsiooni abil edastada.

Connect IQ™ pood
Laadi oma ühilduva nutitelefoni Connect IQ poest poes alla erinevaid sihverplaate, lisa andmeväljasid ja hangi rakendusi ning vidinaid.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 159,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 69,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 89,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 159,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Ekraan

Ekraani tüüp
Memory-in-Pixel LCD
Ekraani diagonaal
1,2"
Ekraani lahutusvõime
240 × 240
Puutetundlik
Jah
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Multi-sport
Jooksmine
Staadionijooks
Linttrenažöör
Maastikujooks
Virtuaalne jooks
Ultrajooks
Golf
Matkamine
Ronimine
Bouldering
Maastikusõit
Suusatamine
Lumelauasõit
Murdmaasuusatamine
SUP
Sõudmine
Kajakisõit
Surf
Jaht
Lohelauasõit
Purjelauasõit
Räätsamatkamine
Kalastamine
Ratsutamine
Veesuusatamine
Wakeboarding
Wakesurfing
Tubing
Purjetamine
Jumpmaster (langevarjuhüpe)
Tennis
Pickleball
Taktikaline režiim
Discgolf
Rattasõit
Mägirattasõit
Sisejalgrattasõit
Triatlon
Ujumine
Mõõdetavad parameetrid
Sammud
Päevane aktiivus
Uneaeg
Põletatud kalorid
Läbitud vahemaa
Kiirus
Pulsisagedus
Tempo
Treeningu kestus
Trepiastmed
VO2 max
Harjutuste kordused
Stressitase
Vere hapnikusisaldus
Body Battery
Hingamine
HRV
Hüdratsioon
Intensiivsusminutid
Layup/dogleg kaugus
Kaugus griini ette, keskele ja taha
Löögikaugus
Griinid ja fairway löögid
Löökide arv
Muu
Automaatne ring
Integreeritud muusikatugi
Leia mu telefon
Muusika juhtimine
Stopper
Taimer
Automaatne sünkronisatsioon
Jah
Märguanded
Äratus
E-mail
Ilmateade
Kalender
Kõned
Passiivsus
Rakendused
SMS
Sotsiaalmeedia
Õnnetusjuhtumi tuvastus
Telefoni aku tühjenemine

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Kõrgusmõõtur
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
GPS
GPS
GLONASS
Galileo
Kompass
Jah

Mälu

Sisemälu
16 GB

Ühenduvus

Bluetooth
Jah
ANT+
Jah
Muud ühendused
WiFi
Nutiseadme rakendus
Garmin Connect
Sobivad operatsioonisüsteemid
Apple iOS
Android

Toide

Vooluallikas
Integreeritud liitium-ioon aku
Aku kestvus
11 päeva (nutikella režiimis)
38 päeva (akusäästja)
37 tundi (GPS)
26 tundi (kõik satelliidid)
7 tundi (kõik satelliidid + muusika)
90 tundi (Max Battery GPS)
26 päeva (Expedition GPS)
Laadimine
Laadimiskaabliga

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
42
Kõrgus (mm)
42
Sügavus (mm)
14,1
Rihma pikkus
108 – 182 mm
Rihma laius (mm)
20
Kaal (g)
63

Üldine

Värvus
Hõbedane
Hall
Korpuse materjal
Roostevaba teras
Plastik
Metall
Rihma materjal
Silikoon
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 100 m sügavusel)
Komplekti sisu
Spordikell
Laadimiskaabel
Kasutusjuhend

Toote koodid

EAN
753759277819
0753759277819
Tootja kood
010-02539-01

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge