Huawei Watch GT Runner 46mm, must

Põhiinfo

  • 1,43" AMOLED 466 × 466 HD puutetundlik ekraan
  • Jooksuanalüüs, täpne pulsiandur & GPS
  • Aktiivsuse, stressi & unekvaliteedi jälgimine
  • Nutitelefoni teavitused ja muusikamälu
  • Aku kestab kuni 14 päeva

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

  • Nutikas spordikell jooksjatele
  • Kahe sagedusalaga viiesüsteemiline GNSS
  • Täpne reaalajas pulsiandur
  • Huawei TruSport™ jooksuprogramm – jooksuvõimekuse indeks, treeningkoormus ja laktaadi moodustumise andmed
  • AI-jooksutreener kohandab personaalseid jooksuplaane ja dünaamilisi treeningseeriaid
  • Teekonna navigeerimine, muusika esitus ja kompass
  • Kerge ja mugav – 38,5 g
  • Aku kestab kuni 14 päeva

Jookse tuulekiirusel
Huawei Watch GT Runner jooksukella kujundus lähtub kiirusest ning ammutab inspiratsiooni sportauto disainist. Kella seest tühi rihma aas tagab parema hingavuse ning mugavama kandmiskogemuse.

Jookse kergelt, treeni jõuliselt
Vastupidavast keraamilise viimistlusega polümeerkiust korpus ja lennukitööstuse titaanisulamist ääris moodustavad tugeva, kerge ja mugava ehitusega kella, mis kaalub ligikaudu 38,5 g ega hoia Sind tagasi.

Andmed kiiremini nähtavaks
Hõlpsasti kasutatava integreeritud kettaga saad vaadata Sulle kõige olulisemaid andmeid, nagu treeningkoormus, jooksuvõimekuse indeks, taastumisaeg, kõrgus merepinnast ja ilm. Saavutuste vaatamiseks tõsta ainult rannet ning vii oma jooksuvõime järgmisele tasemele.

Madal energiatarve, kõrge täpsus
Äsja täiendatud pulsianduri moodul sisaldab kaheksat ümara paigutusega fotodioodi ja kahte valgusallikate komplekti koos kumera klaasist läätsega, mis tagab mugava kandmise ja vähendab välisvalgusest tingitud häireid. AI algoritmi on täiendatud, et see oskaks mürarikkaid signaale tõhusamini filtreerida; see võimaldab täpset pulsisageduse jälgimist ka keeruka treeningu käigus.

Dünaamiline pulsiandur
Huawei Watch GT Runneri uus TruSeen™ 5.0+ riistvarauuendus pakub märkimisväärselt paremat pulsijälgimist ka raske intervalltreeningu korral. Tunne rõõmu usaldusväärsest näidust, mis on võrdväärne pulsivöö omaga, 97% täpsus vahemiku 10 lööki minutis kohta.

Kiirem satelliidi tuvastamine
Antenn on kaitstud komposiitkiudmaterjaliga ja peidetud kella aasa sisse. Uuenduslik antenn vähendab oluliselt seadme kaalu ja võimalikke häireid ning tagab samal ajal parema ühenduvuse ja GPS-i jõudluse.

Täpne teekonna positsioneerimine
Huawei Watch GT Runner toetab viit peamist satelliitnavigatsioonisüsteemi, kahe sagedusalaga reaalajas samaaegseid kõnesid, paremat satelliidiotsingu kiirust ja täpsemat positsioneerimist.

Huawei TruSport™
Huawei TruSport™ professionaalse ja teadusliku jooksuprogrammiga oskab kell pakkuda algtaseme jooksjale andmeid ja soovitusi treeningu intensiivsuse, mahu, taastumisaja ja muu kohta ning seda kõike ühe jooksu põhjal. Edasijõudnud jooksjale pakutakse jooksuvõimekuse hindamist, füüsilist vormi ja väsimust puudutavaid olekuvärskendusi ja pikaajalist treeningtulemuse analüüsi. Ja kui oled tipptasemel jooksja, oskab kell jälgida ja hinnata Su jooksutehnikat. Huawei Watch GT Runner aitab Sul saada paremaks jooksjaks, sõltumata Su praegusest tasemest.

Jooksuvõimekuse indeks
Jooksuvõimekuse tõhus ja täpne mõõtmine on jooksjate jaoks alati olnud problemaatiline. Huawei esitleb Huawei TruSport™ teaduslikul jooksuprogrammil põhinevat jooksuvõimekuse indeksit, mis aitab jooksjal oma jooksuvõimekust ja taset täpselt hinnata.

Visualiseeritud edusammud
Huawei jooksuvõimekuse indeks annab hinnanguid, mis põhinevad mitmemõõtmelistel andmetel, sealhulgas ajaloolistel jooksu pulsisageduse, -tempo, -distantsi ja -sageduse andmetel. Kell annab täpse ülevaate teie praegusest jooksuvõimekusest ja selle suhtest teie eesmärkidesse. Seade näitab teavet, mida vajate isiklike treeningplaanide koostamiseks ja oma jooksutulemuste usaldusväärseks parandamiseks.

Treeningkoormus
Jooksueesmärkide saavutamiseks tuleb treenida intensiivselt, aga ka targalt. Nädalase treeningkoormuse funktsioon annab teile teada, milline on sobiv aeg puhkamiseks pärast intensiivset treeningut ja milline on teie jaoks sobiv treeningmaht. Vältige vigastusi ja jõudke oma eesmärkideni kiiremini.

Treeningsoovitused
Lisaks jooksuvõimekusele ja treeningkoormusele pakub Huawei Watch GT Runner teaduslikult arvutatud treeninguandmeid ja soovitusi väsimustaseme, taastumisaja, aeroobse ja anaeroobse treeningu intensiivsuse, treeninguindeksite ja palju muu kohta. Avasta sobivam viis oma treeningplaani kohandamiseks.

AI-jooksutreener
Kohanda treeningu kava vastavalt oma soole, pikkusele ja kaalule, millele lisandub pulsisagedus, distants ja jooksusagedus, tempo ja palju muud. Jagatuna neljaks treeningperioodiks: esialgne, täiendamine, stabiliseerimine ja vähendamine; Sulle näidatakse ette selge tee, mis aitab Sul areneda õiges tempos.

Sinu treener, Sinu plaan
AI-jooksutreener analüüsib teaduslikult Su iganädalasi treeninguandmeid ning kohandab automaatselt Su järgmise nädala jooksugraafikut, et areng oleks pidev. Vaata Huawei Health rakendusest selgelt kaardistatud treeningaruandeid ning , kui lähedal olete oma eesmärkide saavutamisele. Muuda jooksmine meelelahutuseks, mitte koormavaks ülesandeks.

Reaalajas hääljuhised
Huawei Health rakenduses kohandatud jooksuplaan sünkroonitakse automaatselt Huawei Watch GT Runner'iga, seega on see jooksma suundudes alati käepärast. Jooksmise ajal teatab reaalajas hääljuhiste funktsioon helisignaalide kaudu südame löögisagedust, tempot, kehaandmeid ning ka hetke treeningueesmärke – seega saad keskenduda peamiselt oma marsruudile.

Marsruudi jagamine ja navigeerimine
Jaga oma lemmikuid jooksumarsruute ja saa soovitatud marsruute sõpradelt. Kui oled oma marsruudi kaardistanud, saad seda jooksmise ajal võrguühenduseta jälgida ning kasutada turvaliseks koju tagasi jõudmiseks tagasipöördumisfunktsiooni.

2 nädalat kestev aku
Huawei Watch GT Runner aku kestab kuni 14 päeva järjest ja väga sagedase kasutuse korral kuni 7 päeva. Lisaks saad kella laadida nutitelefoni kaudu täiesti juhtmevabalt, nii et Sa ei pea aku kestuse pärast muretsema, sest laadimisvõimalus on alati olemas.

Vabas õhus turvaliselt
Sisseehitatud baromeeter annab koheseid hoiatusi saabuva halva ilma puhul. Täiesti uus täppiskompassi funktsioon aitab Sul alati suunda hoida, olenemata sellest, kui kaugele rajalt kõrvale uitad.

Mugav juhtimine
Huawei Watch GT Runner on loodud sobituma Su igapäevaellu. Kasuta seda kõnede mugavaks vastuvõtmiseks ja muusika juhtimiseks, mängigu see siis kellast või telefonist.

Rohkem rõõmu
Huawei AppGallery nutikellale pakub allalaadimiseks palju rakendusi ning rohkelt avastamispõnevust.

Päevane ülevaade tervisest
Huawei Watch GT Runner toetab tervet hulka tervise jälgimise funktsioone, sealhulgas ebatavalise pulsisageduse teatisi, ööpäevaringset verehapniku jälgimist, une jälgimist ja menstruatsiooni haldamist. Isiklik tervisejuht Sinu randmel.

Ühenda oma telefoniga
Huawei Health rakendus ühildub Android ja iOS-seadmetega.

Elastic nutikellad

Ühendused
Bluetooth

Ekraan

Ekraani tüüp
AMOLED
Ekraani suurus
ø46 mm
Ekraani diagonaal
1,43"
Ekraani lahutusvõime
466 × 466
Puutetundlik
Jah
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Märguanded
Äratus
E-mail
Kalender
Kõned
Rakendused
SMS
Sotsiaalmeedia
Ilmateade
Nutifunktsioonid
Kaamera juhtimine
Mõõdetavad parameetrid
Kiirus
Läbitud vahemaa
Päevane aktiivus
Põletatud kalorid
Pulsisagedus
Sammud
Tempo
Treeningu kestus
Uneaeg
Vere hapnikusisaldus
VO2 max
Jooksudünaamika

Tarkvara

Sobivad operatsioonisüsteemid
Android 6.0 või uuem
iOS 9.0 või uuem
Nutiseadme rakendus
Huawei Health

Mälu

Sisemälu
4 GB

Andmeside

Bluetooth
Jah

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
GPS
GPS
GLONASS
Kompass
Jah
NFC
Jah

Vooluallikas

Vooluallikas
Laetav aku
Aku kestvus
Kuni 14 päeva
Laadimine
Magnetiline laadimine

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
46,4
Kõrgus (mm)
46,4
Sügavus (mm)
11
Rihma laius (mm)
22
Kaal (g)
38,5

Muu

Värvus
Must
Korpuse materjal
Polümeer
Rihma materjal
Silikoon
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 50 m sügavusel)
Komplekti sisu
Nutikell
Laadimisdokk
Laadimiskaabel
Kasutusjuhend

Toote koodid

EAN
6941487240210
Tootja kood
55028111

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge