Apple Watch 8 GPS 41mm Sport Band, midnight (MNP53EL/A)

Põhiinfo

  • Alati aktiivne LTPO OLED Retina puuteekraan
  • 32 GB sisemälu, WiFi & Bluetooth 5.3
  • Aktiivsuse & tervise jälgimine, GPS, õnnetuse tuvastus
  • Pulsiandur, verehapniku sensor, EKG, muusika & Apple Pay
  • Mõranemiskindel ekraan, tolmu- ja veekindel korpus

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Apple Watch 8 GPS 41mm Sport Band, midnight (MNP53EL/A)
Suur samm edasi.
Sinu käes on nüüd veel rohkem võimalusi. Temperatuuri jälgimine annab parema ülevaate naiste tervisest. Autoavarii tuvastus kutsub õnnetuse korral kiirelt abi. Unetsüklite mõõtmine näitab, kui hästi sa magad. Ja täiustatud rakendus Workout pakub uusi treeningviise. Terve tulevik pole kunagi nii särav paistnud.
  • Suur, selgelt loetav alati aktiivne LTPO OLED Retina puuteekraan
  • Mõranemiskindel ekraan ning tolmu- ja veekindel korpus
  • Täiustatud tervisejälgimine: temperatuuriandur, naiste tervis, põhjalikum uneanalüüs, EKG ja verehapniku sensor, ravimite võtmise meeldetuletus
  • Õnnetusjuhtumi tuvastus & hädaolukorra SOS nupp
  • Täiustatud Workout rakendus
  • Nutitelefoni teavitused
  • Kümned tuhanded rakendused
  • Muusika, podcastid ja audioraamatud
  • Apple Pay & Wallet
  • Siri häälassistent
  • Nutikodu seadmete juhtimine otse kellast
  • Telefonikaamera kaugjuhtimine
  • Kaardid otse randmel
  • Akusäästu režiim – kuni 36 tundi akukestvust ühe laadimisega

Piltilus servast servani. Apple Watch Series 8-l on suur ja kirgas alati sisselülitatud ekraan. Tänu kitsastele äärtele ulatub ekraan servadeni ning pilt sulandub sujuvalt elegantse korpuse kumerustega.

Alati sisselülitatud Retina-ekraan. Näe rohkem. Saavuta enamat. Särav alati sisselülitatud ekraan muudab sihverplaadid detailseks ja hõlpsasti loetavaks isegi siis, kui ranne on all. Suur ekraan mahutab kõik sulle vajaliku info ning muudab vajutamise, tippimise ja libistamise mugavamaks.

Kõvemast kõvem.
Samad uuendused, mida kasutati kauni, servast servani alati sisse lülitatud ekraani loomisel, muudavad selle ka uskumatult vastupidavaks. Paks esikristall, tugev konstruktsioon ja sile alus kaitsevad seda mõranemise ees.
  • Mõranemis­kindel
  • Tolmu­kindel: IP6X sertifikaat
  • Veekindel: Ujumiskindel veekindlusega WR50

Sinu tervise nimel.
Mida paremini oled oma tervisega kursis, seda suurem on sul võimalus seda mõjutada. Apple Watch Series 8 täiustatud terviseandurid pakuvad teavet, mis aitab sul oma tervist paremini mõista.

Temperatuuri jälgimine.
Parem ülevaade sinu menstruaaltsüklist. Apple Watch Series 8-l on innovaatiline uus andur, mis jälgib su temperatuuri magamise ajal. Nii saad aja jooksul muutusi näha. Rakendus Cycle Tracking kasutab neid andmeid, et anda kogutud teabele põhinedes hinnangut tõenäolise ovulatsiooni aja kohta. See võib olla abiks pereplaneerimisel. Kui kombineerid selle oma pulsi ja logitud tsükliandmetega, saad üksikasjaliku ülevaate oma menstruaaltsüklist.

Tsükli prognoosimine. Rohkem infot, vähem teadmatust. Tänu randmelt temperatuuri jälgimisele saad täpsema menstruatsiooniperioodi ennustuse. Ja lisaks saad ka teate, kui logitud tsükliandmed näitavad võimalikku tsükli hälvet, näiteks ebaregulaarseid või pikaajalisi menstruatsioone. Oma tsükli ajalugu võid jagada ka arstiga, et koos teha tõhusamaid otsuseid.

Sinu menstruaaltsükli andmed on ainult sinu seadmes ning krüpteeritakse, kui lukustad telefoni parooli, Touch ID või Face ID abil.

Kell näitab uneaega.
Rakendus Sleep ei jälgi ainult sinu und. See näitab ka erinevates unefaasides (nt REM-, põhi- või sügavunes) veedetud aega ning võimalikke ärkamisi.

EKG saad teha igal ajal. EKG-rakendusega Apple Watch Series 8 on võimeline koostama EKG, mis sarnaneb ühe anduriga elektrokardiogrammiga.

Mõõda oma vere hapnikusisaldust. Innovatsioon on meil veres. Apple Watch Series 8 erakordne andur ja rakendus võimaldavad sul mõõta oma vere hapnikusisaldust ning teha taustmõõtmisi nii päeval kui öösel.

Ravimite ja vitamiinide võtmine käib nagu kellavärk. Rakendus Medications aitab sul diskreetselt ja mugavalt oma ravimite, vitamiinide ja toidulisandite üle arvet pidada. Nende võtmise saad mugavalt Apple Watchist märkida.

Innovatsioon, mida sa loodetavasti kunagi ei vaja.
Autoavarii tuvastus. Automaatne abi. Nüüd suudab Apple Watch Series 8 tuvastada raskesse autoõnnetusse sattumist. Õnnetuse korral saab Crash Detection rakendus sind automaatselt hädaabiteenustega ühendada, edastada dispetšeritele su asukoha ja teavitada su hädaabikontakte. Autoavarii tuvastus kasutab täiustatud 3-teljelise güroskoobi ja uue g-jõu kiirendusmõõturi kombineeritud võimsust, millel on nutikellade suurim dünaamiline ulatus. Samuti kasutab see mikrofoni, baromeetrit, GPS-i ja täiustatud andurite fusioonialgoritmi, mis on seadistatud enam kui 1 miljoni tunni jooksul reaalsetes sõidu- ja avariiandmetes, et tuvastada, kas oled tõesti sattunud tõsisesse avariisse.

Kukkumistuvastus. Apple Watch Series 8 suudab tuvastada, kui oled kukkunud ja ühendada sind hädaabikeskusega, kui sa ei saa liikuda. See on optimeeritud töötama ka treeningrakendusega Workout.

Hädaabi SOS. Vajuta ja hoia külgnuppu all ja Apple Watch saab helistada kohalikele hädaabiteenistustele, et su asukohta jagada.

Treening
Uued treenimisvõimalused. Ületa ennast. Tee kükke, keeruta, kõnni, või mis iganes sulle meeldib – Apple Watch jälgib seda kõike täiustatud rakenduses Workout. Uute treeningvaadete abil näed rohkem täpsemaid mõõdikuid. Näiteks pulsitsoonid ja kohandatud intervallid, et saaksid end veel efektiivsemalt treenida.

Pulsitsoonid. Saa kiiresti aimu trenni intensiivsuse tasemest. Treeningtsoonid arvutatakse ja isikupärastatakse automaatselt kasutades su terviseandmeid. Soovi korral võid need ka käsitsi luua.

Personaalsed treeningkavad. Kohanda treening- ja taastumisintervallid vastavalt oma stiilile. Saa märguandeid tempo, pulsisageduse, sageduse ja võimsuse kohta. Sina vormid selle. See viib su vormi.

Võistlusringid. Sama rada, uus tulemus. Saad oma harjumuspärastel jooksu- või rattaringidel oma viimase või parima tulemusega võistelda. Kell annab sulle jooksvalt teateid, mis aitavad sul ennast ületada.

Püsi ühenduses
Maps. Näitab suuna kätte igal sammul.
Apple Pay. Apple Pay abil saad oma randmelt kiirelt maksta.

Energiasäästlik režiim. Rohkem aega sinu käel. 18 tundi kestev aku peab vastu terve päeva. Ja energiasäästlikus režiimis peab kell vastu lausa 36 tundi. 12 Suurepärane juhtudeks, kui oled laadijast eemal, näiteks pikal lennul.

Sinu lemmikrakendused, sinu randmel. Sul on juurdepääs tuhandetele App Store'i rakendustele otse oma randmelt. Apple Watch on ideaalne seade kõige jaoks, mida teha armastad.

Elastic nutikellad

Ühendused
Bluetooth
WiFi

Ekraan

Ekraani tüüp
LTPO OLED
Ekraani suurus
904 mm²
Ekraani lahutusvõime
352 × 430
Ekraani kaitse
Ion-X
Puutetundlik
Jah
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Märguanded
E-mail
Ilmateade
Kalender
Kõned
Rakendused
SMS
Sotsiaalmeedia
Õnnetusjuhtumi tuvastus
Nutifunktsioonid
Muusika juhtimine
Viipemaksed
Telefoni otsimine
Mõõdetavad parameetrid
Kiirus
Läbitud vahemaa
Päevane aktiivus
Põletatud kalorid
Pulsisagedus
Sammud
Stressitase
Tempo
Treeningu kestus
Uneaeg
Vere hapnikusisaldus
VO2 max
EKG

Tarkvara

Operatsioonisüsteem
watchOS 9
Sobivad operatsioonisüsteemid
iOS 16 või uuem

Protsessor

Protsessori mudel
Apple S8
Tuumade arv
2

Mälu

Sisemälu
32 GB

Andmeside

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth
Bluetooth 5.3
Bluetooth protokollid
A2DP
LE

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Valgussensor
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
Kõrgusmõõtur
Jah
GPS
GPS
GNSS
GLONASS
Beidou
Kompass
Jah
NFC
Jah

Ühendused

Heli
Integreeritud kõlar
Integreeritud mikrofon

Vooluallikas

Vooluallikas
Integreeritud liitium-ioon aku
Aku kestvus
18 tundi
Laadimine
Magnetiline laadimine

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
35
Kõrgus (mm)
41
Sügavus (mm)
10,7
Rihma pikkus
130 – 200 mm
Kaal (g)
31,9

Muu

Värvus
Hall
Korpuse materjal
Alumiinium
Rihma materjal
Fluoroelastomeer
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 50 m sügavusel)
Komplekti sisu
Nutikell
Kellarihm
USB-C magnetlaadija

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.42 kg
Pakendi laius
7.6 cm
Pakendi kõrgus
3.6 cm
Pakendi pikkus
29.6 cm

Toote koodid

EAN
194253150190
0194253150190
Tootja kood
MNP53EL/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge