Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Trail Loop S/M, blue/gray (MNHL3EL/A)

Ostukorvis rakendub
VEEL 2% allahindlust
(min. 10€ ostul)
789 € Säästad 21% 999 €

Järelmaksuga ostes alates 26,89 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Alati aktiivne LTPO OLED Retina puuteekraan
  • 32 GB sisemälu, eSIM, WiFi & Bluetooth 5.3
  • Aktiivsuse & tervise jälgimine, GPS, õnnetuse tuvastus & alarm
  • Pulsiandur, verehapniku sensor, EKG, muusika & Apple Pay
  • Mõranemiskindel ekraan & militaartasemel titaanist korpus

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Trail Loop S/M, blue/gray (MNHL3EL/A)
Avastamise aeg.
See on kõigi aegade tugevaim ja võimsaim Apple Watch. Varustatud ülikõva titaankorpuse, kahesagedusliku täppis-GPSi, kuni 36 tundi kestva aku ja mobiilsidega, mis hoiab sind alati ühenduses. 

Kõva vorm. Ilma naljata.
Võrreldamatu jõudlusega erakordse spordikella loomiseks pööras Apple põhjalikku tähelepanu igale üksikasjale. Titaanist korpus on korraga kerge, tugev ja korrosioonikindel. Kella uus kujundus eendub ülespoole ümbritsemaks lamedat safiirkristalli ja kaitsmaks selle servi löökide eest. Kuna Digital Crown on suurem ja külgnupp ulatub korpusest välja, saad neid hõlpsasti kasutada ka kindaid kandes.
  • 49 mm titaankorpus
  • Veekindel kuni 100 m sügavusel
  • Katsetatud standardi MIL-STD 810H kohaselt
  • Tolmukindluse hinnang IP6X

Suurim ja eredaim Apple Watchi ekraan läbi aegade. Otsene päikesevalgus ei ole mingiks probleemiks, sest alati sisselülitatud Retina-ekraani tippheledus on lausa 2000 nitti. See on kaks korda suurem kõigist teistest Apple Watchidest. Ning suuremal ekraanil on rohkem ruumi treeningunäitajate ja detailsete sihverplaatide jaoks.

Öörežiimiga Wayfinder-sihverplaat. Apple Watch Ultra jaoks spetsiaalselt loodud Wayfinder-sihverplaadi saab ümber lülitada reaalajas kompassiks. Sel on ruumi lausa kaheksa erineva näitaja jaoks. Hämaras piisab Digital Crowni keeramisest, et aktiveerida öörežiim ja muuta sihverplaat erepunaseks.

Aeg tegudeks. Uus tegevusnupp Action võimaldab sul kiiresti juhtida mitmesuguseid funktsioone. Tänu kohandatavusele saab sellega juhtida treeningut, seada kompassi teetähise või alustada sukeldumist. Sel on piiritu potentsiaal, nagu sinulgi.

Kõik on paigas. Praktiline ja mitmekülgne Apple Watch Ultra su randmel pakub üllatavalt väikses vormis hämmastavaid võimalusi.

Aku kestab päevi. Seljakotimatka teisel päeval, triatloni viimasel lõigul või korallrahule sukeldumisel on tühjeneva aku pärast muretsemine viimane, millele soovid mõelda. Enneolematult pikk aku kestvus annab igaks seikluseks su käsutusse kaaslase, kel on energiat ülegi.
  • Kuni 36 tundi tavakasutust
  • Kuni 60 tundi akusäästurežiimil
  • Kuni 18 tundi mobiilse internetiga

Trail Loop rihm.
Mugav igal sammul. Kerge, õhuke ja paindlik disain. Mugav silmussulgur võimaldab rihma trenni käigus kiirelt kohendada. Ja tänu venivale kangale istub kell käele iga kord ideaalselt.

Ületa ennast. Piire pole.
Olgu tegu esimese sörgiga üle pika aja, 10-kilomeetrise jooksuga või ultramarato­niga – enda ületamine nõuab tugevat tahet. Apple Watch Ultra on treeningpartner, kes innustab sind piire nihutama.

Numbrites peitub jõud. Sportlasena arenemiseks vajad täpseid andmeid ja ülevaadet. Uute näitajate ja vaadetega täiendatud rakendus Workout annab su käsutusse kogu teabe, mille abil saavutada tippvorm ja rohkemgi veel. Suurem ekraan kuvab korraga kuni kuus näitajat.

Pulsitsoonid. Intensiivsustase on kohe silma all. Treeningtsoonid arvutatakse ja isikupärastatakse automaatselt su terviseandmete põhjal, kuid saad need luua ka käsitsi.

Jooksuvorm. Oma jooksutehnika mõistmiseks lisa vaadetesse jooksusammu pikkus, maapinnaga kontaktis olemise aeg ja vertikaalne kõikumine.

Jooksu intensiivsus. Jooksu intensiivsuse mõõdik Running Power aitab hoida taset, mida suudad säilitada.

Action nupp. Jookse kellaga võidu. Pane tegevusnupp Action juhtima treeningut, märkima lõiku või alustama järgmist intervalli, et jälgida oma edusamme ülima täpsusega.

Teedrajav GPS.
Ükskõik, kas treenid linnatänaval või looduses, täpne GPSi info on erakordselt tähtis. Apple Watch Ultra on varustatud uue kahesagedusliku täppis-GPS-süsteemiga, mis töötab laitmatult isegi kõige keerukamas keskkonnas.

Kõrgemale. Kaugemale. Tagasi. Ja uuesti.
Apple Watch Ultra on loodud kasutamiseks ka rasketes oludes, suurtel kõrgustel ja äärmuslikes temperatuurides. See on asendamatu kaaslane igal su seiklusel. Ja aitab sul pärast tagasi koju jõuda.

Kompassi uus vorm.
Täpne kompass on looduses liikumisel sama asendamatu kui korralik saapapaar. Uuendatud vaated ja funktsioonid viivad täiustatud rakenduse Compass järgmisele tasemele.

Action nupp. Märgi asukoht. Leia oma tee. Tegevusnupu Action ühe vajutusega saad kiiresti markeerida oma asukoha või käivitada Backtrack-funktsiooni. Nii võid keskenduda ees või seljataga olevale teekonnale.

86-detsibelline alarm. Kõva kõla. Kui oled eksinud või ennast vigastanud ja tahad abi kutsuda, hoia lihtsalt Action nuppu all. See käivitab alarmi, mis on kuuldav kuni 180 meetri kaugusele.

Avasta uued alad. Ka vees.
Loodud kindlaks kaaslaseks nii jetisõidule Maunalua lahes kui ka lohesurfiks Columbia jõekurus. Apple Watch Ultra on nüüd varustatud uue sügavusmõõturiga. Ja lisaks näitab see vajalikku infot nii ballooniga kui vabasukeldumisel kuni 40 meetri sügavusele.

Sügavustesse minev innovatsioon. Sügavusmõõturit kasutav rakendus Depth on ideaalne kaaslane snorgeldamiseks ja teisteks veealusteks hobideks. See näitab aega, hetkesügavust, veetemperatuuri, vee all viibimise kestust ja saavutatud maksimumsügavust. See isegi käivitub sukeldudes automaatselt.

Action nupp. Tähelepanu, valmis olla, sukeldu. Vee all nutikella juhtimise hõlbustamiseks saad tegevusnupu Action programmeerida käivitama rakendust Depth või seadma rakendusega Oceanic+ sukelduma minnes kompassisuuna.

See kõik teeb Apple Watchi erakordseks.
Sinu tervist, ohutust ja suhtlust toetavate funktsioonidega nutikell ületab piire, kuid sobib ka igapäevaseks kandmiseks.

Võimsad tervise­funktsioonid.
  • Temperatuuri jälgimine. Uus innovaatiline temperatuuriandur9 annab ülevaateid naiste tervise kohta ja võimaldab menstruaaltsüklit täpsemalt jälgida.10 Lisaks jäädvustab see öö jooksul toimuvad temperatuurikõikumised, mida saad vaadata rakendusest Health.
  • Une jälgimine. Hoia uneajal silm peal. Uuri järele, kui kaua aega veedad kolmes unetsüklis: REM-, põhi- ja sügavunes. Samuti saad teada võimalikud ärkamiskorrad.
  • EKG. EKG-rakendus ECG suudab elektrilise südameanduri abil jäädvustada su pulsi ja südamerütmi ning seejärel kontrollida salvestise põhjal, kas esineb kodade virvendust, mis on üks korrapäratu südamerütmi vormidest.
  • Südametervise teavitused. Saad teavitusi ebatavaliselt kiire või aeglase pulsi ja korrapäratu südamerütmi kohta.
  • Vere hapnikusisaldus. Kontrolli vere hapnikusisalduse näite, et saada teavet olulise üldtervisenäitaja kohta.

Uuenduslikud ohutus­funktsioonid.
  • Autoavarii tuvastus. Uued andurid suudavad koostöös masinõppealgoritmiga tuvastada raske autoavarii ja võtta automaatselt ühendust hädaabiteenistusega. Lisaks edastab Apple Watch Ultra dispetšerile su asukoha ning teavitab hädaolukorras sinu määratud kontaktisikuid.
  • Kukkumistuvastus. Kui kukud kodus või väljas liikudes ning ei suuda ise reageerida, saab kell automaatsel hädaabiteenistusele helistada.
  • Hädaabi SOS. Hädaabiteenistusega kiiresti ühenduse võtmiseks ja oma asukoha edastamiseks vajuta pikalt külgnuppu. Kui su asukoht muutub, saavad su hädaabikontaktid kindla aja jooksul selle kohta teavituse.

Mobiilsidega püsid ühenduses.
  • Helista ja saada sõnumeid. Mobiilside funktsionaalsus on Apple Watch Ultrasse sisse ehitatud. Koos sidepaketiga saad tänu kogu päeva kestvale akule kasutada kiiret LTE ühendust 18 tunni jooksul. Ja tänu rahvusvahelisele rändlusele töötab see peaaegu igal pool.
  • Muusika. Lemmikmuusikat ja netisaateid saad voogesitada nii mäetipus kui ka jõusaalis.
  • Kaardid. Hangi teejuhised ja saad randmel teate, kui on aeg pöörata.
  • Apple Pay. Apple Pay abil saad maksta peaaegu kõige eest. Ja rakendus Wallet toimib ka pardakaardina.
  • App Store. Apple Watchi App Store’ist leiad sobiva rakenduse peaaegu iga spordiala või tegevuse jaoks. Rakendused laadid alla otse nutikella ilma oma iPhone’i välja võtmata.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 189,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 79,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 119,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 189,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Elastic nutikellad

Ühendused
Bluetooth
WiFi
Mobiilne internet

Ekraan

Ekraani tüüp
LTPO OLED
Ekraani suurus
1185 mm²
Ekraani lahutusvõime
410 × 502
Ekraani kaitse
Sapphire Crystal
Puutetundlik
Jah
Taustvalgus
Jah

Funktsionaalsus

Märguanded
E-mail
Ilmateade
Kalender
Kõned
Rakendused
SMS
Sotsiaalmeedia
Äratus
Õnnetusjuhtumi tuvastus
Nutifunktsioonid
Muusika juhtimine
Viipemaksed
Telefoni otsimine
Helistamine
SMSide saatmine
Kaamera juhtimine
Kõne vastu võtmine
SOS
Mõõdetavad parameetrid
Kiirus
Läbitud vahemaa
Päevane aktiivus
Põletatud kalorid
Pulsisagedus
Sammud
Stressitase
Tempo
Treeningu kestus
Uneaeg
Vere hapnikusisaldus
VO2 max
EKG
Temperatuur

Tarkvara

Operatsioonisüsteem
watchOS 9
Sobivad operatsioonisüsteemid
iOS 16 või uuem

Protsessor

Protsessori mudel
Apple S8
Tuumade arv
2

Mälu

Sisemälu
32 GB

Andmeside

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Dual Band
4G
LTE
Mobiilne internet
Jah
Bluetooth
Bluetooth 5.3

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Valgussensor
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
Kõrgusmõõtur
Jah
GPS
GPS
GLONASS
Galileo
QZSS
Beidou
Kompass
Jah
NFC
Jah

Ühendused

Heli
Integreeritud kõlar
Integreeritud mikrofon
SIM kaardi pesa
eSIM

Vooluallikas

Vooluallikas
Integreeritud liitium-ioon aku
Aku kestvus
36 tundi
18 tundi (LTE)
60 tundi (akusäästurežiim)
Laadimine
Magnetiline laadimine

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
44
Kõrgus (mm)
49
Sügavus (mm)
14,4
Rihma pikkus
130 – 180 mm
Kaal (g)
61,3

Muu

Värvus
Sinine
Hall
Korpuse materjal
Titaan
Rihma materjal
Nailon
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 100 m sügavusel)
Tolmukindel (IP6X)
Sukeldumiskindel (kuni 40 m)
Töötemperatuur
-20 – 55 °C
Komplekti sisu
Nutikell
Kellarihm
USB-C magnetlaadija

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.46 kg
Pakendi laius
21.4 cm
Pakendi kõrgus
3.8 cm
Pakendi pikkus
11.8 cm
Päritolumaa
Hiina

Toote koodid

EAN
194253145004
Tootja kood
MNHL3EL/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Tellides toote Photopointi veebipoest jõuab see sinuni 1-3 tööpäeva jooksul.

Seda toodet saad vaadata ja osta ka allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

NB! Ülal nähtav kaupluste laoseis ei ole reaalajas ja ei arvesta broneeringutega. Kontrolli täpset saadavust kauplusest.
Veebipoest tellides võidakse toode tarnida ka mujalt kui konkreetsest kauplusest. Veebikaubamajast esinduskauplusesse tellitud kaubale kehtib tarneaeg vastavalt tootelehel märgitule. Tellimusele saate järele minna alles pärast vastavasisulise SMS ja e-maili teavituse saamist.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge