Garmin nutivõru Vivosmart Large, must RUS

Põhiinfo

  • Näitab samme, kalorikulu, läbitud vahemaad ja kellaaega
  • Märguanded kõnede, sõnumite ja e-kirjade kohta telefonis
  • Mitteaktiivsuse märguanne ärgitab end liigutama
  • Automaatsed eesmärgid hoiavad sind motiveerituna
  • Venekeelne kasutajaliides

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Puuduta, et näha andmeid
vivosmart omab kaunist, nähtamatut ekraani, mis ärkab ellu, kui saad teavituse või sa puudutad ekraani. OLED ekraan kumab läbi rihma, et kuvada sinu sammud, läbitud vahemaa, põletatud kalorid, kellaajad ja palju muud.

vivosmart sünkroniseerib automaatselt oma andmed Garmin Connect ™ keskkonda, kui kasutad tasuta rakendust ühilduva Bluetooth ® seadmega. Võid kasutada ka Garmin Connecti arvutist andmete laadimiseks.

Nutitelefoni teavitused
Ole aktiivne ja püsi ühenduses vivosmart kellaga. Iga kord, kui saad sõnumi, e-kirja või keegi helistab sinu ühilduvale Bluetooth-nutiseadmele, vivosmart väriseb õrnalt ja kuvab automaatselt vastavat teavet. Lihtsalt puuduta ja libista sõrmega üle ekraani, et rohkem lugeda.

Kuvab aega ja "Aeg liigutamiseks"
Uuringud näitavad, pikaajalised seisakud nagu istumine laua taga, vähendab keha võimet toota rasva põletavaid ensüüme. Võid seda probleemi vältida, tehes sagedasi lühikesi jalutuskäike päeva jooksul. Ja kui sa peaksid kaotama ajataju ja unustama ennast liigutada, annab vivosmart sellest märku. vivosmart vibreerib õrnalt iga 1 tunni järel, mil oled kohapeal istunud. Lihtsalt kõnni paar minutit ja kell lõpetab vibreerimise.

Alati töös
vivosmart jägib sinu edusamme 24/7 ning see töötab 7 päeva ilma akusid laadimata. Määra öö-reziim, kui sa magama lähed ja vivosmart jälgib sinu und. Garmin Connect keskkonnas näed kogu magamise logi, millal sa voodis rahutult liigutasid ja millal magasid rahulikult. vivosmart fitness-kell on veekindel², võid rahulikult pesemas käia või kõndida vihmas.

Individuaalsed igapäevased eesmärgid
vivosmart õpib sinu praeguse aktiivsustaseme ning määrab seejärel sinu igapäevase eesmärgi. Niipea, kui saavutad oma eesmärgi, kohandab vivosmart eesmärgi järgmiseks päevaks, viies sind tasapisi tervislikuma elustiili poole. Meie tasuta Garmin Connect ™ keskkonnas võid teenida virtuaalseid medaleid ja jälgida oma edusamme.

Püsi ühenduses
vivosmart sünkroniseerib automaatselt sinu andmed ühendatud Bluetooth nutiseadmega päeva jooskul, kui eesmärk on täidetud või kui piisavalt samme on astutud pärast viimast sünkroniseerimist.

Püsi liikumises
Kui oled valmis võtma järgmise sammu parema tervise poole, siis vivosmart-l on lisavõimalusi, et hoida sind motiveeritult. Kasuta pulsivööd koos vivosmart-ga, et salvestada oma südame löögisageduse andmed ja saada täpset infot põletatud kalorite kohta, mis tahes fitness tegevusel nagu jooksmine või jõusaali treening. Täpsemaks kalorite jälgimiseks saad luua konto MyFitnessPal`is ja siduda see oma Garmin Connect kontoga. See võimaldab võrrelda tarbitud kaloreid oma põletatud kaloritega, mida vivosmart arvestab kogu päeva jooksul. Samuti saad Garmin Connect keskkonnas liituda teiste vivosmart kasutajatega ning esitada neile väljakutsed või võistelda sõpradega, teenides virtuaalseid medaleid ja eputada oma saavutustega.

Komplektis:
  • Garmin vivosmart nutivõru
  • must suur (155-221 mm) rihm
  • USB laadija
  • ANT+ USB moodul

Ekraan

Ekraan
Jah
Ekraani tüüp
OLED
Ekraani suurus
34,4 × 3,5 mm
Ekraani lahutusvõime
128 × 16

Funktsionaalsus

Kuvatav info
Kellaaeg
Sammud
Kalorid
Vahemaa
Märguanded
Jah
Mõõdetavad parameetrid
Sammud
Põletatud kalorid
Päevane aktiivus
Uneaeg
Passiivsus

Ühenduvus

Tarkvara
Garmin Connect
Ühendused
Bluetooth 4.0 LE (Bluetooth Smart)
Sobivad seadmed
Android 4.3+ seadmed
iPhone 4S ja uuemad
Apple iPad 3
iPod Touch
Muud ühendused
ANT+

Toide

Vooluallikas
Integreeritud liitium-ioon aku
Aku kestvus
Kuni 7 päeva

Üldine

Rihma pikkus
155 – 221 mm
Kaal (g)
19
Värvus
Must
Ilmastikukindlus
Jah
Komplekti sisu
Nutivõru
USB ANT adapter
USB-laadija

Toote koodid

EAN
753759145453
Tootja kood
010-01317-33

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge