Polar A360 L, must

Põhiinfo

  • Integreeritud pulsianduriga nutivõru
  • 24/7 aktiivsuse jälgimine – sammud, kalorid jms
  • Nutikad teavitused telefonist otse randmele
  • Polar Flow salvestab ja analüüsib treeninguid
  • Veekindel – ole aktiivne iga ilmaga

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Polar A360 aktiivsusmonitor
See veekindel aktiivsusmonitor on esimene omataoline, millel on nii randmepõhine südame löögisageduse monitor, Polari isikupärastatud treeninguabiline kui ka ööpäevaringne aktiivsuse jälgimise funktsioon. Sellel on isegi nutikella funktsioonid, näiteks nutikad teavitused ja värviline puuteekraan.

"Polar A360 on meister mitmel ametil. Tegu on usina aktiivsusmonitori ja püüdliku spordikellaga, millele annab luksusliku tunnetuse puutetundlik ekraan, tuues disaini nutikella imagot. A360 on kaunis aksessuaar iga randme ümber, kuid pakib endasse multifunktsionaalse sisu, mille kirsiks tordil on integreeritud optiline pulsiandur."
Loe lähemalt Polar A360 ülevaadet Digitest.ee lehel »

Randmepõhisel südame löögisagedusel tuginev treening
Muudab südame löögisagedusel tugineva treeningu varasemast mugavamaks – pingulda randmepaela ja oled treenimiseks valmis. Treeni õige intensiivsusega ja hangi juhiseid treeningu eesmärkide saavutamiseks.

Sinu täiuslik treeningukaaslane
Polar A360 hoiab su südame löögisagedust õiges tsoonis ning aitab sind treeningusihtide saavutamisel. Kui lähed jooksma või kõndima, saad oma kiirust ja vahemaad mõõta randme liikumise järgi. See toimib nii siseruumides kui ka õues. Treeningukorra üksikasju saad jälgida otse oma randmelt.

Kõik, mida vajad aktiivsuse ööpäevaringseks jälgimiseks
Polar A360 aktiivsusmonitor mõõdab sinu aktiivsust, treeninguid, samme, põletatud kaloreid ja isegi unemustreid. Sisaldab Polari erilist aktiivsuslogi, mis annab sulle motiveerivat tagasisidet päevaste eesmärkide saavutamiseks.

Polar A360 + Polar Smart Coaching = tulemused
Polar A360 on võimas aktiivsusmonitor. Polar Smart Coachingu abil saad hinnata oma igapäevast treenituse astet, kavandada individuaalseid treeninguid, treenida õigel intensiivsusel ja saada kohest tagasisidet – kõik funktsioonid on loodud pakkuma maksimaalset naudingut ja motivatsiooni.

Aktiivsuslogi
Näitab, kui aktiivne oled seni päeva jooksul olnud ning annab praktilisi nõuandeid (näiteks „jaluta 50 minutit või sörgi 20 minutit”), et saaksid ise valida, kuidas oma päevase aktiivsuse eesmärgi saavutad. Võid jõuda oma eesmärgini intensiivsema tegevuse kaudu kiiremini või jagada oma tegevuse päeva peale ära ning jõuda eesmärgini soovitud tempos.

Kasu aktiivsusest
Sulle antakse igapäevast, iganädalast ja igakuist tagasisidet, et kirjeldada, kuidas sinu tegevus tervisele kasulik on olnud. Tulemusi saad vaadata nii Polar Flow rakendusest kui ka Flow veebiteenusest.

Nutikad kalorid
Arvutab põletatud kalorite hulga, tuginedes individuaalsetele andmetele nagu kaal, pikkus, vanus, sugu ning aktiivsuse intensiivsus. Kaloriarvutus on kõige täpsem siis, kui kasutad treeningukordade ajal randmepõhist südame löögisageduse jälgimist. Arvesse võetakse ka harrastatavat spordiala, pakkudes konkreetseid ja täpseid tulemusi.

Alusta iga päeva värskelt
Jälgi oma päeva kohta kõiksugust vajalikku teavet, alustades unekvaliteedist ning lõpetades sammude, läbitud vahemaa, põletatud kalorite ja mis tahes tegevustega. Võid vaadata oma päevase aktiivsuse eesmärki ja saada praktilisi juhiseid, kui vajad selle saavutamiseks veidike abi. Polar A360 isegi vibreerib ning tuletab sulle meelde, et peaksid liikuma, kui sa pole pikka aega aktiivne olnud. Kõik aktiivsuse ja sellega seotud tervisehüvede kohta käivad üksikasjad leiad Polar Flowst.

Sisemiselt tehnoloogiline, väliselt stiilne
Polar A360 on elegantse, minimalistliku disainiga aktiivsusmonitor, mis on üheaegselt nii moekas kui ka otstarbekas. Kogu vajalik teave kuvatakse teraval, suure eraldusvõimega, värvilisel puuteekraanil. Vali meelepärast värvi pehme, silikoonist randmepael, et Polar A360 vastaks sinu stiilile ja tujule. Saad valida kolme erineva suuruse vahel. Turvaline, hõlpsalt kasutatav pannal tagab käepärasuse.

Ära jää millestki ilma
Polar A360 võimaldab sul otsustada, kas soovid püsida ühenduses ja vaadata teadaandeid otse oma randmel. Treeningurežiimis olles võib Polar A360 sind teavitada, kui keegi helistab, et saaksid otsustada, kas teha paus. Ülejäänud ajal saad kursis olla ka tekstsõnumite, kohtumiste ja sotsiaalmeedia sõnumitega, nähes teadaandeid otse oma randmel.

Elastic aktiivsusmonitorid

Ühendused
Bluetooth

Ekraan

Ekraani tüüp
TFT LCD
Ekraani suurus
13 × 27 mm
Ekraani lahutusvõime
80 × 160
Puutetundlik
Jah

Funktsionaalsus

Mõõdetavad parameetrid
Läbitud vahemaa
Päevane aktiivus
Põletatud kalorid
Pulsisagedus
Sammud
Tempo
Treeningu kestus
Uneaeg
Passiivsus
Märguanded
E-mail
Kõned
Kalender
Sotsiaalmeedia
Rakendused
SMS

Sensorid

Asendisensor
Ei
Kiirendusmõõtja
Jah
Kõrgusmõõtur
Ei
Pulsiandur
Integreeritud
Sammulugeja
Jah
GPS
Ei
Kompass
Ei

Mälu

Mälumaht
1 päev

Ühenduvus

Bluetooth
Bluetooth 4.0
Bluetooth protokollid
LE
USB
microUSB 2.0
Nutiseadme rakendus
Polar Flow
Sobivad operatsioonisüsteemid
Android 4.3 või uuem
iOS 7.0 või uuem

Toide

Aku mahutavus
100 mAh
Aku kestvus
Kuni 12 päeva
Laadimisaeg
2 tundi
Laadimine
microUSB pesa kaudu

Mõõdud ja kaal

Kõrgus (mm)
13,5
Rihma pikkus
165 – 225 mm
Rihma laius (mm)
23,5
Kaal (g)
31,7

Üldine

Värvus
Must
Rihma materjal
Silikoon
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 30 m sügavusel)
Komplekti sisu
Nutivõru
Laadimiskaabel

Toote koodid

EAN
725882028217
0725882028217

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge