DJI Ronin + kohver

Põhiinfo

  • Toetab kuni 7,25 kilost raskust
  • Täpne juhtimine: kõrvalkalle ±0,02°
  • Tööriistavaba tasakaalustamise süsteem
  • Aku tööaeg kuni 4 tundi ühelaadimisega
  • Seadistustarkvara iOS ning Windows platvormile

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

3 teljega stabilisaator sinu käes
DJI Ronin on loodud professionaalide vajadusi silmas pidades. Uus põlvkond kaamera stabilisaatorites toob endaga kaasa täpsed sensorid, võimsad mootorid ning uuendatud algoritmid, mis omavahelise koostöö tulemusena pakuvad ülisujuvat kaamera liikumist.

Kiire seadistamine, täpne tasakaalustamine
Säästa aega ning alusta võtet 5 minuti jooksul pärast Ronin-M kokku panemist. Kinnita oma kaamera Ronin'ile, pane see kiiresti ning lihtsalt tasakaalu ja lihtsalt vajuta nuppu. Uuenenud ATS (automaatne tasakaalustamise süsteem) tehnoloogia on täpsem kui kunagi varem ning tasakaalustab gimbali ilma lisatarvikuteta. Lihtne ja efektiivne.

SmoothTrack juhtimine
Isegi ühe operaatoriga võimaldab SmoothTrack tehnoloogia Ronin kasutajal filmida jälitusvõtteid sujuvalt ning stabiilselt. Kaamera vaatab intuitiivselt suunas kuhu kasutaja tahab, olles täiesti stabiilne, ükskõik kuidas kasutaja ka ei liigu. SmoothTrack on täiesti seadistatav ning seda saab lukustada ka näiteks ühele ainsale teljele, et välistada kaamera üles-alla liikumine jooksuvõtete ajal.

Lõputud võimalused, üks paindlik lahendus
Enne Ronin'i võis mõni võte tunduda täiesti võimatu. Ei ole midagi võimatut, on vaid valed vahendid. Ronin-M võimaldab lülitada kolme võtterežiimi vahel muutmata ühtegi teist seadet või vajades mitut operaatorit.
  • Alumine režiim
    Kõige traditsioonilisem võtte-režiim, kus kaamerat hoitakse kaamerat enda rinna kõrgusel.
  • Ülemine režiim
    Filmi enda silmade kõrguselt või isegi kõrgemalt, pöörates Ronin'i selliselt, et sa hoiad gimbalit alt, mitte enam ülalt. See võimaldab filmida üle inimeste peade või näiteks auto katuseluugist välja ulatudes.
  • "Kohvri"-režiim
    Filmides kitsastes kohtades või liikudes siseruumis on see režiim parim. Keera gimbal vertikaal-asendisse ning hoia seda käes nagu kohvrit. Võte on ikka veel stabiilne, lihtsalt liigelda on väga mugav.

Äärmiselt kerge, äärmiselt vastupidav
Sinu Ronin peab vastu ka kõige keerulisemates tingimustes. Valmistatud tippklassi alumiiniumist - Ronin on kerge ning jäik. Tänu sellele on filmimine lihtsam - keerulised liigutused ei olegi enam nii keerulised. Manööverdamine on täpsem kui kunagi varem tänu parandatud kerekonstruktsioonile.

Üks Bluetooth rakendus - võimaluste meri
Muuda seadeid jooksvalt (sõna otseses mõttes) DJI Assistant rakendusega, mis on lihtne ning ühendub sinu Ronin'iga üle Bluetoothi. Automaatne kalibreerimine, vajalike seadete muutmine või lihtsalt seadme töö monitoorimine - see on kõik olemas.

Lihtne seadistada
Ronini kasutamine on äärmiselt lihtne - juba vähese kasutuse järel on võimalik Roninit 5 minutiga valmis seada ning tasakaalustada - isegi siis, kui kaamera muutub. See teeb omakorda platvormi kasutamise filmivõtetel, kus iga sekund loeb, väga efektiivseks.

Suur paindlikkus
Ronin ei ole eelseadistatud spetsiifilisele kaamerale, vaid sobitub vastavalt sinu varustusele. Sellele võid panna nii väikese MFT hübriidkaamera kui suure süsteemi nagu Red Epic.

Baseerub Zenmuse tehnoloogial
DJI Zenmuse gimbalid olid esimesed tavakasutuses olevad stabilisaatorid, mis kasutasid harjasteta mootoreid. Need on olnud läbi aegade mõõdulatiks teistele tootjate stabilisaatoritele. Ronin on välja töödatud Zenmuse tehnoloogia kogemusi kasutades ning tulemuseks on ülisujuv ning täpne kaamera liikumine.

Teine operaator võimatute võtete jaoks
Filmi ükskõik mida ükskõik kuidas kui sul on võtta teine operaator, kes saab juhtida puldist kaamera liikumist samas kui esimene opreaator liigub kaameraga ringi. Saavuta võimatut! Kaks meest on ikka kaks.

Võimas protsessor
Ronin kasutab spetsiaalselt selle gimbali jaoks välja töödatud 32-bit DSP protsessorit, mis on kiirem ja efektiivsem kui ARM protsessor. Tulemus - kiirem sensorite signaalitöötlus ning mootorite juhtimine.

Võimsad mootorid, täpne juhtimine
Ehitatud arvestusega, et seda kasutatakse kõige nõudlikemate klientide poolt on Ronin varustatud võimsate harjasteta mootoritega, mis tagavad ülima täpsuse ning jõudluse. Tänu kõrgele kvaliteedile ei tekita mootorid asjatut vibratsiooni. 

Kinnitub kõigele
Ronin kinnitub enda kiirkinnitussüsteemiga lihtsalt enimlevinud pesadesse. Eemalda pealmine kang sekunditega ning kinnita Ronin kraana, statiivi või tegelikult - ükskõik mille külge.

Pikk akukestus
Filmi terve päev - kuni kõik võtted on tehtud. Ronin intelligentne aku peab vastu ka 4-tunnise võttepäeva. Akut ei ole võimalik üle laadida ning samas suudab ta hoida kõikide enda elementide pinged võrdsed. Alles jäänud pinget kuvatakse nii LED-tuledega aku peal kui ka rakenduse kaudu täpsemalt.

Anna voolu!
Eraldiseisev voolu jagamiskarp hoiab juhtmed korrastatud, sest võimaldab anda voolu kõikidele sinu seadmetele. Kaks reguleeritud 12V P-pesa, üks 500mAh USB-pesa ja DJI Lightbridge ühendused võimaldavad sul ühendada kõik vajalikud seadmed.

Kaks 15 mm varrast follow-focus tarvikutele
Roninil on kaks 15 mm varrast, et kinnitada erinevad tarvikud süsteemile - olgu selleks siis teravustamismehhanismid või varjukid. Lisaks võimaldavad need erineva raskuskeskmetega süsteemidel Roninil paremini raskuskeset seadistada.

Tulevikukindel uuendatav püsivara
Et ka kõik uued võimalused sinuni jõuaks saab Ronin tarkvara uuendada ning see on imelihtne. Lae DJI kodulehelt alla uus tarkvara ning seade oleks nagu uhiuus.


Tehnilised andmed


Üldine
  • Kolm töörežiimi - alumine, ülemine ning "kohvri" režiim
  • Integreeritud sõltumatu IMU moodul
  • DJI spetsiaalsed gimbali mootorid koos kodeerijatega
  • Bluetooth moodul
  • USB ühendus
  • 2,4 GHz vastuvõtja
  • Temperatuurisensor
  • DJI Advanced 32-Bit DSP protsessor
  • D-Bus toega

Mehhaaniline ning elektrooniline
  • Staatiline vool: 300 mA (@16 V)
  • Dünaamiline vool: 600 mA (@16 V) 
  • Lukustatud mootorite vool: kuni 10 A (@16V)
  • Töötemperatuur: -15°C ~ 50°C
  • Kaal: 4,20 kg koos käepidemega
  • Gimbali mõõdud: 620 × 280-380 × 500 mm
  • Maksimaalne sügavus kaamera kinnituselt mõõtes: 140 mm
  • Maksimaalne kõrgus kaamera kinnituselt mõõtes: 225 mm
  • Maksimaalne laius: 195 mm

Jõudlus
  • Kandevõime: 7,25 kg
  • Kalde täpsus: ±0,02°
  • Maksimaalne lengerduskiirus pöördel: 90°/sec
  • Maksimaalne lengerduskiirus ette-taha kaldel: 100°/sec
  • Maksimaalne lengerduskiirus külgkaldel: 30° /sec 
  • Kontrollitav tööulatus pöördel: 360° 
  • Kontrollitav tööulatus ette-taha kaldel: üles 45° kuni alla 120°
  • Kontrollitav tööulatus külgkaldel: ± 25°

Liidesed
  • Lisade voolupesad: 2× 12 V P-pesa; 1× USB 500 mW; 1× DJI Lightbridge
  • GCU toitesisend: 4S Ronin aku
  • Liidesed: 2,4 GHz kaugjuhtimine; Bluetooth; USB
  • PC tarkvara sobivus: Windows XP SP3; Windows 7; Windows 8 (32 or 64 bit)
  • Mobiilse abirakenduse nõuded: iOS 6.1 või uuem; sobib iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPod touch 5, iPad 3, iPad 4, iPad mini või uuemad seadmed

Toote koodid

EAN
6958265122576
190021005785

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge