Falcon Eyes taustakangas BCP-01 2x3m, valge

Ostukorvis rakendub
VEEL 20% allahindlust
(min. 10€ ostul)
37,99 €

Järelmaksuga ostes alates 1,14 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Falcon Eyes kangast taustad on valmistatud vastupidavast puuvillast ja neil on ääris. See teeb kangastausta riputamise ja taustasüsteemiga kasutamise lihtsaks. Samuti on võimalik kangast kasutada kardina loomiseks. Palun pane tähele: arvutimonitori

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Falcon Eyes kangast taustad on valmistatud vastupidavast puuvillast ja neil on ääris. See teeb kangastausta riputamise ja taustasüsteemiga kasutamise lihtsaks. Samuti on võimalik kangast kasutada kardina loomiseks. Palun pane tähele: arvutimonitori ekraanide erinevuste tõttu võivad tausta värvid maailmas veidi erineda näidatud pildist. Palun pane samuti tähele: mustriga kangastaustad on käsitsi valmistatud ja seetõttu unikaalsed. Iga taust võib mustrilt ja värvilt veidi erineda teistest. Falcon Eyes taustakangas BCP-01 2x3 m valge

Toote koodid

EAN
8718127052933

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge