Apple iPad Pro 9.7" 32GB WiFi, space grey

Põhiinfo

  • 9,7" 2048×1536 Retina ekraan
  • 12-megapiksline iSight kaamera
  • Aku vastupidavus kuni 10 tundi
  • 2,16 GHz kahetuumaline A9X protsessor
  • iOS 9.3 operatsioonisüsteemiga

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

iPad Pro on midagi enamat kui iPadi uus põlvkond. See on kompromissitu visioon kaasaegsest personaalarvutist. Selle erakordne võimsus ületab pea kõiki teisi kaasaskantavaid arvuteid. See muudab ka kõige keerulisemad tööd sama loomulikuks kui lihtsalt puudutamine, libistamine või pliiatsiga kirjutamine. Pole vahet, kas valid 12,9-tollise või uue 9,7-tollise mudeli, iPad Pro on võimekam, mitmekesisem ja kaasaskantavam kui miski eelnev. Ühesõnaga, see on super.

"Päris sülearvutit üks Apple iPad Pro 9,7″ ei asenda. Nendele, kes otsivad kõige paremat 10″ ekraaniga tahvelarvutit, võiks Apple uusim Pro aga olla esimene valik küll." 
Vaata iPad Pro tahvelarvuti "karbist välja" fotoseeriat Photopointi ajaveebis


9,7-tolline iPad Pro
Uskumatult mugav kaasas kanda ning seninägematu kombinatsioon mitmekülgsusest ja jõudlusest.

Pilkupüüdev progress
iPadi kasutuse võtmeks on selle ekraan. See, kuidas Multi-Touch funktsioon aitab sisuga suhelda ja iga üksikasja vaadata. Niisiis lõime selleks oma kõige erksama Retina-ekraani. iPad Pro uus 9,7-tolline ekraan on eredaim ja kõige vähem peegelduv maailmas.

Hollywoodi tasemel värvistandard
9,7-tolline iPad Pro ekraan kasutab sama värviruumi, mis digitaalne filmitööstus. Laiem värvigamma annab iPad Pro'le eelmiste iPadi mudelitega võrreldes kuni 25 protsenti suurema värviküllastuse. Seega on värvid erksamad, tõetruumad ja kaasahaaravamad.

Näe kõike parimas valguses, olenemata valgustusest
Inimestele meeldib iPadi igal pool kasutada. Sellepärast ongi uuel 9,7-tollisel iPad Pro'l True Tone ekraan. See kasutab arenenud neljakanalilist ümbritseva valguse andurit, mis kohandab automaatselt ekraani värvi ja intensiivsuse vastavaks keskkonna valgusega. See tähendab, et lugemine on loomulikum ja mugavam – peaaegu nagu paberilehelt.

Hiilgav heli igast asendist
iPad Pro loob oma igas nurgas asuvate kõrgekvaliteediliste kõlaritega rikka, ulatusliku ja detailse helipildi. Kuidas iganes sa seda ka ei hoia, kõrge sagedusega helid suunatakse automaatselt ülemistesse kõlaritesse. Pole vahet, kas mängid mängu või vaatad filmi - oled sellesse kõrvuni sukeldunud.

Kiirus, mis jätab sülearvuti selja taha
64-bitine A9X-kiip annab iPad Pro'le võimsuse tegeleda hõlpsalt ülesannetega, mida varem suutsid vaid tööjaamad ja lauaarvutid. Rääkimata ülesannetest, mille tegemist sa pole arvutis kunagi kaalunudki. Vaatamata barjääre ületavale jõudlusele võimaldab A9X-kiibi tõhus arhitektuur kuni 10-tunnist aku kasutusaega.

Kiirem töö
iPad Air 2-st kuni 1,8 korda kiirema CPU jõudlusega A9X-kiip tagab uskumatu reageerimisvõime. Isegi keerulised toimingud nagu 4K-video töötlemine toimuvad viivitamatult ja võrreldamatult sujuvalt.

Mängu ilu
iPad Pro pakub iPad Air 2-ga võrreldes kuni kahekordset graafikajõudlust. See tähendab, et uskumatult detailsed pildid, sujuvad animatsioonid ja efektid on nii tõetruud, et su lemmikrakendused ja mängud lummavad sind täielikult.

Suunamuutja
Metal-tehnoloogia optimeerib CPU ja graafika ennenägematul viisil. Seega saavad arendajad luua veel kaasahaaravamaid konsooli-stiilis mänge ja välkkiireid rakendusi.

Klaviatuuride viimane sõna
Igat tüüpi iPad Pro jaoks on olemas sobiv Smart Keyboard klaviatuur. Uute tehnoloogiate ja materjalide kombinatsioonist sündis kaasaskantav klaviatuur, mis on uskumatult õhuke ja mille saab muuta ka iPadi õhkkergeks, samas vastupidavaks kaaneks. Ja tänu Smart Connector liidesele pole enam mingeid juhtmeid ega pistikuid. Lihtsalt ühenda klaviatuur ja hakka kirjutama.

Täiesti tuttav. Üleni uuenduslik.
Apple Pencil on uskumatult kiire reaktsiooniga alates hetkest, mil selle kätte võtad. See on nii kallutus- kui ka survetundlik, mis võimaldab sul luua hulgaliselt kunstilisi efekte. Pikslipealt täpne Apple Pencil avab uued loomingulised võimalused.

Jäädvusta iga detail ülidetailselt
iPad Pro'l on märkimisväärsed kaamerad nii esi- kui tagaküljel.iPad Pro 9.7" on varustatud 12-megapikslise iSight-kaameraga, millega saab jäädvustada 4K-videoid, 240 kaadrit sekundis aegluubis videoid ja Live Photos funktsiooniga fotosid. See on ka esimene iPad uue True Tone välguga, mis muudab nahatoonid suurepäraseks iga valguse korral.

Fookus on terav ka iPad Pro teisel küljel. Esiküljel oleva FaceTime HD-kaamera uusim andur muudab videokõned elutruumaks. 5-megapiksline FaceTime HD-kaameraga on kaasas ka True Tone'iga Retina Flash välk oivaliste autoportreede tegemiseks.

Uskumatu võimsus, mida on uskumatult lihtne käsitseda
Kuigi iPad Pro saab hakkama ülesannetega, mida seni on suutnud vaid suuremad arvutid, on ta võrreldamatult kergem. Suurepärase võimsusega 9,7-tolline iPad Pro kaalub vähem kui pool kilo. Tänu alumiiniumist Unibody-korpusele tunduvad mõlemad mudelid käes julgustavalt tugevad.

Salasõna oled sina
iPad Pro muudab Touch ID tehnoloogia abil sinu sõrmejälje parooliks, mida pole võimalik ära unustada. Seadme avamiseks piisab vaid puutest. Selle abil saad teha turvalisi oste iTunesis, iBooksis ja App Store’is.

Iga puudutus on elamus
iOS 9 on maailma kõige arenenum, intuitiivsem ja turvalisem mobiilne opsüsteem. See on välja töötatud selleks, et aidata sul ära kasutada seadme kõiki võimalusi – alates võimsast multitaskingust kuni funktsioonini Night Shift.

Suurepärased võimalused iPad Pro võimeid laiendada
Spetsiaalselt iPad Pro suuruse, võimaluste ja võimsuse jaoks disainitud tarvikute abil saad olla veelgi loomingulisem ja produktiivsem. Uuri ümbriste, klaviatuuride ja muu valikut.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Tarkvara

Platvorm
iOS
Operatsioonisüsteem
iOS 9.3
Rakenduste pood
AppStore

Ekraan

Ekraani diagonaal
9,7"
Ekraani tüüp
IPS LCD
Retina HD ekraan
Ekraani lahutusvõime
2048 × 1536
Punktitihedus
264 ppi
Ekraani pind
Läikiv
Ekraani kaitse
Kriimustuskindel klaas
Õli hülgav vääristus
Puutetundlik
Jah
Mahutundlik puuteekraan
10 sõrme samaaegne registreerimine

Protsessor

Kiibistik
Apple A9X
Protsessori mudel
Twister
Taktsagedus
2160 MHz
Tuumade arv
2

Graafika

Graafikakaart
PowerVR 7. seeria
Tuumade arv
12

Operatiivmälu

Operatiivmälu maht
2 GB
Mälu tüüp
LPDDR3

Sisemälu

Sisemälu
32 GB
Mälukaardipesa
Puudub

Andmeside

Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Mobiilne internet
Ei
2G
Ei
3G
Ei
4G
Ei
Telefoni funktsioon
Ei
Bluetooth
Bluetooth 4.2
Bluetooth protokollid
A2DP
EDR
LE

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Valgussensor
Jah
Lähedussensor
Jah
GPS
Ei
Kompass
Jah
NFC
Jah
FM raadio
Ei
Muu
Baromeeter
Sõrmejälje lugeja

Ühendused

USB
Apple Lightning
Heli
3,5 mm kombineeritud heli sisend/väljund
SIM kaardi pesa
Ei

Kaamera

Tagakaamera
12-megapiksline
Video lahutusvõime
[4K UHD] 3840 × 2160 60p/50p
[FullHD] 1920 × 1080 60p
[FullHD] 1920 × 1080 120p
[HD] 1280 × 720 240p
Lisad
Välk
Muud funktsioonid
Aegluubis video
Asukoha salvestamine
HDR
Teravustamispunkti valik
Näotuvastus
Eesmine kaamera
5-megapiksline

Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-ioon aku
Aku mahutavus
27,9 Wh
Aku vastupidavus
10 tundi aktiivset kasutust
Laadimine
Lightning pesa kaudu

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
169,5
Kõrgus (mm)
240
Sügavus (mm)
6,1
Kaal (g)
437

Muu

Värvus

Hall
Korpuse materjal
Alumiinium
Töötemperatuur
0 – 35 °C
Komplekti sisu
Tahvelarvuti
Lightning - USB kaabel
USB-laadija

Toote koodid

EAN
888462760867
0888462760850
888462760850
Tootja kood
MLMN2HC/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge