Apple iPhone 11 Pro 64GB, gold

Põhiinfo

  • iOS 13 operatsioonisüsteem
  • 5,8" Super Retina XDR ekraan
  • 12 MP kolmikkaamera
  • 64 GB sisemälu
  • IP68 ilmastikukindlus

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Ja siis tuli Pro
Uuenduslik kolme kaamera süsteem – tuhat uut võimalust, endiselt ülimalt lihtne. Erakordne hüpe aku kestvuses. Ja uskumatult võimas kiip, mis tänu masinõppele viib nutitelefoni võimekuse täiesti uuele tasemele. See on esimene iPhone, mis on nii võimas, et seda võib nimetada Pro’ks.

Laiendatud vaateväli
iPhone 11 Pro kaameral on uskumatu neljakordne optiline suum - alates telefotoobjektiivi lähikaadrist ülilainurkobjektiivi avarate piltideni.

Elegantne ja kaasahaarav liides
Tänu laiemale vaateväljale näed, mis toimub ka väljaspool kaadrit. Jäädvustamiseks piisab puudutusest. Sinu ja jäädvustatava objekti vahel pole muud kui meie uus Pro kaamera. Nii tundub, nagu oleksid ise osa stseenist.

Filmi. Pööra. Suurenda. Kadreeri. Lõika. Valgusta. Täiusta. Naudi.
iPhone 11 Pro’ga saad jäädvustada videod, mis on kaunilt elutruud, senisest detailsemad ja sujuvama liikumisega. Erakordne töötlusjõud võimaldab 4K-video salvestamist laiema dünaamilise vahemikuga ja kinoliku videostabiliseerimisega isegi kiirusega 60 kaadrit sekundis. Saad suuremad loomingulised võimalused tänu neli korda laiemale kaadrile ning uutele võimsatele töötlusvahenditele.

Tipptehnoloogia särab hämaras
Uus öörežiim kasutab nutikat tarkvara ja kiipi A13 Bionic, et saaksid fotosid jäädvustada ka vähese valguse korral. iPhone pole hämarates restoranides, kuupaistel randadel ja mujal hämaras veel kunagi nii häid pilte teinud. Ja see kõik toimib automaatselt. Saad katsetada ka manuaalsete seadetega, et suurendada detailsust ja vähendada müra.

Mitmekülgsed portreed
Kolm koos töötavat kaamerat aitavad portreefotodele mahutada senisest rohkem. iOS 13 mustvalge efekt High‑Key Light Mono teeb stuudiokvaliteediga mustvalged fotod. Portreevalgustuse funktsiooniga saab reguleerida pildistatava objekti valgustugevust just nagu stuudios, et muuta see kaunimaks.

Ja sa arvasid, et su pildid ei saa enam paremaks minna
Uue põlvkonna Smart HDR kasutab täiustatud algoritme, et piltidel detaile ja varje rohkem esile tõsta. Nüüd aitab masinõpe tuvastada piltidel näod ning neid valgustada. See tähendab, et iPhone 11 Pro viimistleb automaatselt nii objekti kui ka tausta detaile. Isegi mõned DSLR-kaamerad ei saa sellega hakkama.

Slofie on uus selfie
Uue 12-megapikslise TrueDepth-kaameraga saad teha ülilõbusaid aegluubis selfivideoid kiirusega 120 kaadrit sekundis, või jäädvustada 4K-video kiirusega 60 kaadrit sekundis. Kui pöörad iPhone’i fotode tegemise ajal, suurendab nüüd kaamera vaadet automaatselt, et saaksid kogu rahva pildile. Jah, isegi selfid võivad olla Pro’d.

Super Retina XDR. Terav kontrast kõigist teistest
Super Retina XDR-ekraanil on mitte ainult üks, vaid kaks täiesti uut heledustaset ning täpne teadmine, kunas neid kasutada. Ekraani heledus on päikese käes kuni 800 nitti, mis sobib fotode jäädvustamiseks ja valimiseks liikvel olles, ning kuni 1200 nitti, kui vaatad eriti laia dünaamilise vahemikuga sisu. Tundub, nagu oleks su iPhone'is Pro Display XDR.

Nii uuenduslik kiip, et me isegi proovime järele jõuda
Spetsiaalne masinõppel põhinev sisseehitatud A13 Bionic pakub võimalusi, mida teistest nutitelefonidest lihtsalt ei leia. Kui aus olla, siis on see nii võimas ja nutikas, et on teistest valgusaastate võrra ees. See annab sulle päris korraliku edumaa.

Kas saab veel täpsem olla? Jah
Uus Apple’i loodud kiip U1 kasutab ruumiteadlikkuse tehnoloogiat Ultra Wideband, mis võimaldab iPhone 11 Pro’l tuvastada oma täpne asukoht teiste läheduses asuvate U1-ga Apple’i seadmete suhtes.4 See oleks nagu iPhone’i lisameel, mis pakub uusi uskumatuid võimalusi.
Tänu U1-le ja iOS 13-le võid oma iPhone’i suunata kellegi teise seadme poole ning AirDrop annab sellele seadmele prioriteedi, et saaksid kiiremini faile jagada.4 Ja see on alles algus.

Face ID on nüüd kuni 30% kiirem
Toimib kaugemalt. Ja enamate nurkade alt. Ja see on endiselt kõige turvalisem nutitelefonides kasutatav näotuvastuviis.

Privaatsus on sisse ehitatud
Kõik iPhone’i juures on loodud kaitsma sinu privaatsust. Face ID andmed ei pääse iPhone'ist väljapoole ning neid ei varundata kunagi iCloudi ega kusagile mujale. Maps ütleb sulle, kuhu lähed, kuid ei ütle kellelegi, kus sa oled. Iga iMessage, mille saadad, on otsast lõpuni krüptitud. Ja nii edasi.

Elastic nutitelefonid

Ühendused
Bluetooth
WiFi
Mobiilne internet
NFC

Tarkvara

Platvorm
iOS
Operatsioonisüsteem
iOS 13
Rakenduste pood
AppStore

Ekraan

Ekraani diagonaal
5,8"
Ekraani tüüp
Super AMOLED
Ekraani lahutusvõime
2436 × 1125
Punktitihedus
458 ppi
Ekraani kaitse
Kriimustuskindel klaas
Õli hülgav vääristus
Puutetundlik
Mahutundlik puuteekraan

Protsessor

Kiibistik
Apple A13 Bionic
Tuumade arv
6

Graafika

Tuumade arv
4

Operatiivmälu

Operatiivmälu maht
4 GB

Sisemälu

Sisemälu
64 GB
Mälukaardipesa
Puudub

Andmeside

Juhtmevaba võrk
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax dual-band
Muud funktsioonid
Hotspot
Mobiilne internet
4G LTE
Bluetooth
Bluetooth 5.0
Bluetooth protokollid
A2DP
LE

Sensorid

Kiirendusmõõtja
Jah
Asendisensor
Jah
Valgussensor
Jah
Lähedussensor
Jah
Sõrmejäljelugeja
Puudub
GPS
Jah
A-GPS
GLONASS
Galileo
QZSS
Kompass
Jah
NFC
Jah
FM raadio
Ei
Muu
FaceID näotuvastus
Baromeeter

Ühendused

USB
Apple Lightning
Heli
Apple Lightning
SIM kaardi pesa
nanoSIM
eSIM

Kaamera

Tagakaamera
12-megapiksline
Kolmikkaamera
Video lahutusvõime
[4K UHD] 3840 × 2160 60p
[4K UHD] 3840 × 2160 30p
[4K UHD] 3840 × 2160 24p
[FullHD] 1920 × 1080 240p
[FullHD] 1920 × 1080 120p
[FullHD] 1920 × 1080 60p
[FullHD] 1920 × 1080 30p
Lisad
Välk
Muud funktsioonid
Aegluubis video
Asukoha salvestamine
HDR
Kahekordne optiline suurendus
Näotuvastus
Optiline pildi­stabilisaator
Panoraam
Teravustamispunkti valik
Time-lapse video
Eesmine kaamera
12-megapiksline

Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-ioon aku
Aku mahutavus
3046 mAh
Aku vastupidavus
65 tundi
Laadimine
Lightning pesa kaudu
Juhtmevaba laadimine
Jah

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
71,4
Kõrgus (mm)
144
Sügavus (mm)
8,1
Kaal (g)
188

Muu

Värvus
Kuldne
Korpuse materjal
Roostevaba teras
Klaas
Ilmastikukindlus
Ilmastiku- ja tolmukindel
IP68
Töötemperatuur
0 – 35 °C
Komplekti sisu
Nutitelefon
Apple EarPods
Lightning - USB kaabel
Vooluadapter

Toote koodid

EAN
190199389205
Tootja kood
MWC52ET/A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge