Philips televiisor 65" UltraHD LED LCD 65PUS7502/12

Põhiinfo

Funktsioonide poolest suur. Disaini poolest minimalistlik. Philipsi 7500 seeria teler edastab muljetavaldavat 4K Ultra HD pildikvaliteeti ning meelelahutuskogemuse täiustamiseks on sellel suurepärane Ambilight ja bassikõlariga sisseehitatud ribakõlar.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Kolmekülgne Ambilight
Te olete loonud kodu, mis on enamat kui vaid maja, miks siis mitte valida ka sobiv teler. Philipsi unikaalne Ambilight tehnoloogia muudab teie ekraani palju laiemaks — ja teie vaatamiskogemuse kaasahaaravamaks — heites kahelt teleri küljelt ulatuslikku valguskuma ümbritsevale seinale. Värvid, erksus ja põnevus kanduvad ekraanilt üle ka teie elutuppa, pakkudes teile erakordset vaatamiselamust.

Hõbedakarva tume kroomitud alus

Meie lihtne, kuid ilus kergest alumiiniumist hõbedakarva tume alus on tugev, jõuline ja vastupidav. Lisaks on sellel kvaliteetne kroomviimistlus, mistõttu saate nautida suurepärast stiili, mis sobib täiuslikult mis tahes keskkonda.

Ehtsad materjalid

Kodu väljendab teie stiili. Seetõttu valisime kujundusse vaevu hoomatavad õrnad värvid ja viimistlusmaterjalid, mis on kombineeritud ehedate kvaliteetmaterjalidega. Tänu sellele sulanduvad meie telerid hästi teie interjööri.

Pildimootor P5 Perfect

Uus pildikvaliteedi mootor Philips P5 optimeerib tipptasemel algoritmi abil digitaalselt kõike, mida näete. Tänu P5 mootori oluliselt suuremale töötlusvõimele saavutatakse üldiselt 50% parem pildikvaliteet. Nüüd saate nautida sügavamaid musti ja erksamaid valgeid toone, kõige ilmekamaid ja säravamaid värve ning loomulikke elutruid nahatoone. Ja meie liikuvaid üliteravaid pilte suurepäraste detailide ja sügavusega nii spordiülekannete, filmide kui ka teiste žanrite puhul – seda iga kord ja mis tahes allikat kasutades.

High Dynamic Range Premium

Suure dünaamilise ulatuse tehnoloogia High Dynamic Range Premium (HDR) kujutab endast uut videostandardit. See näitab kontrastsuse ja värvi valdkonnas tehtud edusamme, viies koduse meelelahutuse uuele tasemele. Nautige tunnetuslikku kogemust, kus on tabatud pildi originaalne rikkalikkus ja elavus, kuid peegeldatud siiski täpselt seda, mida režissöör plaanis. Lõpptulemuseks on erakordse heleduse esiletõstud, rikkalikum kontrastsus, laiem värvivalik ja täpsemad detailid kui kunagi varem.

Premium color

Philips Premium Color võimendab niigi laia värvigammaga teleripaneeli sooritust 85% võrra, lisades nelja triljoni värvi töötlemise funktsiooni. Nii võrratu värvide eraldusvõime ja säravad värvid panevad teid unustama, et vaatate ekraani.

Quad Core + Android

Philipsi Quad Core protsessor ühineb Androidi jõuga, et pakkuda põnevat mänguelamust. Androidi abil saate oma teleris navigeerida, käivitada rakendusi ja esitada videoid ülikiirelt, loogiliselt ja lahedalt.

TV sisu

Google Play Store'i ja Philipsi rakenduste galerii abil saate teha enamat kui traditsiooniline teleri programmeerimine – teie ees avanevad tohutud filmide, teleprogrammide, muusika, rakenduste ja mängude veebikogud. 16 GB suurune laiendatav mälumaht tähendab seda, et lemmiksisu ja rohkemate rakenduste salvestamiseks on küllaldaselt ruumi.

Nähtav heliesitus

Läbimõeldud heli õhukeses kestas. Nautige saledasse ribakõlarisse paigutatud mikroelementide rea uskumatuid kõrgeid ja elutruid kesksagedusi. Kui kuulete iga sosinat, sammu ja põrandakriginat, võite vaid ette kujutada, kui selgelt kõlab iga mürtsatus, kõmakas ja plahvatus. Ja kui juttu tuleb bassihelidest, tagavad strateegiliselt paigutatud tagumised kõlarid kompromissitult sügavad ja rikkalikud toonid. See teler kõlab sama hästi, kui välja näeb.

DTS HD Premium Sound

Suurepärased telerikõlarid vajavad võimsat mootorit, mis aitaks säilitada algse heli puhtuse. DTS HD Premium Sound on loodud selleks, et pakkuda kogemust, mida tarbijad on hakanud kvaliteetse helitöötluse puhul ootama – kaasahaarav ruumiline heli sügava ja rikkaliku bassiga ning kristallselge kõla, mida edastatakse maksimaalsel helitasemel ilma igasuguse heli kõikumise, kärpimiste või moonutusteta.


Ekraani diagonaal 65" / 165 cm
Ekraani tehnoloogia LED LCD
Ekraani resolutsioon 3840х2160 4K UHD
Nõgus ekraan Ei
Ekraani taustvalgustus äärtest
Ekraani pind Läikiv
Ekraanisuhe 16:9
CI (Common Interface) CI+
Analoog tuuner Jah
Smart TV Jah
Veebibrauser Jah
HbbTV Jah
Koduvõrk (DLNA) Jah
USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
Ekraani peegeldamine Jah
Ekraani peegeldamise formaat Google Cast
Seadmete ühilduvussüsteem EasyLink
Taimer Jah
Kell Jah
Zoom funktsioon Jah
Teletekst Jah
Televiisori taustvalgustus Ambilight 3
Pildiparanduse süsteemid Pildimootor P5 Perfect, Perfect Natural Motion, Micro Dimming Pro, Ülikõrge lahutusvõime
NTSC Jah
PAL Jah
SECAM Jah
Helisüsteemid Triple ring technology, Sound Enhancement, Clear Sound, Smart Sound, DTS-HD Premium Sound
HDMI 4 tk
Komponent Jah
Kõrvaklappide väljund Jah
LAN (võrguliides, RJ45) Jah
Optiline väljund Jah
WiFi Jah
VESA kinnituse suurus 400 x 200
Tootja Philips
Eriomadused Built in Ambilight+hue, Ambilight Music, Game Mode, Wall colour adaptive, Lounge mode
Energiaklass A+
Värvus must
Operatsioonisüsteem Android 6.0
Toitelüliti Ei

Ekraan

Ekraani diagonaal
65"
165 cm
Ekraani lahutusvõime
3840 × 2160
Küljesuhe
16 : 9

Tarkvara

SmartTV
Jah
Operatsioonisüsteem
Android 6.0 Marshmallow
SmartTV rakendused
Veebilehitseja

Tüüner

Teleteksti funktsioon
Jah

Mugavusfunktsioonid

Unetaimer
Jah

Liidesed

Komponentvideo
Jah
RJ45
Jah

Muu

Värvus
Must
VESA
400 × 200

Toote koodid

EAN
8718863011584
Tootja kood
65PUS7502/12

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge