55'' Ultra HD LED LCD-teler Philips

Põhiinfo

Naudi 4K UHD pildikvaliteeti Smart TV-s, mida on üllatavalt lihtne kasutada. Pixel Precise Ultra HD tagab terava pildi tõgeteta esitamise. SAPHI võimaldab lemmiksisule juurde pääseda: Netflixiga veedetud õhtu on vaid nupuvajutuse kaugusel.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

HDR Plus. Täiustatud kontrast, värvid ja teravus.
HDR Plus. Täiustatud kontrast, värvid ja teravus. High Dynamic Range Plus (HDR – suur dünaamiline ulatus) tehnoloogia kujutab endast uut videostandardit. See näitab kontrastsuse ja värvi alal tehtud edusamme koduse meelelahutuse viimisel uuele tasemele. Nautige elamust, mille lõpptulemuseks on säravamad heledad toonid, parem kontrastsus, laiem värvivalik ja täpsemad detailid kui kunagi varem.

Õhuke, kuid tugev konstruktsioon.
Meie uus õhuke alus töötati välja selleks, et vabastada teleri all tavapärase alusega võrreldes rohkem ruumi, tagades teile kaasahaarava vaatamiskogemuse. Sellel teleril on uuenduslik ja kindel alus.

4K Ultra HD.
Tänu teravatele piltidele tunnete end olevat otsekui tegevuse keskel.
Tavalise Full HD teleri eraldusvõimest neli korda suurema eraldusvõimega Ultra HD esitab ekraanil üle 8 miljoni piksli ja kasutab meie unikaalset Ultra Resolution Upscalingu tehnoloogiat. Nautige originaalsisust olenemata täiustatud kvaliteediga pilte ning ülima sügavuse, kontrastsuse, loomuliku liikumise ja tõetruude detailidega teravaid kaadreid.

Pixel Precise Ultra HD.
Ülimalt teravad ja sujuvad pildid.4K Ultra HD-teleri ilu peitub iga detaili nautimises. Philips Pixel Precise Ultra HD mootor viib ka kehva kvaliteediga signaali ekraanil hämmastavale UHD lahutusvõimele. Nautige sujuvat, teravat liikuvat pilti ja erakordset kontrastsust. Avastage sügavamad mustad, valgemad valged, erksad värvid ja loomulikud nahatoonid – alati ja igast allikast.

Micro Dimming Pro.
Nutikas kontrast dünaamilistele kaadritele.Micro Dimming Pro optimeerib teie teleri kontrastsust, olenevalt ruumi valgusoludest. Koos spetsiaalse tarkvaraga, mis analüüsib pilti 6400 erinevas piirkonnas, saate nautida võrratut kontrastust ja pildikvaliteeti ning tõeliselt elutruud visuaalset kogemust nii päeval kui ka öösel.

SAPHI. Teleri nutikas kasutusvõimalus.
SAPHI on kiire ja intuitiivne operatsioonisüsteem, mis võimaldab Philipsi Smart TV kasutamisest puhast rõõmu tunda. Nautige suurepärast pildikvaliteeti ja ühe nupuvajutusega ligipääsetavat lihtsa kujundusega menüüd. Nii saate telerit lihtsasti juhtida ning kiiresti Philipsi Smart TV populaarseid rakendusi (sh YouTube, Netflix jne) avada.

Philipsi rakenduste galerii.
Avage Youtube, Netflix jms.Philipsi rakenduste galerii on mitmekülgne kogum veebirakendustest, millele pääsete juurde kohe, kui teie Smart TV on internetiga ühendatud. Nii lihtne see ongi! Lihtsalt lülitage oma teler sisse, looge internetiühendus ja nautige kogu meelelahutusmaailma veebis.

Võimas bass ja kristallselge dialoog.
DTS HD optimeerib helitöötlust tänu originaalse helisisu säilitamisele, et saaksite kuulara kõlaritest paremat heli ja kristallselgeid dialooge.


Tootja Philips
Ekraani resolutsioon 3840х2160 4K UHD
Operatsioonisüsteem Saphi
HDMI 3 tk
Ekraani tehnoloogia LED LCD
Ekraanisuhe 16:9
Pildiparanduse süsteemid Micro Dimming, Pixel Precise Ultra HD, Ülikõrge lahutusvõime, 900 PPI
Helisüsteemid Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Smart Sound
Zoom funktsioon Jah
Teletekst Jah
Kell Jah
Värvus tumehõbe
CI (Common Interface) CI+
LAN (võrguliides, RJ45) Jah
WiFi Jah
Ekraani diagonaal 55" / 140 cm
PAL Jah
SECAM Jah
NTSC Jah
Taimer Jah
Seadmete ühilduvussüsteem EasyLink
USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
VESA kinnituse suurus 200 x 200
Veebibrauser Jah
Kõrvaklappide väljund Jah
Smart TV Jah
Energiaklass A+
HbbTV Jah
Netflix Jah
HDR Jah
Ekraani peegeldamise formaat Miracast

Ekraan

Ekraani diagonaal
55"
140 cm
Ekraani lahutusvõime
3840 × 2160
Küljesuhe
16 : 9

Tarkvara

SmartTV
Jah
SmartTV rakendused
Veebilehitseja
Netflix

Tüüner

Teleteksti funktsioon
Jah

Mugavusfunktsioonid

Unetaimer
Jah
Pildiparandus
HDR Effect

Liidesed

RJ45
Jah

Muu

VESA
200 × 200

Toote koodid

EAN
8718863015926
Tootja kood
55PUS6523/12

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge