24'' Full HD LED LCD-teler Philips

Põhiinfo

Philipsi 5200-seeria - kompaktne kuid suurejooneline. Integreeritud kõik-ühes helisüsteem pakub juhtmevaba ühendust ja võimekat heliesitust, andes teile enamgi kui te oskate väikeselt telerilt oodata.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Digital Crystal Clear: täpsus, mida tahate teistega jagada
Loomulike piltide jaoks igast allikast lõi Philips funktsiooni Digital Crystal Clear. Ükskõik, kas te vaatate oma lemmiksarju, filme, uudiseid või korraldate lihtsalt sõpradega filmiõhtu — te naudite seda kõike optimaalse kontrastsuse, värvide ja teravusega.

Full HD LED-teler – säravad LED-kujutised võimsa kontrastsusega
Pildikvaliteet on oluline. Tavalised HDTV-d on küll kvaliteetsed, kuid te ootate enamat. Kujutage ette erksaid detaile koos kõrge heleduse, uskumatu kontrastsuse ja realistlike värvidega, mis loovad elutruu pildi.

Pildikuvamisomaduste indeks kirjeldab iga vaatamiselementi
Pildikuvamisomaduste indeks kombineerib Philipsi ekraanitehnoloogia ja täiustatud pilditöötlusmootorid, et täiustada tajutavaid elemente nagu teravus, liikumine, kontrastsus ja värvid. Sõltumata allikast saate alati nautida üliteravat pilti, millel on hämmastav detailsus ja sügavus, sügavaimad mustad ja säravaimad valged toonid, samuti elavad ja ülisäravad värvid ja loomulikud ning elutruud nahatoonid.

Kaks HDMI-sisendit ja Easylink sisseehitatud ühenduste tarbeks
Kaablipundarde tekkimist väldite tänu ühele HDMI-kaablile pildi- ja helisignaalide edastamisel oma seadmetest telerisse. HDMI kasutab tihendamata signaale, kindlustades parima kvaliteedi jõudmise allikast ekraanile. Tänu Philipsi Easylinki funktsioonile saate ühtainust kaugjuhtimispulti kasutades juhtida suuremat osa teleri, DVD-mängija, Blu-Ray-mängija, digiboksi või kodukinosüsteemi funktsioonidest.

USB multimeedia sisu taasesituseks
Jagage naudingut. Ühendage oma USB-mälupulk, digikaamera, MP3-mängija või muu multimeedia seade teleri USB-porti ning nautige fotosid, videoid ja muusikat lihtsalt kasutatava ekraanile kuvatava sisubrauseri abil.

Kõik-ühes helisüsteem
Järgmine tähendusrikas uuendus väiksematele teleritele on siin! Philipsi kõik-ühes helisüsteem on võimekas sisseehitatud kõlar, mis muudab elutruuks filmid, viib mängukogemuse uuele tasemele ja esitab suurepäraselt teie lemmikmuusikat. Juhtmevaba Bluetooth ühendus laseb teil ilma vaevata esitada mida ja millal iganes soovite. Vapustav disain sobib ideaalselt iga ruumiga. Väiksemad telerid pole ealeski nii hästi kõlanud! Kuulake iga detaili imelise selguse ja võimsa bassiga.

Modernne valge disain
Philips teab, et lisaks mitmete võimalustega telerile vajate te ka silmailu. Omavahel liidetud elegantne valge raam ja harjatud metalne viimistlus loovad modernse väljanägemise, mis kaunistab teie eluruume.

Sobib kõikjale
Stiilne, kompaktne ning kerge. 24'' teler annab teile võimaluse jälgida lemmiksaateid köögis, hoiab teid uudistega kursis garaažis ja sobib ka olulise spordivõistluse jälgimiseks grillpeole.


Ekraani diagonaal 24" / 61 cm
Ekraani tehnoloogia LED LCD
Ekraani resolutsioon 1920x1080 Full HD
Nõgus ekraan Ei
Ekraanisuhe 16:9
CI (Common Interface) CI+
Analoog tuuner Jah
Smart TV Ei
Veebibrauser Ei
Netflix Ei
Koduvõrk (DLNA) Ei
USB mälupulgale või välisele kõvakettale salvestamise võimalus Jah
Seadmete ühilduvussüsteem EasyLink
Taimer Jah
Kell Jah
Zoom funktsioon Jah
Teletekst Jah
Pildiparanduse süsteemid Digital Crystal Clear
NTSC Jah
PAL Jah
SECAM Jah
Helisüsteemid Incredible Surround, Clear Sound, Smart Sound
DVI Jah
HDMI 2 tk
Kõrvaklappide väljund Jah
LAN (võrguliides, RJ45) Ei
Optiline väljund Jah
SCART 1 tk
VGA Jah
WiFi Ei
12 V autoadapter Ei
Tootja Philips
Energiaklass A

Tarkvara

SmartTV
Ei

Tüüner

Teleteksti funktsioon
Jah

Mugavusfunktsioonid

Unetaimer
Jah

Liidesed

VGA
Jah
SCART
1 × SCART

Toote koodid

EAN
8718863010228
Tootja kood
24PFS5231/12

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge