Hinsense televiisor 43" Ultra HD LED LCD H43N5300

Põhiinfo

Hisense’i 4K UHD eraldusvõimel on neli korda rohkem piksleid kui tavalisel 1080p HD eraldusvõimel. See kuvab jalustrabavalt elutruud, kaunilt loomuliku liikumise ja hämmastavate detailidega pilti, mis seab uue standardi pildi kvaliteedile ja selgusele.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

VIDAA
Smart TV liideste tulevik – ainulaadne Hisense. Nautige lühemaid laadimisaegasid, rohkem personaliseerimisvõimalusi ja tõeliselt intuitiivset disaini. Käivitumisele kulub vaid kolm ning rakenduste laadimisele kaks sekundit. See pole veel kõik – eemaldatud on tarbetu keerukus, seega on kõik, mida vajate, vaid kuni kolme kliki kaugusel.

USB 3.0

USB 3.0 funktsionaalsus pakub seda toetavatele USB-seadmetele suuremat ülekandekiirust. See tagab suuremate failide, nagu näiteks 4K UDH videote, laitmatu taasesituse.

Eriti õhuke disain

Selle toote disain on imeliselt õhuke, mistõttu sobib see kenasti teie majja või kontorisse.

Dbx-Tv

Dbx-tv Total Technology™ heliparandused edastavad teie teleri kõlaritest parimat võimalikku heli. Auhindadega pärjatud, patenteeritud tehnoloogia funktsioonide hulka kuulub Total Sonics™, mis toodab selgemat heli ja dünaamilist bassivõimendust, Total Volume™, mis tagab järjepideva ja tasakaalus helitugevuse ning Total Surround™, mis loob laiema helivälja.

HEVC

HECV (samuti tuntud kui H.265) on 4K video dekodeerimise tulevikustandard. See võimaldab teil üle veebi või läbi USB-ühenduse 4K sisu striimida, ilma et vajaksite muid seadmeid.

4K Upscaling

Viige olemasolev HD võimsa 4K ülesskaleerimismootori abil uuele tasemele. Nautige, et teie lemmikud spordiülekanded, telesaated ja filmid teisendatakse pingutusteta eriti selge, 4K Ultra HD sarnase kvaliteediga sisuks.

HDR Supreme

HDR Supreme on meie eesrindlik HDR tehnoloogia, mille abil täiustatakse pildi heledust ja värve märkimisväärselt. Kuni 1000 niti võrra parandatud heleduse abil toodab HDR tehnoloogia veel laiemat värvigammat. Lisaks sellele, et HDR Supreme täiustab dramaatiliselt pildi detailsust, viib ta uuele tasemele ka kontrastsuse ja värvitäpsuse, tuues teieni hämmastavalt elutruud värvid ja erakordse selguse.

Ultra HD Supreme

Hisense’i 4K UHD eraldusvõimel on neli korda rohkem piksleid kui tavalisel Full HD eraldusvõimel. See kuvab jalustrabavalt elutruud, kaunilt loomuliku liikumise ja hämmastavate detailidega pilti, mis seab uue standardi pildi kvaliteedile ja selgusele.


Ekraani diagonaal 43" / 109 cm
Ekraani tehnoloogia LED LCD
Ekraani resolutsioon 3840 x 2160
Nõgus ekraan Ei
Ekraanisuhe 16:9
CI (Common Interface) CI+
Analoog tuuner Jah
Veebibrauser Jah
Netflix Jah
Ekraani peegeldamine Jah
Ekraani peegeldamise formaat Anyview Cast
Lapselukk Jah
Teletekst Jah
HDR Jah
Pildiparanduse süsteemid HDR 10, HLG, HDR Plus, Ultra HD ülesskaleerimine, 3D digitaalne kammfilter
Helisüsteemid DBX Total Sonics, Total Surround, Total Volume, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, DBX
HDMI 3 tk
Komponent Jah
Komposiit Jah
Kõrvaklappide väljund Jah
LAN (võrguliides, RJ45) Jah
Optiline väljund Jah
WiFi Jah
VESA kinnituse suurus 200 x 200
Tootja Hisense
Energiaklass A
Värvus must
Toitelüliti Ei

Toote koodid

EAN
6942147433935
Tootja kood
H43N5300

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge