Iconfit Beauty Collagen 300g apelsin

Põhiinfo

ICONFIT Beauty Collagen koosneb kõrgelt hinnatud puhtaimast kollageenist, hüaluroonhappest, vitamiin C ja E-st ning biotiinist – suurepärane kombinatsioon saavutamaks parimaid tulemusi nahale, küüntele ja juustele. See on Eestis toodetud kollageeniko

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

ICONFIT Beauty Collagen koosneb kõrgelt hinnatud puhtaimast kollageenist, hüaluroonhappest, vitamiin C ja E-st ning biotiinist – suurepärane kombinatsioon saavutamaks parimaid tulemusi nahale, küüntele ja juustele. See on Eestis toodetud kollageenikompleks, mis sisaldab parimaid koostisosi ilusa välimuse säilitamiseks. Saadaval 3-s erinevas nauditavas maitsevariandis.

  • Koostises looduslike protsessidega toodetud kollageen, vitamiin C, hüaluroonhape, biotiin ja vitamiin E
  • Valmistamine on imelihtne – sega 2 mõõdulusika kogus klaasis vaid veega ja naudi! Saadaval 3 erinevat maitset
  • Stimuleerib juuste kasvu, tugevdab küüsi, niisutab ja uuendab nahka ning on vananemisvastase toimega.
  • Proovi ja sellest võib saada Sinu lemmik ilutoode.

Uuringud on tõestanud, et kollageeni tarbimine on kasulik naha elastsusele, vähendab kortsude teket ja niisutab nahka. Kollageen aitab hoida küüned tugevana ja soodustab juuste kasvu. Tarbides iga päev kollageeni kaitsed ka oma liigeseid, luid ja lihaseid vigastuste eest.

  • Kollageen on inimkeha kõige olulisem proteiin, moodustades inimeses leiduvast proteiinist 25-35%. Kui elutee algul keha suudab edukalt toota kehas kogu vajaliku kollageeni koguse, siis ~25. eluaastast see väheneb iga aasta keskmiselt 1,5% võrra. Tulenevalt sellest on soovitav kollageeni lisaks tarbida alates 25.-30. eluaastast igapäevaselt.Kuigi naha jaoks kasutatakse kollageeni ka mitmetes kreemides, siis kahjuks kollageen ei imendu sel viisil hästi ja jääb enamuses lihtsalt naha pinnale. Toiduga-joogiga tarbitav hüdrolüüsitud kollageen on aga kergesti ja kiiresti imenduv ja annab nahale maksimaalse tulemuse. Kui enamus kollageene toodetakse hapete ja kemikaalidega siis ICONFIT kollageen toodetakse unikaalse kemikaalivaba protsessiga ning puhtus on praktiliselt 100%.
  • Hüaluroonhappe peamine ülesanne on naha niiskustasakaalu säilitamine meie naha sügavamas kihis, parandab naha elastsust ning muudab selle siledamaks, aitab säilitada kollageeni tootmist kehas. Hüaluroonhape on ilusa naha jaoks väga vajalik – seda kasutatakse ka erinevates seerumites, kreemides ning ka süstides. Hüaluroonhape on aine, mida meie keha ise toodab, kuid kahjuks kahaneb vanusega happe kogus kehas, mis tähendab, et seda võiks tarvitada lisaks toidulisandina.
  • Vitamiin C tagab kollageeni veelgi parema imendumise, andes seeläbi parima tulemuse nahale, juustele ja küüntele. Vitamiin C aitab ennetada naha vananemise märke ning ühtlustab nahatooni. Seda nimetatakse tugevaks antioksüdandiks.
  • Vitamiin E onsamuti võimas antioksüdant ning ideaalne naha enneaegse vananemise kaitseks. E-vitamiin aitab säilitada naha elastsust ja niiskust.
  • Biotiin on vitamiin, mis tugevdab juukseid, nahka ning küüsi.

ICONFIT Ilu kollageen on igapäevaseks tarbimiseks mõeldud vitamiinide kompleks, mis sisaldab toitainete kombinatsiooni, et toita nahka, ennetada kortsude teket ning toetada terveid juukseid ja küüsi. Tervislik sära seestpoolt väljapoole!

Päevane kogus sisaldab: 1 portsjon %NRV*
Hüdrolüüsitud kollageen 9.7 g
Vitamiin C (L-askorbiinhape) 360 mg 450%
Hüaluroonhape 180 mg
Vitamiin E (D-α-tokoferüülatsetaat) 18 mg 150 %
Biotiin (D-biotiin) 2400 μg 4800%

* – protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele)

Koostisosad: hüdrolüüsitud kollageen, maitse- ja lõhnaained, sidrunhape, vitamiin C (L-askorbiinhape), naatriumhüaluronaat (hüaluroonhape), beeta-karoteen, magusaine sukraloos, vitamiin E (D-α-tokoferüülatsetaat), biotin (D-biotiin).

KASUTAMINE: 12 g pulbrit (2 mõõdulusikat, purgis kaasas) segada klaasis 200-300 ml veega. Tarbi 1x päevas. NB! Sobib ka rasedatele.

Toote koodid

Tootja kood
IF195748

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge