Rowerek biegowy drewniany dla 2 latka 2w1 Twist Plus - Samoa Black Edition

86,99 €

Месячная оплата начиная с 2,60 €

Открыть калькулятор рассрочки

Калькулятор рассрочки Photopoint

Пожалуйста добавьте товары в корзину и выберите "рассрочка" как метод оплаты

Главная информация

Kuidas tagada lapsele lihtne üleminek kolmerattaliselt jalgrattalt tasakaalurattale? Kolmerattalise jalgrattaga "Twist" 2 in 1 on see üsna lihtne! Alguses sõidab pisike kolme rattaga, mis tagavad stabiilsuse ja kaitsevad ümberkukkumise eest. Pärast k
Kuidas tagada lapsele lihtne üleminek kolmerattaliselt jalgrattalt tasakaalurattale?
Kolmerattalise jalgrattaga "Twist" 2 in 1 on see üsna lihtne! Alguses sõidab pisike kolme rattaga, mis tagavad stabiilsuse ja kaitsevad ümberkukkumise eest. Pärast kolmerattalisel sõitmise oskuse omandamist muudame sõiduki tasakaalurattaks ja... sõidame edasi!
Kas see jalgratas sobib teie lapsele? "Twist" on mõeldud poistele ja tüdrukutele vanuses 2 kuni 5 aastat, kuid sadula ja raami kõrguse reguleerimise võimaluse tõttu sobib see ka väiksematele lastele.
Kuidas see toimib? Kui soovime kasutada kolmerattalise jalgratta funktsiooni, paigaldame väikesed rattad (10 tolli). Kui soovime kasutada tasakaaluratta funktsiooni, keerame väikesed rattad lahti ja paigaldame suure ratta (12 tolli).

TWIST Plus... võimalus muuta kolmerattaline jalgratas kahe rattaga tasakaalurattaks, PLUSS uued funktsioonid!

Eemaldatav puidust jalgade toetaja
Paigaldamine ilma tööriistu kasutamata: kinnitage sekunditega, kui laps soovib jalgu toetada, või eemaldage, kui ta tahab end lükata. Jalgade toetaja on väike ja kerge ning mahub hõlpsasti juhtraua korvi.

Õlarihm
Lihtne lahendus, mis oluliselt lihtsustab elu! Pange rihm jalgratta raamile ja kandke seda lihtsal ja mugaval viisil sinna, kuhu soovite. Lisaks võib õlarihm toimida ka jalgratta veokonksuna.

Komplektis saate kõik vajaliku jalgratta ümberkujundamiseks - rattad (väikesed ja suured), võtmete komplekti, juhiseid ja palju sõidurõõmu!

Коды продуктов

Вес брутто
5.8 kg
EAN
5907478640682
Код производителя
E02.008.1.4

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 7-10 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть