Air dehumidifier compressor AD 7917

110,99 €

Месячная оплата начиная с 3,32 €

Открыть калькулятор рассрочки

Калькулятор рассрочки Photopoint

Пожалуйста добавьте товары в корзину и выберите "рассрочка" как метод оплаты

Главная информация

AD 7917 on kompressoriga õhukuivati, millel on 10-liitrine veekogumisvõime päevas. Seade on mõeldud niiskustaseme vähendamiseks ruumides nagu vannitoad, kuivatusruumid, riietusruumid. See hõlbustab õige niiskustaseme säilitamist raamatukogudes, muuse

AD 7917 on kompressoriga õhukuivati, millel on 10-liitrine veekogumisvõime päevas. Seade on mõeldud niiskustaseme vähendamiseks ruumides nagu vannitoad, kuivatusruumid, riietusruumid. See hõlbustab õige niiskustaseme säilitamist raamatukogudes, muuseumides, arhiivides, serveriruumides ja teistes ruumides, mis on liigse õhuniiskuse käes. See sobib keldrite ja garaažide niiskuse eemaldamiseks ning üleujutuste korral. Pesuruumis kasutamisel kiirendab see märkimisväärselt riiete kuivamist.

Regulaarsel kasutamisel vähendab see hallituse ja hallituse tervist mõjutava riski. Seadet saab igapäevaselt kasutada ühe nupuvajutusega, mis teeb selle kasutamise lapse mänguks. Kui sisseehitatud paak täitub veega, lülitub seade automaatselt välja, nii et ruumi üleujutamise ohtu pole. Kompressori suure võimsuse tõttu saab seade päevas õhust imada kuni 10 liitrit vett.

Kuivatil on esteetiliselt meeldiv disain, suhteliselt väike jalajälg ja ratastel liikumiseks. Kahe filtri (õietolm ja süsi) kasutamise tõttu kuivatab seade ruumi ja puhastab õhku samal ajal. Toode on mõeldud kuni 60m3 mahuga ruumidele ja temperatuurile 5-32°C. Toode kasutab keskkonnasõbralikku jahutusagensit R290. Seade saab töötada ka pidevalt, juhtides vett läbi voolikute otse kanalisatsioonisüsteemi sisseehitatud paagi asemel.


Drying capacity 10
Water container capacity 2.2
Operating range 60
operating mode constant
Color White
Noise 45
Weight 9.5
Model AD 7917
Other functions Defrost function Air purification function via PP filter and activated carbon filter
Power supply Mains: 220240V ~50Hz Power consumption: 200W Maximum power consumption: 245W
Accessories included Dehumidifier Drain hose Operating instructions
Dimensions 280 x 240 x 480 mm (incl. wheels)
Other features Refrigerant: R290/35g Operating temperature range 5-32°C Unit operates at 45-80% relative humidity in the room Full water tank indicator light Air flow rate 120m3 /h

Коды продуктов

Вес брутто
9.5 kg
Ширина посылки
32 cm
Высота посылки
53 cm
Длина посылки
28.5 cm
EAN
5902934838665
Код производителя
HDADLOSAD791700

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 7-10 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть