Dryer DNE83/GNPL

Главная информация

Europas kvaliteet. Valmistatud Euroopa Liidus Gorenje kuivatid on kavandatud, arendatud ja toodetud Euroopas spetsialistide meeskonna poolt, kes kasutavad viimast tehnoloogiat. Iga seade valmistatakse hoolikalt vastavalt teie vajadustele. Nüüd saate

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

Europas kvaliteet. Valmistatud Euroopa Liidus

Gorenje kuivatid on kavandatud, arendatud ja toodetud Euroopas spetsialistide meeskonna poolt, kes kasutavad viimast tehnoloogiat. Iga seade valmistatakse hoolikalt vastavalt teie vajadustele.

Nüüd saate oma kõige õrnemaid riideid kuivatada turvaliselt ja riskita

Parim viis pesu kuivatamiseks on seda õues riputada. Oleme välja töötanud programmi, mis jäljendab täpselt seda protsessi. Kasutades madalamat temperatuuri, suudab meie programm tõhusalt kuivatada kõiki pesuliike, sealhulgas õrnu ja spordirõivaid.

Hea kuivatustulemus vaid 89 minutiga. Kiirem kui kunagi varem.

Olete pidevalt kiirustades ja teil pole aega millekski? Selleks ongi Gorenje Dryer Fast 89'. See programm vähendab oluliselt kuivamisaega 89 minutini. See Gorenje kuivati võimaldab teil kuivatada täiuslikult ilma stressita ja samal ajal aega säästa.

Kolm sammu ja valmis

Lihtsasti kasutatav liides keskmise valimisnupuga võimaldab teil kuivatamist alustada vaid 3 lihtsa sammuga; lülitage kuivati sisse, valige programm ja vajutage käivitamiseks! Pole alammenüüsid, et valida täiendavaid funktsioone ja seadeid, kuid teil on vabadus seadeid reguleerida suurel puutetundlikul pinnal, nii et saate kindel olla, et teie riided kuivavad täpselt nii, nagu soovite.

Tõhus kuivatamine isegi suurimate pesumägede puhul

Isegi suurimad pesukomplektid on pehmed, ühtlaselt kuivad ja vähem kortsus, kui need kuivatist välja võtate tänu sellele patenteeritud kahepoolsele õhupuhastussüsteemile.

Sportrõivad valmis kandmiseks

Tundlikud spordirõivad ja muud kõrgtehnoloogilised kangad vajavad erilist hooldust. Selleks on välja töötatud spetsiaalne programm, mis on mõeldud pesu kuivatamiseks, mida tavaliselt ei saa trummelkuivatada.

Majanduslik ja õrn

Soojuspumba kuivatitel on kõrge energiatõhusus, mis säästab palju raha, ja nad kuivatavad ka õrnemalt kui tavalised kuivatussüsteemid. Soojuspumba kuivati temperatuur jõuab umbes 50°C, võimaldades kuivatada peaaegu kõiki rõivatüüpe, samal ajal vältides ülekuivatamist ja kokkutõmbumist.

Täiuslikult kuivatatud ilma keerutamiseta

Suurte lehtede ja muude suurte voodipesu esemete kuivatamine kuivatis võib põhjustada suure keerutatud sõlme kuivatis. Voodipesu programm keerukate algoritmide ja trumli pöörlemisega mõlemas suunas takistab keerutamist ja tagab täiuslikud kuivatustulemused.

Erihooldus beebiriietele

Mõnikord võivad isegi pärast kuivatamistsüklit väikesed beebirõivad jääda veidi määrdunud. See spetsiaalne programm on mõeldud isegi viimase ülikonna täiuslikuks kuivatamiseks ja kortsuvabaks hoidmiseks.

Täiuslik algus

Suurest uksest, mis on valmistatud ühest tükist plastikust ilma kruvideta, saate stabiilsuse ja see takistab tüütut kriuksumist või narisemist. See avaneb täies ulatuses 180 kraadi, muutes tühjendamise ja laadimise võimalikult lihtsaks.

Ärge kunagi tühjendage kondensaadipaaki uuesti

Kondensaadikuivatiga AutoDrain vooliku saab ühendada veesüsteemiga, mis välistab vajaduse kondensaadipaaki käsitsi tühjendada.

Turvalisus uudishimulike laste jaoks

Juhtpaneeli saab lukustada spetsiaalse klahvikombinatsiooni vajutamisega, et takistada lastel seadet teie puudumisel kasutamast ja vältida juhuslikke seadete muudatusi.

Tundlikuks tööks anduritehnoloogia

Intelligentne anduritehnoloogia juhib automaatselt kuivatamisprotsessi vastavalt valitud programmile, pesuliigile ja soovitud kuivatustasemele. Andurid peatavad kuivatamise, kui riided on selle tasemeni jõudnud, et neid mitte üle kuivatada.

Kiiresti värskendage oma riideid

Eriline värskendusprogramm spordi või õhtusöögi järel riiete värskendamiseks. Värske õhk aitab eemaldada lõhnu, toidu- ja sigaretihaisu. 30 minutiga on teie riided kandmiseks valmis ja peaaegu sama värske kui värskelt pestud.

Kõrvaldab liigse niiskuse probleemid pesu kuivatamisel

Iga kuivatustsükliga eemaldavad WaveActive kuivatid teie kodust muljetavaldavalt kondensaadi. See tähendab, et 55 liitrit vähem vett aastas eemaldab 90% niiskusest teie riietest, hoides teie eluruumi võrreldes trummelkuivatitega täiesti kuivana ja kõrvaldades liigse niiskuse probleemid. Kondenseerumise tõhususklass.

Kortsude vähendamise süsteem vähendab kuivatamise ajal kortse; seega on vähem triikimist vaja.

Gorenje kuivatid on varustatud kortsude vähendamise süsteemiga, mis vähendab kortse. Pöörlemisfunktsioon ja spetsiaalne 3D-ribakujundus takistavad riiete sattumist või kerimist, mis tagab parema kuivatustulemuse. Kuivatustsükli lõpus 10 minutit jahutatakse pesu aeglaselt, et vähendada kortsumise riski veelgi. Isegi kui te ei saa kuivatit kohe tühjendada, ei kleepu ega kortsu teie pesu, kuna see pöörleb automaatselt vähemalt tund pärast programmi lõppu.

Parim energiatõhusus

Tänu uuele soojuspumba kondensaatorile, intelligentsele trumli tagaseinale ja keskkonnasõbralikule R290 gaasile pakub Gorenje turul parimaid kuivatreidereid A+++ energiatõhususega.

Puhas ja kohev

Selle programmi abil saate kuivatada sulejopesid, tekke ja patju oma kodus, säästes aega ja raha.


Type Freestanding
Heat pump yes
Type Clothes Dryer
Loading dryer 8 kg
Opening direction right
Energy class A+++
drying programs 16
drying programs Crease removal
drying programs Bedding
drying programs Sport/Fitness
drying programs quick
drying programs Refresh
Security children protect
Color white - black
Height 85
Width 60
Depth 62.5
Functions Half load Setting the dryness level Anticrease anti-crush system Clothes refreshing function Drying modes Sound signal Easy-to-use Easy filter cleaning Water tank full alarm Indicator of the time remaining until the end of washing Dryness sensor
Other features Stainless steel drum TwinAir bi-directional drum rotation AutoDrain direct condensate drainage
Weight 48

Коды продуктов

Вес брутто
49.8 kg
Ширина посылки
62.5 cm
Высота посылки
85 cm
Длина посылки
68.5 cm
EAN
3838782744242
Код производителя
HWGORSKNE83GNPL

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть