VCC301 CYKLON BAGLESS

ДОСТАВКА
БЕСПЛАТНО

61,99 €

Месячная оплата начиная с 1,85 €

Открыть калькулятор рассрочки

Калькулятор рассрочки Photopoint

Пожалуйста добавьте товары в корзину и выберите "рассрочка" как метод оплаты

Главная информация

VCC301 UKSEVABA TSÜKLI Tolmuimejad on tänapäeval igas kodus standardvarustus. Need täidavad mitte ainult esteetilist funktsiooni, aidates säilitada korda, vaid eelkõige tervist, vabanedes tolmu, lestade, tolmulestade ja muude saasteainete eest. Kval

Торопитесь! Последние экземпляры!

VCC301 UKSEVABA TSÜKLI

Tolmuimejad on tänapäeval igas kodus standardvarustus. Need täidavad mitte ainult esteetilist funktsiooni, aidates säilitada korda, vaid eelkõige tervist, vabanedes tolmu, lestade, tolmulestade ja muude saasteainete eest. Kvaliteetne tolmuimeja parandab oluliselt ka õhukvaliteeti, mis mõjutab positiivselt meie tervist ja heaolu. Allergia mõttes varustas tootja seadme parimate filtritega, mis on sageli oluline tegur tolmuimeja valimisel.

Blaupunkt VCC301 mudel on loodud ja loodud nii, et iga kasutaja saaks nautida puhtaid põrandaid ja mööblit ning värske õhku oma kodus.

EBATRADITSIOONILINE FUNKTSIONAALSUS
Tolmuimeja VCC301 kõrge kvaliteet kinnitatakse energiaklassiga A. See on seadme energiatarbimise suhe selle tõhususse. Klass A tähendab, et tolmuimejal on väga kõrge puhastustõhusus madala energiatarbimisega, mis tähendab märgatavalt madalamaid elektrikulusid, isegi sagedase tolmuimejaga. DpuHF A-klass tähendab, et kõval põrandal kogub tolmuimeja kuni 111% tolmu. See väärtus on tavaliselt suurem kui 100%, sest tolmuimeja kogub tolmu ka harjapinna kõrval asuvast pinnast. Klass A jõudlus kõval põrandal on kodumudelite seas kõrgeim väärtus.

Teine märk, DpuC D-klass, tõendab seadme efektiivsust vaipade tolmuimejana. VCC301 mudel kogub ühe harjatõmbega kuni 0,83% tolmu kõigilt tüüpidelt vaipadelt ja vaipadelt, mida hindavad eriti allergilised inimesed, sest seal koguneb kõige rohkem saasteaineid ja allergeene. VCC301 tolmuimeja kvaliteeti tõestab mitte ainult see, kui hästi see tolmu kogub, vaid ka õhu puhtus, mis pääseb seadmest välja väljalaskeava teisel pool. VCC301 mudeli reemissiooniklass A tagab tolmuvaba ja õietolmu vaba ruumi puhastamise ajal. Seadme suurepärast jõudlust rõhutab kõige arenenuma HEPA H13 filtri kasutamine, mis säilitab kuni 99,97% saasteainetest, sealhulgas tolmu, baktereid, algloomi ja seeni. VCC301 mudeliga tolmuimejaga saate olla kindel, et tolmuimejast pääsev õhk on maksimaalselt puhas ja ohutu teile ja teie lähedastele.

KASUTAMISE MUGAVUS
VCC301 tolmukoti tolmuimeja põhineb keeriseõhu liikumisel, mida nimetatakse tsükloniks. Mahutis, mis imeb õhku, eraldatakse tolmu ja tolm tsentrifugaaljõu toimel ning pärast järgnevate filtrite läbimist suunatakse puhastatud õhk seadme tagaosas asuva väljalaskeava suunas. 1,2-liitrine tolmukonteiner tagab, et seda ei pea sageli tühjendama, säilitades samal ajal seadme väikesed mõõtmed.

Teine mugavus on kaabli kerimine ja 5 meetri pikkune kaabel, mis eemaldab tolmu isegi raskesti ligipääsetavatest kohtadest, nagu laeala. Võimalus seadet vertikaalselt ja horisontaalselt parkida tagab tolmuimeja hõlpsa hoiustamise. Helitugevus alla 77 dB muudab tolmuimeja kasutamise ebamugavaks majapidamise kõrvadele. Lisaks võimaldab tolmuimeja võimsuse reguleerimine käepidemes tolmuimeja imemisvõimsust vastavalt hetkel puhastatavale pinnale reguleerida. Kasutusmugavust täiendab ülekuumenemiskaitse.

LISATARVIKUD
Tolmuimejaga on kaasas mitmeid kasulikke tarvikuid, mis võimaldavad täpset ja mugavat puhastamist: universaalne harjaga imemisotsik, harjastega imemisotsik ja kitsastele kohtadele mõeldud praokinnituse otsik. Metallist teleskoopvarras vähendab vajadust kummarduda ja võimaldab jõuda kõrgetesse kohtadesse.

Blaupunkti VCC301 tolmuimeja on kvaliteetne toode, mis tänu oma kaasaegsele disainile meeldib nii nõudlikele kasutajatele, kes hindavad eelkõige funktsionaalsust, kui ka esteetikutele, kelle jaoks on praktilised seadmed ka silmatorkavaks mitmekesisuseks koduses sisustuses.

ASENDATAVAD TARVIKUD
Filtrite asenduskomplekt (2 EPA H12 sissevoolufiltrit, 1 HEPA H13 väljund). Soovitatav on sissevoolufiltri asendamine 2-4 kuu järel, väljundfiltri asendamine 4-8 kuu järel (sõltuvalt tolmuimeja kasutamise intensiivsusest).


Type Bagless/cyclone
Power 700
Noise 77
Dust bag No bag
Capacity 1.2
Filter HEPA 13
Cable length 5
Parking system Horizontal
Parking system Vertical
Functions Handle
Functions Folding pipe
Functions Automatic cable reel
Color Blue
Color Gray
Color White
Color Black
Weight 4.6
Accessories included - Universal suction brush- Brush type suction- Slot nozzle- Metal telescopic tube
Dimensions 342 x 252 x 222 mm

Коды продуктов

Вес брутто
5 kg
Ширина посылки
30 cm
Высота посылки
43 cm
Длина посылки
26 cm
EAN
5901750501739
Код производителя
HDBAUOBBAUVCB30

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 7-10 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть