Manfrotto EzyFrame Background White 2x2.3m

349 €

116,33 € / M

Месячная оплата начиная с 11,90 €

Открыть калькулятор рассрочки

Калькулятор рассрочки Photopoint

Пожалуйста добавьте товары в корзину и выберите "рассрочка" как метод оплаты

Главная информация

Manfrotto EzyFrame Background 2x2,3m Valge. Need lihtsad pinnad on ideaalsed tausta jaoks paljudele foto- või videorakendustele, sealhulgas lihtsa valge katte jaoks kõrge võtme efekti saavutamiseks, nagu näiteks e-kaubanduse fotograafia, must madala

Торопитесь! Последние экземпляры!

Manfrotto EzyFrame Background 2x2,3m Valge. Need lihtsad pinnad on ideaalsed tausta jaoks paljudele foto- või videorakendustele, sealhulgas lihtsa valge katte jaoks kõrge võtme efekti saavutamiseks, nagu näiteks e-kaubanduse fotograafia, must madala võtme efekti saavutamiseks, nagu näiteks portreefotograafia, ja hall täiusliku keskmise võtme taustapinnana, nagu näiteks intervjuu stseen. Lisaks on olemas kaks kroomvõtme pinda - kroomvõtme roheline ja kroomvõtme sinine, mis on ideaalsed videorakenduste, näiteks ettevõtte esitluste jaoks.
Ideaalne pereportreede, animaatiliste tegevusasendite, moe- ja kommertslõikude jaoks
Kiire kokkupanek - alumiiniumraam ja klambritega kate
Omab väikest 15 cm seelikut, mis võimaldab kasutajal tausta ühendada valitud põrandaga täispikkade piltide pildistamisel
Disainitud ja valmistatud Ühendkuningriigis - tagab kõrgeima kvaliteedi materjalide ja töövõime osas

Need lisandid täiendavad suurepäraselt olemasolevaid populaarseid vintage-tekstuure ja on täielikult ühilduvad kasutajatele, kellel on juba olemas mis tahes versioon EzyFrame Backgroundist. See tähendab, et EzyFrame Background süsteemis on nüüd kokku viisteist pinda, mille vahel valida, andes sisuloojale palju loovaid võimalusi.
2m x 2.3m EzyFrame Background on suureformaadiline kokkupandav taustasüsteem, mis pakub palju suuremat pildistamisala kui meie 5' x 7' kokkupandavad "pop-up" stiilis taustad. Lisalaius ja -kõrgus koos ruudukujulise formaadiga pakuvad üle 46% suuremat pindala, võimaldades sisuloojal paigutada mitu subjekti ja kasutada suuri rekvisiite. Ideaalne pereportreede, elavamate tegevusasendite, moe- ja kommertslõikude jaoks.
EzyFrame Backgroundil on meie populaarne kiire kokkupaneku alumiiniumraam ja klambritega katte disain, mida kasutatakse meie väga edukates Skylite ja ProScrim valguse juhtimise komplektides, Panoramic ja Chroma key FX taustadel ning StudioLink Chroma key lahendustel. Raam ja kate saab kokku panna mõne minutiga ning need mahuvad väikese jäigas kandekohvrisse, mõõtmetega ainult 103cm x 19cm x 14cm, muutes selle äärmiselt kaasaskantavaks.

EzyFrame Backgroundi katetel on väike 15 cm seelik, mis varjab alumiiniumraami ja võimaldab kasutajal tausta ühendada valitud põrandapinnaga täispikkade piltide pildistamisel. Tausta saab toetada otse seina vastu või kasutada vabalt seisvat valgustusstatii koos Manfrotto Gripheadiga (LL LA8446). EzyFrame Background on ühilduv ka Manfrotto alumiiniumraami toestuskomplektiga (LL LA8450).
Taustad on saadaval komplektidena, mis sisaldavad raami, katet ja kandekohvrit, või ainult "ainult katteid" kasutajatele, kes soovivad vahetada erinevaid pindu samal raamil.
Alumiiniumraami toestusjalg on tarvik, mis on mõeldud Manfrotto alumiiniumraamiga valguse juhtimise ja taustatoodete jaoks, nagu Skylite Rapid, Panoramic taust, EzyFrame taust ja StudioLink taustasüsteem.
See kasulik kompaktne tugi kinnitub lihtsalt ühele eespool nimetatud valgustus- või taustatööriista alumiiniumraamile ja teine ots toetub põrandale, pakkudes tugevat, kuid kaasaskantavat jalga minimaalse jäljega.
Mõõtmetega 90 cm pikk ja 2,5 cm läbimõõduga mahub see lihtsalt olemasolevasse Manfrotto valguse juhtimise ja tausta komplektiga kaasas olevasse kandekohvrisse, mis tähendab, et see saab alati kaasas olla teie komplektiga, kui lähete järgmisele pildistamisele.
Komplektis olevad esemed
Alumiiniumraam 2x2,3m
Valge kate klambritega, 2x2,3m
Kohver

Tehnilised andmed
Värv: Valge
Kaal: Kotis 4,85 kg
Kaal: 3,35 kg
Pikkus: 2 m
Laius: 2,3 m


Manfrotto toodab fotograafilist valguse juhtimise varustust stuudios ja välitingimustes kasutamiseks. Innovatiivsed tootesarjad hõlmavad taustu, pehmeid kaste, peegeldoreid, vihmavarje, hajuteid, välklambi tarvikuid ja tooteid veel elu fotograafiale. Lastolite by Manfrotto järgib rangeid kvaliteedistandardeid, mis võimaldavad neil pakkuda maailmatasemel tooteid, mis taluvad kõige nõudlikuma fotograafi igapäevast kasutamist.

Коды продуктов

EAN
5055135932936
Код производителя
LL LB7950

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 7-10 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть