Falcon Eyes LED Photo Table DVK-380SL

239,99 €

Месячная оплата начиная с 8,18 €

Открыть калькулятор рассрочки

Калькулятор рассрочки Photopoint

Пожалуйста добавьте товары в корзину и выберите "рассрочка" как метод оплаты

Главная информация

Falcon Eyes DVK-380SL on fotolaud LED-valgustusega, mis sobib paljude toodete pildistamiseks. Valge taustaga saab pildistada kuni 20x20x20 cm suurust objekti. LED-tuled saab paigutada nii, et need valgustavad toodet igast küljest, vähendades varje ja

Торопитесь! Последние экземпляры!

Falcon Eyes DVK-380SL on fotolaud LED-valgustusega, mis sobib paljude toodete pildistamiseks. Valge taustaga saab pildistada kuni 20x20x20 cm suurust objekti. LED-tuled saab paigutada nii, et need valgustavad toodet igast küljest, vähendades varje ja luues loomuliku välimuse. Valge taust liigub sujuvalt horisontaalselt vertikaalsesse asendisse, et luua hea ja ühtlane vaade. Usaldusväärse kvaliteediga DVK-380SL DVK-380SL on välja töötatud kvaliteetsetest materjalidest, nii et võite kindel olla heas tootes. DVK-380SL raam on peaaegu täielikult valmistatud metallist ja tundub väga vastupidav. Kummijalad tagavad, et saate DVK-380SL-i ohutult igal pinnal kasutada. Raam on isegi kokkuklapitav, nii et saate seda lihtsalt oma kotis kaasas kanda. LED-valgustus DVK-380SL komplektis on kolm DV-80SL LED-lampi. DV-80SL-l on õhuke ja kompaktne disain. 12 mm paksuse ja väikese raamiga on see väga mugav LED-valgus töötamiseks. Värvitemperatuur on reguleeritav vahemikus 3200K kuni 5600K. Sellel on CRI väärtus 95, tagamaks fotode loomulikku välimust. Heledust saab sujuvalt reguleerida. 90-kraadine nurk jagab valgust nii toote kui ka valge tausta kohal. Saate LED-lambid lauale kinnitada kaasasolevate painduvate torude abil. Kaasasoleva EU-tüüpi adapteri abil saate DV-80SL-i ühendada seinakontaktiga. Müüme ka NP-F tüüpi akusid olukordade jaoks, kus seinakontakti pole saadaval. Palun vaadake valikulisi tarvikuid. Kasutamine Kõigile, kes soovivad tooteid pildistada, on see ideaalne komplekt. Selle komplekti kõrval vajate ainult oma kaamerat ja vajadusel statiivi. Teie toodete pildistamisel on lihtne luua ühtlaseid valgeid taustu. Selle komplekti abil saab kasutada ka continue valgustust, mis sobib ka video tootmiseks ühtlase valge taustaga. 1x Fotolaud; 1x Lauaplaat 40x50 cm; 3x DV-80SL LED-lamp; 3x Painduv toru; 3x Toiteadapter; 1x Kasutusjuhend; 1x Pakend

Коды продуктов

EAN
8718127076786

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 7-10 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть