Lionelo Annet Plus Black Carbon - stroller

ДОСТАВКА
БЕСПЛАТНО

192,99 €

Месячная оплата начиная с 6,58 €

Открыть калькулятор рассрочки

Калькулятор рассрочки Photopoint

Пожалуйста добавьте товары в корзину и выберите "рассрочка" как метод оплаты

Главная информация

Puksid ja mugav juhtimine Lionelo Annet Plus on kompaktne jalutuskäru, mis sobib igat tüüpi pinnasele. Isereguleeruvad ratastega, millel on löögi neelavad omadused, lihtne kokkupanek ja reguleeritav iste koos XXL katusega on vaid mõned selle eelised.

Торопитесь! Последние экземпляры!

Puksid ja mugav juhtimine

Lionelo Annet Plus on kompaktne jalutuskäru, mis sobib igat tüüpi pinnasele. Isereguleeruvad ratastega, millel on löögi neelavad omadused, lihtne kokkupanek ja reguleeritav iste koos XXL katusega on vaid mõned selle eelised. Toode üllatab oma kerge kaaluga ja manööverdusvõimega. Lai valik tarvikuid ja probleemivaba kohandamine lapse ja hooldaja vajadustele muudavad selle igapäevaste jalutuskäikude ideaalseks kaaslaseks. Annet Plus on varustatud isereguleeruvate EVA vahtkummist ratastega. Nende suur läbimõõt muudab jalutuskäru manööverdusvõimeliseks ja kergesti juhitavaks, samas kui tõhusad löögi neelavad omadused vähendavad oluliselt vibratsiooni. Annet Plusil on valikuline pöörde lukustus ja jala abil töötav pidur. Mugavust suurendab käepide, millel on ökoloogilisest nahast polster.

Mugavus lapsele ja vanemale

Jalutuskäru võimaldab reguleerida seljatoe ja jalaruumi paremaks mugavuseks ning kohandada toote asendit lapse vajadustele. Kerge ja vastupidav raam ning avar iste võimaldavad toodet kasutada kuni lapse kaaluni 22 kg. Kokkupanduna muutub Annet Plus kompaktseks ja raamilt saab lisaks eemaldada klõpsuga kinnitatud rattad.

Turvameetmed igas olukorras

Lapse turvalisuse tagavad 5-punktilised turvavööd koos kattega ja pehme kaar. Komplektis on jalgade soojendaja, mis kaitseb väikest reisijat külma eest, ning jalgade toest peidetud sääsevõrk. Annet Plus vastab kõigile Euroopa turvastandardi EN 1888 nõuetele.

Suur päikesevari läbipaistva aknaga

Jalutuskäru mahukas päikesevari tagab mugava reisimise ja kaitseb last muutliku ilmaga. Katusega on kaasas läbipaistev aken optimaalseks ventilatsiooniks ja fluorestseeruvad elemendid, mis parandavad nähtavust. Annet Plusis kasutatav marl kate on väga vastupidav hõõrdumisele ja venitamisele ning seda on lihtne puhastada.


Type Pushchairs
Amount of wheels 4
Type of wheels Foam
Frame Aluminum
Maximum age 4
Load (max) 22
Stuff Polyester
Stuff Steel
Color Black
Weight 11.5
Part number LO-ANNET PLUS BLACK CARBON
Dimensions Unfolded: 86.5 x 58 x 110 cm Folded: 84 x 58 x 45 cm
Accessories included Leg cover Mosquito net Cup holder
Other features Adjustments: Canopy, Backrest, Footrest, Straps Load capacity: 25 kg
Video
Compatibility none
Special functions XXL canopy with window Large, stable EVA wheels for any terrain 3-step adjustment of the backrest to a lying position + 6-step adjustment of the footrest Reflective elements on the canopy Easy to fold in one move Removable handle cover made of eco-leather

Коды продуктов

Вес брутто
12 kg
Ширина посылки
48 cm
Высота посылки
78 cm
Длина посылки
23 cm
EAN
5903771700979
Код производителя
JWLEOS0U1000979

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 7-10 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть