Fridge-freezer FK1815.4U

Главная информация

Külmik/sügavkülmik FK1815.4U Riiulid on valmistatud karastatud klaasist (turvaklaas) Ei tea, kas külmiku riiulid suudavad taluda suuremat kaalu? Ära muretse! Amica külmikutes kasutame SafetyGlass tehnoloogiat, riiulid on valmistatud karastatud klaas

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

Külmik/sügavkülmik FK1815.4U

Riiulid on valmistatud karastatud klaasist (turvaklaas)
Ei tea, kas külmiku riiulid suudavad taluda suuremat kaalu? Ära muretse! Amica külmikutes kasutame SafetyGlass tehnoloogiat, riiulid on valmistatud karastatud klaasist, mis mitte ainult suurendab nende kõvadust ja vähendab haprust, vaid tagab ka ohutuse. Sest isegi kui riiul puruneb, ei lagune see väikesteks tükkideks. Ohutu isegi suurema kaalu korral!

Riiulid külmikus
Amica külmikud on projekteeritud suure hulga riiulite ja riiulitega, et maksimaalselt ära kasutada ruumi, ja nende reguleerimine oli väga mugav ja lihtne.

Külmiku/sügavkülmiku ukse iseseisev avamine vasakul ja paremal küljel
Uks saab külmikule paigaldada vabalt paremale või vasakule poole. Uksel olev disain võimaldab sügavkülmiku sahtlit täielikult laiendada, kui uks on avatud õige nurga all.

FrostControl
Unustate peaaegu, kuidas sulatada sügavkülmik. FrostControl tehnoloogiaga ei teki jää sahtlite vahele ja seadme puhastamine ja sulatamine on äärmiselt lihtne ja kiire. Selle põhjuseks on aurusti ainulaadne paigutus. Lisaks saate rohkem ruumi toodete jaoks. FrostControl tähendab vähem kohustusi, aga ka rohkem hügieeni ja ruumi. Nüüd on igasugune sulatamine tõesti hetke küsimus!

Külmiku automaatne sulatamine
Enam ei pea kulutama aega ja energiat külmiku sulatamisele! Amica külmikute automaatne sulatamine sulatab jää ja juhib selle kompressori kambris asuvasse paaki, kust see aurustub. Ja kuna ei ole jääd, ei pea te enam midagi sulatama, nii et teil on rohkem aega enda ja oma lähedaste jaoks. Probleemid jääga kaovad!

Sahtel köögiviljadele ja puuviljadele
Puuviljade ja köögiviljade konteinerid on funktsionaalne lahendus. Need võimaldavad hoida erinevate köögiviljade ja puuviljade säilitamise järjekorda. Lisaks eraldavad nad aromaatsete toodete lõhnad.


Type Freestanding
Construction bottom freezer
Capacity freezer 67
Refrigeration capacity 133
freezer defrosting manual
refrigerator defrosting automatic
Freezing capacity 3
Storage without power supply 18
Technology FrostControl
Control mechanical
Display / Control Panel yes
Number of units 1
Noise 40
Energy class F
Color White
Height 136
Width 54
Depth 59.5
Energy label Pobierz

Коды продуктов

Вес брутто
45 kg
Ширина посылки
63 cm
Высота посылки
140 cm
Длина посылки
57 cm
EAN
5906006713140
Код производителя
HWAMILK2D18154U

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть