Free-standing gas electric cooker 58GEH2.31HZpTaDA(Xx)

Главная информация

Tasapinnaline gaasi-elektripliit 58GEH2.31HZpTaDA(Xx) Jahutatav uks 3 Kindlasti on juhtunud, et teie või teie pere või sõbrad on kogemata puudutanud kuuma ahjuust ja põletanud end. Amica pliidil see enam ei juhtu. Ahjuuks on varustatud 3 klaaspaneeli

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

Tasapinnaline gaasi-elektripliit 58GEH2.31HZpTaDA(Xx)

Jahutatav uks 3
Kindlasti on juhtunud, et teie või teie pere või sõbrad on kogemata puudutanud kuuma ahjuust ja põletanud end. Amica pliidil see enam ei juhtu. Ahjuuks on varustatud 3 klaaspaneeliga, millest sisemine paneel peegeldab soojust, takistades välise paneeli liigset soojenemist. Tagage köögis ohutus kõigile pereliikmetele.

Kiire eelsoojendus
Kas olete pidevalt kiirustades ega jõua millegi jaoks aega võtta? See funktsioon võimaldab teil ahju kiiresti soovitud temperatuurini kuumutada. Aktiveerides rõngas- ja alumise küttekeha või supergrilli koos ventilaatoriga, kasutab see funktsioon täielikku ahjuvõimsust ahju kiireks kuumutamiseks. Ahju saab sisse lülitada enne toidu sissepanekut ja olete kindel, et kõik saab õigeaegselt tehtud!

Stabiilsed valatud rauast pannitoed
Keema läinud veega pann, mis kõigub ebastabiilsel pannitoel, võib olla tõeliselt ohtlik. Sellepärast kasutab Amica stabiilseid valatud rauast pannitoed, mis mitte ainult ei taga ohutust, vaid täiustavad ka pliidi atraktiivset disaini. Need on kujundatud nii, et saate kuumad pannid pinnal ümber liigutada, samal ajal kui toed jäävad paigale. Neid saab ka nõudepesumasinas pesta, vältides aeganõudvat hõõrumist. See on mugava köögi tähendus!

Ühtlane küpsetamine
Ümberkujundatud ahjukambri geomeetria soodustab ühtlast temperatuuri jaotumist sees, et küpsetada suur hulk toitu kolmel tasandil. Olge kindel, et toit saab igalt poolt hästi valmis.

Auru puhastamine
Tänu emaili super-siledale struktuurile on puhastamine kiire, lihtne ja tõhus. Lihtsalt valage pool liitrit vett küpsetusplaadile, pange see ahju, seadke temperatuuriks 50°C, tavaline režiim, ja ajaks 30 minutit või valage vesi sisse ja aktiveerige puhastusfunktsioon ekraanil. Kui aur on läbinud ja pehmendanud ahju seinte määrdunud osi, saate selle kõik niiske lapiga või käsnaga ära pühkida, et saada särav, mustusevaba pind.

Kergesti puhastatav email
Ahju hõõrumine pole kindlasti teie meelepärane tegevus. Puhastamise abistamiseks on Amica mikrolaineahjude sisemus kaetud spetsiaalse kergesti puhastatava emailiga, millel pole poore ega lohke, mis takistab mustuse ja rasva kogunemist. Nüüd on ahju puhastamine äärmiselt lihtne. Tee oma elu lihtsamaks! Ära raiska liiga palju aega puhastamisele! Veeda seda oma pere ja sõpradega või arenda oma huvisid.

Energiamärgis A
Keegi ei taha maksta oma energiarveid. Me hoolime teie kodueelarvest ja keskkonnast, seetõttu on Amica ahjudel lahendused madala energiatarbimise jaoks, mis tähendab madalaid energiarveid. Amica ahjud on tõhusad igas mõttes!

Küljeraamid
Amica pliidid pakuvad eelkõige praktilisi lahendusi teie mugavuse tagamiseks. Küljeraamide abil saate kandikuid lihtsalt ja ohutult sisestada või eemaldada. Kas soovite ahju sisemust puhastada? Lihtsalt võtke raamid maha. See on lihtne, kuna need on paigaldatud spetsiaalsetele klambritele. Saate raame ka nõudepesumasinas pesta, vältides aeganõudvat hõõrumist. Ja kui otsustate, et vajate teleskoopjuhikuid, saate need osta ja raamidele hõlpsasti paigaldada. Elagu mugavus!

Sulatamine
Igatsete maitsvaid lihapalle. Kuid kõigepealt peate need sulatama. Pole probleemi! Pange need ahju ja aktiveerige sulatamisfunktsioon. Lihapallid on hetkega valmis ja saate nautida nende maitsvat maitset.

Ta programmeerija
Ootate külalisi pühapäeval. Röstitud liha, salat, maitsvad supid, magustoit... On raske kõike meeles pidada. Sellises olukorras tuleb Amica pliit teile appi oma tõhusate lahendustega. Ta programmeerijaga saate seadistada aja, millal ahi lülitub automaatselt välja, vähendades toidu põletamise riski. Nüüd peate saama kiidusõnu oma külalistelt ja nautima aega koos nendega.

Leekohutusventiil
Võib olla ohtlik, kui põleti kustub juhuslikult. Kuid mitte Amica pliitidel, mis on varustatud spetsiaalse ventiiliga, mis katkestab gaasivarustuse. Ohutus ennekõike!

Automaatne süütamine nupus
Enam ei põle sõrmi, kui üritate põletit süüdata tikuga või nende alati vigaste sädepliitidega. Tänu automaatsele süütamisele nupus muutub põleti süütamine äärmiselt lihtsaks ja mugavaks. Saate kõike teha ühe käega. Vajutage ja keerake nuppu, et põleti süttiks. Võtke endalt kuumus maha ja muutke köögitöö mugavaks.

Emailitud kaas
Emailitud kaas on väga vastupidav. See tagab ohutuse ja mugavuse.

Retseptid ukse peal
Nüüd Amica pliitidega ei pea te kokaraamatuid läbi sirvima, et leida teavet oma toiduvalmistamise temperatuuri ja kestuse kohta. Ahjuukse sisemusel on praktiline juhend koos soovitustega toiduvalmistamiseks. Mugavus käeulatuses. Nüüd olete kokkamas!

Sahtel rulljuhikutel
Ahukambri all on ruum kandikute, pottide ja pannide hoidmiseks. Sahtel puhkab rulljuhikutel, mis tagavad stabiilse ja vaikse töö. Tänu tipptasemel sünteetilistele materjalidele on sahtel vastupidavam kõrgetele temperatuuridele.


Construction gas and electric
No. of cooking zones 4
Capacity 65
Hot air no
Electronic programmer yes
oven functions grill
oven functions heat down
oven functions timer
oven functions defrosting
oven functions FastPreheat
oven functions heat up
Energy class A
Color inox
Height 85
Width 50
Depth 60
Other functions Even roasting and baking Side racks Easy Clean enamel CoolDoor 3 Recipes on the door Drawer on roller guides Stable cast iron pan supports Auto ignition in the knob Flame safety valve Oven cleaning: Steam Cleaning

Коды продуктов

Вес брутто
45 kg
Ширина посылки
53 cm
Высота посылки
94 cm
Длина посылки
68 cm
EAN
5906006571030
Код производителя
HWAMIKMAPTADAXX

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть