DJI Transmission

Главная информация

DJI Mic juhtmevaba heliülekandesüsteem Salvestage suurepärase kvaliteediga heli peaaegu igas olukorras. DJI Mic juhtmevaba heliülekandesüsteem tagab kristallselge, loomuliku heli ja kõrge immuunsuse häirete suhtes. See tagab juhtmevaba ülekande kuni

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

DJI Mic juhtmevaba heliülekandesüsteem

Salvestage suurepärase kvaliteediga heli peaaegu igas olukorras. DJI Mic juhtmevaba heliülekandesüsteem tagab kristallselge, loomuliku heli ja kõrge immuunsuse häirete suhtes. See tagab juhtmevaba ülekande kuni 250 m ja pakub kuni 14 tundi sisseehitatud mälu. Tööaeg ulatub 15 tunnini (laadimiskarbiga). Toode eristub ka oma laia ühilduvuse ja kerge, kaasaskantava disainiga. See võimaldab 2-kanalilist salvestamist - see sobib suurepäraselt ka intervjuude salvestamiseks. Komplektis on 2 saatjat, vastuvõtja ja laadimiskarp.

Kõrge kvaliteediga heli - 2-kanaliline salvestamine

DJI Mic abil saate professionaalselt heli salvestada ja nautida peaaegu piiramatut vabadust järeltöötlusprotsessis. Seade taasesitab suurepäraselt toone laias sagedusvahemikus ja eristub kõrge truuduse taasesituses. Unustage ebameeldivad kriuksud ja kunstlik, ebareaalne heli! Lisaks võimaldab DJI Mic komplektis olevate 2 saatja abil 2-kanalilist salvestamist. Saate seda edukalt kasutada intervjuu või podcasti tegemisel! Saate salvestada iga kanali eraldi või kombineerida need kokku.

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Nüüd saate salvestada ilma probleemideta isegi äärmiselt keerulistes stsenaariumides. DJI Mic võimaldab teil nautida kõrge kiirusega juhtmevaba ühendust kuni 250 m ulatuses. Selle usaldusväärsuse eest vastutab viimane kodeerimistehnoloogia. Te ei pea muretsema ka viivituste ega häirete pärast. Täiustatud ülekandesüsteem ja 2,4 GHz ribalaius tagavad stabiilse ülekande isegi sellistes kohtades nagu kontor, raudteejaam või ostukeskus. Vabanege juhtmetest ja saage peaaegu piiramatu vabadus!

Praktiline laadimiskarp

Kas soovite oma kõige olulisemate seadmete mugavat laadimist ja hoiustamist? See on võimalik! Leiate praktilise korpuse, mis pakub piisavalt ruumi vastuvõtjale ja mõlemale saatjale, kuid on piisavalt väike, et see mahuks hõlpsasti seljakotti või kotti. See võimaldab teil mitte ainult seadmeid laadida, vaid ka neid turvaliselt transportida. See võimaldab teil ka nautida kiiret ja vaevatut ühendamist. Pärast esialgset seadistamist ühenduvad saatjad ja vastuvõtja automaatselt teie kaameraga või telefoni, kui need korpusest eemaldatakse.

Salvestage nii kaua kui vaja

DJI Mic võimaldab teil töötada nii kaua kui vaja. Komplektis olev vastuvõtja kestab ühe laadimisega kuni 5 tundi ja saatjad umbes 5,5 tundi. Lisaks saate selle aja tänu korpusele pikendada kuni 15 tunnini! Kas soovite kontrollida seadmete laadimistasemeid? Vaadake lihtsalt vastuvõtja puutetundlikku ekraani, mis võimaldab teil mugavalt kanalit muuta, seadeid reguleerida ja erinevaid funktsioone kasutada. Lisaks pakuvad mõlemad saatjad kuni 14 tundi sisemälu, nii et saate oma materjali salvestada muretult.

Lai ühilduvus

Kasutate igapäevaselt mitut seadet erinevate portidega? Pole probleemi - DJI Mic sobib nendega! Komplektis olev vastuvõtja on varustatud USB-C, Lightning ja TRS 3,5 mm liidestega, mis tähendab, et see on ühilduv enamiku populaarsete kaameramudelite, nutitelefonide või sülearvutitega. Seade on ka äärmiselt lihtne paigaldada. Hot shoe adapteri abil saate selle hõlpsasti kinnitada peegelkaamerale, peeglita kaamerale või telefonihoidikule.

Naudi vabadust

Vabastage oma käed ja saate salvestamisel rohkem vabadust. Igal saatjal on spetsiaalne klamber, et saaksite selle mugavalt kinnitada näiteks oma särki või mantlisse. Komplektis on ka magnetilised hoidikud, mis võimaldavad seadmeid riiete külge kinnitada. Samal ajal on saatjad äärmiselt kerged. Igaüks neist kaalub ainult umbes 30 g - ärge muretsege, et need oleksid liiga koormavad!

Usaldusväärne töö

DJI Mic vastab kõigile teie seatud väljakutsetele. See ei jäta teid ükskõik millistes tingimustes maha. Komplektis olev tuulekaitse võimaldab teil saada selget heli isegi müraoludes või välitingimustes ning mitmetasandiline võimenduse reguleerimine -12 dB kuni 12 dB võimaldab teil leida optimaalsed seaded peaaegu igas olukorras. Märkimisväärne on ka Safety Track funktsioon. DJI Mic salvestab lisaks -6 dB varukoopia, et saaksite kindel olla, et te ei kaota oma materjali võimalike probleemide korral.

Karbis
  • 2x saatja
  • Vastuvõtja
  • Laadimiskarp
  • Hot shoe adapter
  • 2x magnetiline hoidik
  • Lightning adapter
  • USB-C adapter
  • 2x mikrofoni kate
  • Mikrofoni kott
  • Laadimiskaabel
  • 3,5 mm TRS helikaabel
Tehnilised andmed - saatja
Mudel AST01
Mõõtmed 47,32×30,43×20,01 mm
Kaal 30 g
Võimsustarve 200 mW
Juhtmevaba režiim GFSK 1 Mb/s ja 2 Mb/s
EIRP 17,5 dBm
Töösagedus 2400-2483,5 MHz
Aku tüüp Lipo BHX211-320-3,85
Mahutavus (mAh) 320 mAh
Mahutavus (Wh) 1,233 Wh
Aku pinge 3,85 V
Laadimistemperatuur 5°C - 45°C
Töötemperatuur -10°C - 45°C
Laadimisaeg Umbes 1 tund
Tööaeg Umbes 5,5 tundi
Vastuvõtja
Mudel ASR01
Mõõtmed 47,44×32,21×17,35 mm
Kaal 24,9 g
Võimsustarve 200 mW
Juhtmevaba režiim GFSK 1 Mb/s ja 2 Mb/s
EIRP 18,5 dBm
Töösagedus 2400-2483,5 MHz
Aku tüüp Lipo BHX211-320-3,85
Mahutavus (mAh) 320 mAh
Mahutavus (Wh) 1,23 Wh
Aku pinge 3,85 V
Laadimistemperatuur 5°C - 45°C
Töötemperatuur -10°C - 45°C
Laadimisaeg Umbes 1 tund
Tööaeg Umbes 5 tundi
Laadimiskarp
Mudel ASB01
Mõõtmed 103,06×61,87×41,50 mm
Kaal 162,2 g
Võimsustarve 60 mW (ilma teiste moodulite laadimiseta);
1 mooduli laadimine (2500 mW);
2 mooduli laadimine (5100 mW);
3 mooduli laadimine (7900 mW);
Aku tüüp Lipo 113248
Mahutavus (mAh) 2600 mAh
Mahutavus (Wh) 10 Wh
Aku pinge 3,87 V
Laadimistemperatuur 5°C - 45°C
Töötemperatuur -10°C - 45°C
Laadimisaeg Umbes 1,5 tundi
Tööaeg Täielikult laetud kuni kaks korda

Коды продуктов

EAN
6941565922588
Код производителя
CP.RN.00000198.01

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

Почтовый автомат Omniva

Выберите местом получения любой подходящий вам почтовый автомат Omniva. Когда посылка прибудет в автомат, вы получите уведомление в виде SMS с уникальным кодом. Приходите к автомату, введите код и возьмите посылку. Все настолько просто. Почтовые автоматы Omniva находятся вне зданий, так что вы сможете получить посылку в любое удобное для вас время.

Ближайший почтовый автомат можете выбрать в корзине интернет-магазина Photopoint из списка, находящегося в списке способов доставки. Все расположения почтовых автоматов Omniva можете посмотреть тут.

Почтовый автомат SmartPOST

Что если вам ближе и удобнее дойти до почтового автомата SmartPOST? Если так, то выберите в интернет-магазине Photopointi в корзине именно этот вариант. Как только посылка прибудет на место, вы получите SMS с уникальным кодом. Идите на место, введите код и получите посылку. Быстро и просто.

Расположение почтовых автоматов SmartPOST можно посмотреть тут.

Пункт выдачи посылок DPD Pakipood

Обязательно обратите внимание где находятся пункты приемки-выдачи посылок DPD Pakipood. Они есть даже в некоторых небольших деревнях. Выберите в корзине подходящий для вас DPD Pakipood. Как только посылка прибудет на место, вы получите SMS с оповещением. Отправляйтесь на место, покажите удостоверение личности и заберите посылку.

Расположение пунктов DPD Pakipood можно посмотреть тут.

Почтовый автомат SmartPOST в Финляндии

Закажите товар себе в Финляндию или отправьте туда другу. Почтовые автоматы SmartPOST Finland работают так же просто, как и автоматы в Эстонии. Выберите себе в интернет-магазине в корзине подходящий автомат SmartPOST Finland. Как только посылка прибудет на место, вы получите SMS с уникальным кодом. Отправляйтесь на место, введите код и берите посылку.

Расположение почтовых автоматов SmartPOST Finland можно посмотреть тут.


Пункт выдачи посылок Matkahuolto в Финляндии

Закажите товар в Финляндию себе или другу. Выбери на странице Photopoint, в разделе "корзина" удобный для тебя пункт выдачи Matkahuolto и оформи заказ. Как только посылка прибудет в выбранной тобой пункт, ты получишь SMS оповещение или оповещение на е-мейл. Посылку можно получить на основе документа удостоверяющего личность.

Пункты выдачи посылок Matkahuolto смотри здесь.




На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть