Godox Speedlite V860II Olympus/Panasonic Duo X PRO Trigger Kit

549 €

Ikmēneša maksājums sākot no 18,71 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Godox Speedlite V860II Olympus/Panasonic X2 päästikukomplekt sisaldab kahte Godox V860II reportaaživälku Olympus/Panasonic kaameratele, Godox X2 saatjat, kahte liitiumioonakut ja vajalikke tarvikuid, nagu välgu alus ja kaitsev hoiukott. Välgul on 20–

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Godox Speedlite V860II Olympus/Panasonic X2 päästikukomplekt sisaldab kahte Godox V860II reportaaživälku Olympus/Panasonic kaameratele, Godox X2 saatjat, kahte liitiumioonakut ja vajalikke tarvikuid, nagu välgu alus ja kaitsev hoiukott. Välgul on 20–200 mm suumivahemik ning pead saab kallutada ja pöörata. Võite lasta välgu pea suumiasendi määrata automaatselt või seada selle käsitsi. Tänu ekraanile, selgetele nuppudele ja keskmisele seadistusrattale hea haardega on kasutamine väga lihtne ja intuitiivne. Godox Speedlite V860II seaded ja funktsioonid Välgu võimsust saab seadistada 22 sammuga 1/128-st täisvõimsuseni ning saadaval on mitmeid funktsioone. Mõelge manuaalsetele seadetele, mitmele välguvälke, S1 ja S2 orjafunktsioonidele, tagumise kardina sünkroonimisele, särituse kompenseerimisele, särituse lukustamisele ja automaatsele teravustamisele. V860II korpusel olev punane LED-indikaator süttib, kui välk on uuesti laaditud ja saab uuesti tulistada. Aku suur võimsus tagab mitte ainult rohkem välke, vaid välk kestab kauem enne ülekuumenemist. Lisaks on lisatud ülekuumenemiskaitse täiendava usaldusväärsuse tagamiseks. Ekraan näitab ka, kui täis aku on. Juhtmevaba juhtimine ja toiteallikas Godox Speedlite V860II saab toimida meistrina teiste välguvälkude juhtimiseks, kuid see on ka ühilduv Godox X juhtmevaba süsteemiga, mis võimaldab välguvälke jagada viieks grupiks ja sellel on 32 kanalit. See laiendab oluliselt välguvõtte loovaid võimalusi. Kuna V860II töötab 2000 mAh liitiumioonakuga, mitte AA-patareidega, võite olla kindel pika tööaja ja eriti lühikese laadimisajaga. Täisakuga saate välku lasta kuni 650 korda ja laadimisaeg on väga kiire: vaid poolteist sekundit. Ja ideeks: üks aku on võrreldav umbes kaheteistkümne AA-patareiga. See säästab palju kaalu ja ruumi teie majas! Lisaliitiumioonakude ja valikuliste päästikute või vastuvõtjate jaoks vaadake "Tarvikud" vahekaarti. Kallutatav ja pööratav 20–200 mm pea Juhtnumber 60 ISO 100 ja 200 mm juures Toetab TTL-i ja E TTL II-d Suumimine automaatselt või käsitsi Ühildub Godox X juhtmevaba süsteemiga Ekraan ja 2,5 mm sünkroonpesa Lainurk hajuti ja kokkupandav peegeldi Kuni 650 välku ühe täisaku kohta Kiire taastumisaeg 1,5 sekundit Garantii: 2 aastat Aku garantii: 3 kuud Välgu toru garantii: puudub 2 Godox V860II reportaaživälku X2 saatja 2 välgujalga välkudele 2 VB18 liitiumioonakut (2000 mAh) 2 VC18 laadijat liitiumioonakule 2 toitejuhet laadijatele 2 kaitsekotti Ingliskeelne kasutusjuhend

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 99,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 69,99 €
  • Insurance (1 year) - 89,99 €
  • Insurance (2 years) - 159,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Produktu kodi

EAN
8718485904899
Ražotāja kods
D147271

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt